[Adana - MT]

Öncelikle gezilerden dönen herkese gecikmiş bir hoşgeldiniz:rendeer:

Ferdacım doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara inş.

Bora Abi naptın ya sabah sabah 10 dakka baktım doymaya çalıştım. Koklatıp çekseydin bari. Zaten günlerdir karnımı milletin catia projelerini yaparak doyuruyorum. Proje bitince kabaptır, pizzadır... çok şükür:cherry::cherry:. Yannız yapacak proje kalmadı teslim tarihi geldi bundan sonra böyle fotolar beni bozar::santa: ::stretche::

Günaydın Adana Mt hayırlı günler :rendeer:
Gercekten böyle bir kahvaltı varmı varsa ta burdan adanaya kontak kapatmadan gelirim :)

Günaydın Adana Mt hayırlı günler :rendeer:
Gercekten böyle bir kahvaltı varmı varsa ta burdan adanaya kontak kapatmadan gelirim :)

Adana ya değil Sinop/Merkez e gitmeniz lazım. Bora Abi google dan bulmuş, o da Sinop ta bir cafenin internet sitesinden. Tabi onlarda google ı kullanmış olabilir:mrgreen:

Sinop a kontak kapatmadan gidecekseniz geçerken beni de alın yolun üstündeyim zaten:D. Durmanıza bile gerek yok geçerken ben zıplarım arkaya:p

Adana İl Temsilcisi
boracım sabah sabah o masa ney öyle biftek bonfile koysaydın daha beter olardı sanırsam,galiba muhtemelen

sabah sabah biftek,bonfile olurmu yav :cyclopsan

Bora Abi naptın ya sabah sabah 10 dakka baktım doymaya çalıştım. Koklatıp çekseydin bari. Zaten günlerdir karnımı milletin catia projelerini yaparak doyuruyorum. Proje bitince kabaptır, pizzadır... çok şükür:cherry::cherry:. Yannız yapacak proje kalmadı teslim tarihi geldi bundan sonra böyle fotolar beni bozar::santa: ::stretche::

bozmaz bozmaaaz.:p

Adana ya değil Sinop/Merkez e gitmeniz lazım. Bora Abi google dan bulmuş, o da Sinop ta bir cafenin internet sitesinden. Tabi onlarda google ı kullanmış olabilir:mrgreen:

niye öyle diyosun alp,yörük çadırındaki kahvaltı,bundan da zengin.:mrgreen:

sevgili uğurapay,bekleriz herzaman gelin.:)

[/COLOR]az önce aldığım bir haber:sevgili kardeşimizin,FERDA'nın bugün doğum günüymüş.kendisine,nice sağlıklı,huzurlu ve mutlu nice yıllar diliyorum.::wish::::sorcerer
teşekkür ederim abicim :)
18e giren Ferda'ya nice mutlu yıllar :rendeer:

18 deil yaaa 22 yi bitirdim düüünnn :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 PM ----------

Ferdacım doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara inş.

teşekkürler alpp :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam millet.....

aguno siminayiku apotusoni yimuta

aguna siminayiku=selamun aleyküm

apotusoni=gidek mi?

yimuta= yumurtalığa

Çok vahim bir durum dikkatimi çekti. Üyelik tarihlerimize baktığımızda eski üyeler pek ortalıkta yok. Forum genelinde de aynı durum sözkonusu. Sürekli bir yenilenme ve eksilme var. Dünyanın döngüsü böyle ama Adana MT'nin kadrosunun ömürlü olduğu sonucunu veriyor bu. Sadece istatistiki değerler. Sıkılma mı oluyor acaba bir süre sonra ya da heves mi gidiyor ya da...:silent:. ...İhtimalleri yazmaktan vazgeçtim. Gidenlere sormak lazım aslında. Ya da nadir gözükenlere diyelim... Bir amacım yok meraklıyım sadece.:D

Son düzenleme:
selam arkadaşlar:rendeer:
bir davetimiz var:cat:.ben 15/23 vardiyasında olduğumdan yarın toplantımızda olamayacağım, sizler konuşup kararlaştırın lütfen:bounce:
16 agustos 2009 osmaniye zorkun yaylasına mini bir motosiklet kardeşliginin buluşmasını gerçekleştirecez katılmak isteyen tüm motor severler davetlidir
GEZİNİN ROTASI
16 08 2009 pazar sabahı adnan menderes adası osi fast food,ta saat 08 toplanma
saat 08/30 zorkun,a hareket
saat 11 gibi zorkun küşne yaylasına varış ve öglen yemegi(kaşarlı balık salata kola ve meyve 8 tl)
saat 13/30 zorkun şenlik tepesine hareket(çay kahve molası)
saat 17 adanaya hareket

KATILAN GURUPLAR
1=adana seyyah riders
2=cbf tr antakya
3=iskenderun grubu
4=mersin motosiklet kulübü
5=kamok kulübü
6=şanlı urfa seyyahriders
7=adana mt grubu
8=mer-mok
9=ve diger arkadaşlar

gezi duyurusu bu şekilde arkadaşlar, özellikle bizlerde davetliyiz, çok katılımlı bir buluşma olacak.sizler yarın değerlendirme yapın, katılım listesini buradan yapalım:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar