motorun dış görünüsü temiz 1400 tl ama kullanmadım birde vitesli motor kullanmadığım için fazla anlamam birde debriyaj balatalarının değişmesi gerekiyormuş....
evet var ben de alacağım.
![]()
SAHİBİNDEN.com ilanı var: http://www.sahibinden.com/yamaha_ybr_125_touring_cam-84WQQaXQQ15347762WQQpXQQdisplayitem
ilan no: 15347762
Körükleri sevmedim.
tekerlerıde cross takarsanız cok guzel olur ankarada bır ybr de cross teker gordum cok yakısmıstı..
6 ay motorsuzmu dolaşacaksın??
mobletle gezecekmiş... :salut::salut::salut::salut::salut:
napiyim abi son ana kadar bekletememki ya satamazsam parasızmı gitcem adam olmaya:cherry::cherry:
devlet bakıyor napcan askerde parayı:mrgreen: bence o fıyata rahat satarsın bakımlı motor sonucta alan memnun olur..hiç o km ye kadar fren hidroliği vede ön amartisör yagını degiştirdinmi?
Slm Arkadaşlar... 2007 model YBR 125 imi satiyorum.. motorun yürür aksami Sorunsuzdur.35.000 kmdedir...33.binde debriyaj balatasi ve ön arka fren balatalari degişmiştir...25 bindede zincir dişli seti degişmişti....Aksesuar olarak 30 litrelik çantasi var...depo kılıfı koruma demiri ve siperliği.... Fiyat olarak 1700 Lira istiyorum..ciddi alicilar için pazarlik olur... Şubatta Askere gidecegimden satiyorum....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:06 PM ----------
![]()
ahh be bu fiyata ybr alıncanın bilsem bn kedni motorumu almaz bunu alırdım antda en az 2.200 bu mtor