Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben aslında buldum netten 350 lira dediler ama sadece mail yoluyla görüştüm eksozlar nasıldır son ne yapar bişi diyemem www.ercanmotorcycle.com bu adrese bakabilirsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 PM ----------

ben aslında buldum netten 350 lira dediler ama sadece mail yoluyla görüştüm eksozlar nasıldır son ne yapar bişi diyemem www.ercanmotorcycle.com bu adrese bakabilirsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 PM ----------

Bundan bahsediyorsun sanırım.
250virago.jpg

Yada bundan...
250.jpg

Ne olarak sordun sen telefonda? Virago olarak mı yoksa bisan lifan veya keeway olarak mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 AM ----------

Özür diliyorum. Resmi incelemeden likledim. Üste virago 250 olarak vermiş oldukları resim ve egzos Virago 535 e ait.

ben de silindir başına bir eksoz taktıracağım, cesaretimi ve bütçemi toparlarsam..çıkma eksoz bulursam önce onları kullanacağım, kesip biçtireceğim, bu uygulamadan sonra eğer ses tok ve güzel çıkarsa,orijinal eksozları da silindir başına bir eksoz olarak ayarlatacağım.

250virago.jpg

Virago 535

250.jpg

Keeway 250 cc

Bu tür egsozların sport cruiserlara yakıştığını düşünmüyorum. Classic cruiser olsa harika olur du bu egsozlar.

selam millet.bakıyorum herkes egsoz olayına kafa yoruyor.
ömer abi motorun çok harika görünüyor.beyaz kaplamalar deri mi?çok beğendim motorunu yaa.maşallah diyelim nazar değmesin.
savaş abi gezin güzel olmuş.
süleyman sen de düşünüyor musun egsoz değişimini?

telefonla değil mail attım motorumun bisan roadstar olduğunu ama viragonun aynısı olduğunu belirttim 350 tl fiyat verdiler bu parayı yaparmı yapmaz mı tartışılır

Bende görüştüm, örnek sesini dinleyebilmem için link verdi. Bakın dinleyin yorum yapın. Youtube giremeyen varsa

İnternet seçeneklerinden bağlantılar bölümünden yerel ağ ayarları kısmından proxy sunucu kısmını tıklayın, adrese : 200.65.127.161 ve B nok. :3128 yazsınlar.

http://www.youtube.com/watch?v=f9HtgWASHd8

selam millet.bakıyorum herkes egsoz olayına kafa yoruyor.
ömer abi motorun çok harika görünüyor.beyaz kaplamalar deri mi?çok beğendim motorunu yaa.maşallah diyelim nazar değmesin.
savaş abi gezin güzel olmuş.
süleyman sen de düşünüyor musun egsoz değişimini?

Egsozlarımı değiştirmeyi düşünmüyorum. Mükemmel bir sesi var motorumun bu sesten asla vazgeçemem. Bu tip lastik sonuna kadar uzanan egsozlar çok güzel ama sport cruiser lara pek yakışmıyor bence.

Bir ara benim egsoz sesini kaydedeyim de buradan dinleyin :)

Çok tok bir sesi var oldukça gürültülü ama duyanlar hayran oluyor. Ben eve gelmeden eşim geldiğimi ve motoru parkettiğimi anlıyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Savaş abi motora yeni sinyal lambaları, gidon topuzu, ayna ve sibop kapağı aldırdım. Canan abi sağolsun Hatay dan getirecek gelirken. Görüntüsü biraz daha değişecek bakalım benim Kara Panterin.

Dün fabrikadan dönüşte garaja motoru parkederken geçtim karşısına izledim motoru. İyiki sözünü dinleyip almışım roadstarı diye düşündüm :) Hem parçası ucuz, maliyeti düşük, görüntüsü harika, performans çok iyi doğru tercih için çok mutlu oldum vallaha.

Şu durumları bir düzeltip zinciri yenileyip yeni güzel bir koruma demiri ve sisleride ilave ettimmi heralde ömrü billah kullanırım bu motoru :)

İyiki sözünü dinleyip almışım roadstarı diye düşündüm :) Hem parçası ucuz, maliyeti düşük, görüntüsü harika, performans çok iyi doğru tercih için çok mutlu oldum vallaha.

ömrü billah kullanırım bu motoru :)

günde 5 vakit bağlılık yemini...yuhh...gezmiyonki makinayla hohoro...:)

oynamaya kıyamadığın oyuncağın o...:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 PM ----------

Aman Yarabbi. Fredinin kabusu geri döndü. Halbuki daha biz uykuya dalmadık :)

beni yaşarken görebilen nadir şanslı kişilerdensiniz...::pokey::::cekic::::144::::151::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar