[Ankara - MT]

OMM ve ARA
"Advanced Riding Academy"

2001 yılında OMM tarafından geliştirilen ve EMOK tarafından desteklenen Advanced Riding Academy (İleri Sürüş Akademisi), Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından da onaylanan bir eğitim grubudur.

ARA, motosiklet ehliyetini aldıktan sonra sürüş becerilerini arttırmak isteyenler için uluslararası standartlarda hazırlanmış olan açık bir eğitim platformudur. ARA Yahoo Mail Grubu ise Türkiye’de bu spora gönül veren tüm sürücüler için bir iletişim merkezidir.

ARA TEORİ

ARA Teori seminerleri, ustalık isteyen bir motor sürüşü için gerekli kuralların düzenlenmesine yönelik bir eğitim ve tartışma platformudur. RoadCraft Sistemine dayanan ve sürüş gerektirmeyen bu etkinlik, Sistem?in ana prensiplerini tanıtır ve konuya giriş özelliği taşımaktadır. OMM-ARA Teori, her seviyedeki motosiklet eğitimi için gerekli bir başlangıç semineridir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 PM ----------

Güvenli motosiklet sürüşü gibi birşey olması lazım.

gibi gibi :) gelcenmi çiçekim?

abi nasılsınız? pazara gelin go-kart yapalım :)

Sağolasın Evren iyi diyelim iyi olalım. Seni sormalı?
Pazar günü go kart için olmasa da yeni alınan ehliyetleri ıslatmak için gelebilirim. Ama siz yine de ben yokmuşum gibi planınızı yapın bir şekilde ben sizi bulurum bir yerlerde.

OMM ve ARA
"Advanced Riding Academy"

2001 yılında OMM tarafından geliştirilen ve EMOK tarafından desteklenen Advanced Riding Academy (İleri Sürüş Akademisi), Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından da onaylanan bir eğitim grubudur.

ARA, motosiklet ehliyetini aldıktan sonra sürüş becerilerini arttırmak isteyenler için uluslararası standartlarda hazırlanmış olan açık bir eğitim platformudur. ARA Yahoo Mail Grubu ise Türkiye’de bu spora gönül veren tüm sürücüler için bir iletişim merkezidir.

ARA TEORİ

ARA Teori seminerleri, ustalık isteyen bir motor sürüşü için gerekli kuralların düzenlenmesine yönelik bir eğitim ve tartışma platformudur. RoadCraft Sistemine dayanan ve sürüş gerektirmeyen bu etkinlik, Sistem?in ana prensiplerini tanıtır ve konuya giriş özelliği taşımaktadır. OMM-ARA Teori, her seviyedeki motosiklet eğitimi için gerekli bir başlangıç semineridir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 PM ----------

gibi gibi :) gelcenmi çiçekim?

Şu güzelim açıklamanı ilk msj ına niye eklemedin? Evrimini tamamlayamamış rocky. Yok hocam bu aralar tükkandan fazla kaçıyorum büyük patronlar kızacaklar az kaldı. Sen git öğrendiklerini bana anlatırsın bebişim tamam mı?

Hmmm Jr'ım Evrenim..Kulağa hoş geliyor...Muhtemelen ben de varım. Murat (pinçir)ve Caner Abi'de gelir muhtemelen benimle.

Yasiiin nerdesin kardeş ? Bizim uşak parayı ayarlayamadı. Sana haber verdi mi bilmem ama zannersem "alamiyo oni".. Bu da Yasin'in de pazar'a aramızda olacağını gösteriiiir. :cat:

yok abi bana pazartesi demişti kredi çekiyorum fln.. araba satılmadı mı dedim onu da satmışlar ama başka şeyler varmış sanırım bende hayırlısı olsun dedim acele etmesin ztn herzaman alınır..

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın ki programa ben de katılmak istiyorum ama programım belli değil. uydurabilirsem armada otoparkında olurum...

ben yazacaktım da Gürcell abiye ayıp olmasın dedim :)
programın saati ters bana biraz ama katılmak da istiyorum bakalım ayarlayabilirim inşallah..

selamlar ankara mt...pazar günü ben de varım, ayarlarsam büyük ihtimalle yarınki seminere de iştirak edeceğim...

ben 666. sayfaya yazıcam ilk...

six sixty six
the number of the beast
:pl::pl::pl::pl:::evil::::evil::::evil::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar