125 zn alıcam 2.el. birkaç pürüz var cevaplarsanız svnirm.

Merhabalar... Arkadaşlar mondial 125 zn alıcam ikinci el. Anlaştık her konuda. Fakat bir sorun var. 125 lik yerine 150 lik piston takmış bundan önceki sahibi. Henüz görmedim ama adamın dediğine göre çok seri kalkıyor diyo. İstanbul trafiğinde bu sorun olabilir mi? 125 lik piston taktırmak istesem ne kadar mal olur ? Birde göstergelerin kenarları paslanmış. O halkalar değiştirilebilinir mi? Çok teşekkür ederim şimdiden.

piston sekman silindir değişecek
yedek parça listelrini araştır derim
halkalar değişir yada nikelaj yaptırabilirsin sanayide daha iyi olur

EN12.01X21.300 SILINDIR KOMPLE (125CC) 44,35 TL bahsettiğiniz bu mu acaba ? çok teşekkürler değerrli cevabınız için

30,000 km de hocam :mrgreen:

para vermedim web tasarım yapıyorum ben. Aldığım şahsın firması için web site yaptım karşılığında 2006 model 30,000 de 125 zn aldım

hocam zarardasın dicem ama boş ver web sitesi 1000 liradan başlıo:) neyse şaka bi yana hayırlı olsun normalde motorun ideal yapısı tatminkar şehiriçi için e tabi seninde ne istediğine bağlı bendede 125 zn var gayet memnunum performansından en azından beni tatmin ediyor...

saygılar

çok teşekkürler hocam. Bende ev - iş iş - ev yapıcam ( Esenler - Taksim ) Bunun dışında hafta sonları da birkaç sahil kaçamağı yaparım. Okuduklarıma göre 125 zn gerçekden motora bakana iyi bakıyor :) Tek kafamı kurcalayan alacağım adam 125 liğe 150 piston takıldı dedi. Kalkışlarda gereğinden fazla seri oluyormuş :S

zaten ev iş iş ev ve sahillerde gezinti yapmak için çok ideal ve göz alıcı, 150 piston olayına gelince hiç bir fikrim yok ama altındakide kawasaki değil ya gaz verince önü falan kalkmaz herlade:) alışırsın lafın kısası... bu arada ehliyet falan var mı bari ?

çok teşekkürler hocam. Bende ev - iş iş - ev yapıcam ( Esenler - Taksim ) Bunun dışında hafta sonları da birkaç sahil kaçamağı yaparım. Okuduklarıma göre 125 zn gerçekden motora bakana iyi bakıyor :) Tek kafamı kurcalayan alacağım adam 125 liğe 150 piston takıldı dedi. Kalkışlarda gereğinden fazla seri oluyormuş :S

evt gaza hafif yüklendiğinde problem yaratabiliyor.çok az süre kullandım öyle bir motor 125 lik jinlun a dediğin gibi 150 lik silindir takmıştı ustam.benzinliğe kadar gidip gelmiştim ama usta uyarmıştı dikkat et fazla hızlı gitme demişti.denedim alet hakikaten kalkışlarda ani fırlıyor biraz dikkatli olman gerekir bence...

saygılar...

evet var ama sadece motosiket kursunda çıktım motorun üstüne :) Yeni aldım ehliyetimi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 PM ----------

evt gaza hafif yüklendiğinde problem yaratabiliyor.çok az süre kullandım öyle bir motor 125 lik jinlun a dediğin gibi 150 lik silindir takmıştı ustam.benzinliğe kadar gidip gelmiştim ama usta uyarmıştı dikkat et fazla hızlı gitme demişti.denedim alet hakikaten kalkışlarda ani fırlıyor biraz dikkatli olman gerekir bence...

saygılar...

çok teşekkürler. İlk deneyimim olacağı için 125 lik yapmak istiyorum. Fiyatı nedir siz daha iyi bilirsiniz ?

30.000 km dediğine göre aşağı yukarı bana göre en fazla 750 tl dostum

500 TL nakit istedi hocam. bende o ayarad bir web sitesi yaptım onun yerine

500 üstüne bide 250 lik bi web sitesimi :) dandik bişi yaptın yani çaktırma ozaman hocam:queen:

o zaman fifty fifty her neyse kazasız belasız sürüşler nasip etsin Rabbim...

selametle

Herkese merhabalar ... İsmim Ferhat ve bende bu siteye yeni üye oldum.. Motor sporları tutkunu biri olarak geçenlerde arabamı parketmek ıcın defalarca donup durduktan ve evımın etrafında yer bulucam dıe 20 ytl yaktıktan sonra 30 sn ıcınde motor almaya karar verdım ve ertesı gun sıyah bı zn de ben aldım :) motoru cok begenıyorum ve bakımsa tam sahıbıne denk geldı.. fakat aldıgım gun bı kac sorun dıkkatımı cektı. Benzını fulledım fakat ıbre sonu gostermedı 4/3 gosterıyodu... 50 km sonrada tamamen kırmızıya hızlı bı sekılde ındı denebılır ama epey yol yaptım o sekılde.bir depoyla 100 110 km falan gittim.. birde motorun alt etek kısımlarının montajı yapılırken sanırım bıraz aralık kalmıs bu bıraz canımı sıktı acıkcası.. servıse goturecegım ustamda cok anlayıslı ama gıtmeden once kendımı avutabılmek adına sızlerede sormak ıstedım :) Motoru cok begendım epey ılgı cekıyo ama sıyah renk cok fazla sılmeye gelmıyo ınce ınce cızıkler meydana gelıyo dıkkatlı bakınca anlasılıyo bu normal sanırım yada deılse bılgılendırırsenız sevınırım.. ayrıca benıde aranıza alırsanız cok memnun olurum.. bu motora sanırım fazlasıyla duygusal baglandım ben... sımdıden herkese tesekkur....

o zaman fifty fifty her neyse kazasız belasız sürüşler nasip etsin Rabbim...

selametle

amin. Hepimize... :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 PM ----------

Herkese merhabalar ... İsmim Ferhat ve bende bu siteye yeni üye oldum.. Motor sporları tutkunu biri olarak geçenlerde arabamı parketmek ıcın defalarca donup durduktan ve evımın etrafında yer bulucam dıe 20 ytl yaktıktan sonra 30 sn ıcınde motor almaya karar verdım ve ertesı gun sıyah bı zn de ben aldım :) motoru cok begenıyorum ve bakımsa tam sahıbıne denk geldı.. fakat aldıgım gun bı kac sorun dıkkatımı cektı. Benzını fulledım fakat ıbre sonu gostermedı 4/3 gosterıyodu... 50 km sonrada tamamen kırmızıya hızlı bı sekılde ındı denebılır ama epey yol yaptım o sekılde.bir depoyla 100 110 km falan gittim.. birde motorun alt etek kısımlarının montajı yapılırken sanırım bıraz aralık kalmıs bu bıraz canımı sıktı acıkcası.. servıse goturecegım ustamda cok anlayıslı ama gıtmeden once kendımı avutabılmek adına sızlerede sormak ıstedım :) Motoru cok begendım epey ılgı cekıyo ama sıyah renk cok fazla sılmeye gelmıyo ınce ınce cızıkler meydana gelıyo dıkkatlı bakınca anlasılıyo bu normal sanırım yada deılse bılgılendırırsenız sevınırım.. ayrıca benıde aranıza alırsanız cok memnun olurum.. bu motora sanırım fazlasıyla duygusal baglandım ben... sımdıden herkese tesekkur....

Aramıza hoşgeldin demek isterdim ama bende henüz zn kullanıcısı olamadım :) Birlikde girelim aralarına. En kısa sürede Zen Fun Club sitesi kuracağım. Umarım orada etkinlikler yapıp keyifli zaman geçirebiliriz. O ibre sorunu 160 küsür sayfalık 125 zn kullanıcıları başlığında defalarca dile getirildi. O sorun oluyor hemen hemen herkesde. Bunun için 2 şey tavsiye ediyorlar. 1.si depoyu fulledikden sorna 100 km git ve tekrar fulle :) 2.si yanın 1.5 lt pet şişe al pompacıyı ikna et ve içine benzin doldur. Eğer benzin yarı yolda bırakırsa o benzin ile bırak ilk benzinciyi istediğin marka petrole ulaşabilirsin :)) Bu cumartesi motoru göreceğim ve alacağım üstüme. Hepimize kazasız sürüşler. Kasksız markete bile gitmeyelm :) Bu arada ehliyetiniz var deil mi? Birden aldınız ama

amin. Hepimize... :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 PM ----------

Aramıza hoşgeldin demek isterdim ama bende henüz zn kullanıcısı olamadım :) Birlikde girelim aralarına. En kısa sürede Zen Fun Club sitesi kuracağım. Umarım orada etkinlikler yapıp keyifli zaman geçirebiliriz. O ibre sorunu 160 küsür sayfalık 125 zn kullanıcıları başlığında defalarca dile getirildi. O sorun oluyor hemen hemen herkesde. Bunun için 2 şey tavsiye ediyorlar. 1.si depoyu fulledikden sorna 100 km git ve tekrar fulle :) 2.si yanın 1.5 lt pet şişe al pompacıyı ikna et ve içine benzin doldur. Eğer benzin yarı yolda bırakırsa o benzin ile bırak ilk benzinciyi istediğin marka petrole ulaşabilirsin :)) Bu cumartesi motoru göreceğim ve alacağım üstüme. Hepimize kazasız sürüşler. Kasksız markete bile gitmeyelm :) Bu arada ehliyetiniz var deil mi? Birden aldınız ama

Çok teşekkkur ederım.. Sen de en kıza zamada alırsın motorunu kazasız belasız keyıflı bı sekılde kullanırsın ınsallah.. Ewet hocam benzın sorununa sanırım böyle cozumler uretecegız.. bı kac arkadasla konustugum kadarıyla zn cılerın eskı bulusmları yokmus yanı 2 seneden kalma bı sohbet ama herkesı toplayabılır ve yenı arkadaslar katabılırsek aramıza saırım toplu zn gezılerı yapabılırız ıstanbul sokklarında..ben alalı 1 hafta oldu fakat goren donup bı daha bakıyor ozellıkle cevremdekı ınsanlar bıle goruntusune bakıp gulerek cocukları muamelesı yapmaya basladılar kı bir zn grubunun sakın bir sürüşle kasklarını takmıs bı sekılde ıstanbul sokklarını gezmesı bence ınanılmaz guzel olur hem kullanıcısı hemde ızleyıcısı acısından doyurucu olur dıe dusunuyorum.Bu arada ınanın bu motor fiyat performans aralıgı açısıdan gercekten cok ıyı bı urun! En guzel yıllarımı motor sporlarına adamıs bırı olarak soyluyorum kı 3-5 ufak deısımle sorunsuz motorlar halıne gelebılır.. Herkese kazasız belasız surusler dılıyorum.. Bu arada ehliyetım yok ama en kısa zamada elımde :wiinkk:

Son düzenleme:
Aman hocam ehliyetsiz çok sakat :farao: :pr:

bu arada hala soruma cevap bulamadım .S ortalama ne kadar tutar masrafı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar