[Ankara - MT]

Bir kendimizi tanıtalım değilmi, İsmim Mehmet , yaş 28 , makina mühendisiyim. Mamak ta oturuyorum. Merkezimiz ostimde olan bir firmada çalışıyorum. iş güç monoton geciyordu günler. bu motor sevdası yeni bir ugraş heyecan oldu bana ilgimi çekmeye başladı. 6-7 aydır baharda başladım bu yazı yedim daha bir seleye oturup icraata gecemedim. 2010 ilk bahara motorlu girmek istiyorum. birde ankarada kışın motora binebiliyormusunuz. kış uykusunamı geciyor canavarlar yoksa.. bu işin yazı kışı olurmu..

bende ostimdeyim ayrıca kışın motor binmek sağlıkla oynamak anlamına geliyor mümkün oldukça binmiyorum tanıştığıma memnun oldum mehmet ben murat 37 yaşındayım serbest kendime ait bir şirketim var çalışıyorum inşallah istediğin motoru alırsın

herkes ostimdenmiş yahu. mt-ostim olmuş bura haberimiz yok. bende ostimde makine mühendisiyim misguided :)

hanginizi gördümde zehirlendim acaba bilemedimki şimdi ostimliler . uzaycağı 45 sokaktan gecenler , yada lacivert sırtına profil sarmış bir nissan pickupı solladıysanız o benim işte arkanızdan bakakalmışımdır..

arkadaşlar günaydın...

dün ehliyeti cebime koydum ve şöyle rahaaat rahat bir turladım...oh oldu :)

arkadaşlar günaydın...

dün ehliyeti cebime koydum ve şöyle rahaaat rahat bir turladım...oh oldu :)

Hayırlı olsun :rendeer:
Allah kaza bela vermesin.

Ben geçenlerde bi ara etlikten kızılaya kadar grup sürüşü yaptım yunuslarla , tip tip bakıyolardı valla. İçimden söylendim keşke durdurup ehliyet sorsalar diye ama nerdeee :) :queen:

vay vay burası ostimli makine mühendisi kaynıyo.hehe bende adayı oluyorum ama ostim konusunda emin değilim daha ona çok var.günaydın ankara

murat ehliyeti almış kutlayalım demi:)

2dt6oli.jpg

jr.

suku da aldı mı ehliyeti lam?

bi de pazar kahvaltısı sizdenmiş kaç kişi gelirse gelsin..bu kadar masrafa gerek yok diyecektim :mrgreen:

Vaay Murat ! Hayırlı olsun. İşte olay buduur. Ehliyet muhabbeti bitti sonunda. Artık rahat rahat heryere girip çıkarız beraber. :cat:

jr.

PAZAR GÜNÜ BULUŞMAMIZ VARRR :mrgreen:

panora önünde buluşalım.

kıtıra giderken kullandığımız istikametten çevre yolunda motorları açalım.

otobandan incek'e çıkalım.

incekten çayyoluna giderkenki "liva pastanesi"ne akıp efsanevi menüsünden enfes birer tatlı yiyelim.

incek yolundan bilkente çıkıp börgırda çay içelim. praktikerden taburesi olmayana tabure alalım :mrgreen: para toplayıp gıcıklığına murata da alalım :mrgreen:

canı go-kart çekenleri bilkentteki piste koyup yandan dalgamızı geçelim :mrgreen: kendi kasklarını kullanma zorunluluğu getirelim foto çekelim :mrgreen: serkanı go-kartının yanında gülümserken sukuya poz verdirelim :mrgreen:

sonra aynı yoldan cevre yoluna cıkıp verelim coskuyu bozalım fermuarı (en azından serkanla fatih hoca garanti gezide :mrgreen:)

bitti! dağılın! erken dönüp kafa dineleyelim, dinlenelim.

katılımcılar:

sertaç
evo

OMM/ARA-Paket egitiminin, herkese acik ve ucretsiz olan Teori kismi ile ilgili detaylar asagidadir, musait olanlari bekleriz.
OMM/Ara-Teori (14.08. Cuma) :
Saat&yer: 19.30'da Hacettepe Universitesi Beytepe Kampusu icinde Teknokent
1.nci Ar-Ge binasi giris kat Toplanti salonu. (110 kisilik)

Egitmenler:
1)Engin Balaban/istanbul (IAM Senior Observer)
2) Serhat Kilavuz/izmir (IAM Observer)

ücretsiz paket eğitime katılmak üzere cuma 18:30 armada otoparkında buluşulacağızdır

ilgilenenlere duyurulur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar