[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın herkese hayırlı işler bol kazançlar kazasız keyifli sürüşler dilerim,

Reşit kardeşim büyük geçmiş olsun inşallah tez zamanda dönersin sahalara

günaydın herkese........:p

ben den de günaydııın.
sanada abey :p
vay mali ne haber ...nasılsın nasıl gidiyor.....:bounce:

nası olsun abi nöbetten çıktım dün sabahtan beri eczanedeyim.Akşama kadar da mesaiye devam .. Sabahın köründe 2 tane kalitesiz yüzünden polisle ifadeyle uğraştım.Elemanlar 7 sn. de motorun çelik kilidini kesip alıp götürüyorlar şaka gibi :p
Ne kıymetli motormuş yahu.. Geçen sene çalındı 2 ayönce bulundu, şimdi yine çalındı 2010 da kavuşuruz tekrar motora :p

sanada abey :p

nası olsun abi nöbetten çıktım dün sabahtan beri eczanedeyim.Akşama kadar da mesaiye devam .. Sabahın köründe 2 tane kalitesiz yüzünden polisle ifadeyle uğraştım.Elemanlar 7 sn. de motorun çelik kilidini kesip alıp götürüyorlar şaka gibi :p
Ne kıymetli motormuş yahu.. Geçen sene çalındı 2 ayönce bulundu, şimdi yine çalındı 2010 da kavuşuruz tekrar motora :p

çalındımı ;? geçmiş olsun ya. Nasıl bir motordu babacan?

mali geçmiş olsun gözüm,motor pazarında bulursun yada tuzla tarafındaki köylerde genelde marabalar kullanıyor kanunsuz köylerde

Sağolun tekrar.Valla abi geçen sene çalınınca 8 ayda buldular, bulurlar heralde yine.. :)

mali geçmiş olsun ....yapabileceğimiz bir şey olursa haber ver...ve bence motorun bir resmi varsa yayınla burada belki gören olur

bılıyorsunuz kı ben de yenı katıldım adana mt aılesıne ve daha once hiç sızlerle gezıye gıtmedım ve nasıl oldugunu bılmıyorum mesala kaç kılometre hızla gıdıyorsunuz onu merak edıyorum malum benım motosıklet 1500 cc :)

bılıyorsunuz kı ben de yenı katıldım adana mt aılesıne ve daha once hiç sızlerle gezıye gıtmedım ve nasıl oldugunu bılmıyorum mesala kaç kılometre hızla gıdıyorsunuz onu merak edıyorum malum benım motosıklet 1500 cc :)

özel yapımmı ???? 1500 cc neki bu motor....???:pr::pr:

yalnış yazmısım ya:) 150 cc

ok ozaman...hiç sorun değil iki tekeri ve motoru olsun yeter....hız konusuna gelince hızlı gitmek isteyenlerimiz grubu bekler mutlaka ama genelde 100-120 arası olur ortalama hız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar