[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

bp yi biliyorumda bipi yi ilk defa duydum o yeni mekanmı :p

aaa sen bilmiyomusun bipiyi cidden :cyclopsan çok geri kalmışsın gündemden :p

Günaydın herkese..

Çağla halledebildin mi sen işlerini?

henüz degil bakalım gün içerisinde belli olur

ya toplam masrafımız ne kadar olur bulamadım cuzdanımı borc morc alıp gelıcem:flower:::tartis::

benzin ne kadar harcarsın bilmiyorum. geri kalan yiyecegin içecegin filan. ne kadar masraf yapacagın biraz sana baglı yani :p

aaa sen bilmiyomusun bipiyi cidden :cyclopsan çok geri kalmışsın gündemden :p

henüz degil bakalım gün içerisinde belli olur

benzin ne kadar harcarsın bilmiyorum. geri kalan yiyecegin içecegin filan. ne kadar masraf yapacagın biraz sana baglı yani :p

150 km gıdıs 150 km donus se eger 35tl benzın yakar

eski salıpazarından alkıyorsunuz dimi bende geliyimde sizi ugurluyum bari

aygülle konuştum şindi motoru baglamışlar çekiyorlar kamp alanına yardım gelmiş saolsunlar :)

benziine ortak artçı aranıyor :p bu fırsat herkesı basına gelmez ilhan özalpın önderliğinde 2009 hyosung artcı deneyımı yasamak ısteyenler yazsın :p :queen:

pazar sabahı yola çıkıcak arkadaşlar. bu listeye isminizi ekleyip birbirinizle irtibata geçebilirsiniz...

1_feryth
2_?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:05 AM ----------

Katılan herkese iyi eğlenceler yolunuz açık olsun.

çok teşekkürler hasan :rendeer:

benziine ortak artçı aranıyor :p bu fırsat herkesı basına gelmez ilhan özalpın önderliğinde 2009 hyosung artcı deneyımı yasamak ısteyenler yazsın :p :queen:

artçı deneyimi diyon ya..

ben geliyim mi? sen asıl o zaman artçı deneyimi yaşarsın.. bilen arkadaşlar vardır aramızda.. artçılığımdan memnun olmayanı görmedim daha.. :mrgreen::mrgreen:

Çağlaaaa bizde geliyoruz, bizide ekle listeye... :) :mrgreen: :queen: :flower: :flower: ::coool:: ::fool::

son dakka:
aygül ve tansel sagsaglim kamp alanına varmışlar. motordaki arıza henüz giderilmedi. nejdet ve emrah çekerek götürmüş motoru... orda tamirine devam edilecek...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------

Çağlaaaa bizde geliyoruz, bizide ekle listeye... :) :mrgreen: :queen: :flower: :flower: ::coool:: ::fool::

canımsın banu çok sevindim gelmenize :rendeer:

Ohaaa yaaa ohaaa... uyuyan var baaarmasana...

son dakka:
aygül ve tansel sagsaglim kamp alanına varmışlar. motordaki arıza henüz giderilmedi. nejdet ve emrah çekerek götürmüş motoru... orda tamirine devam edilecek...

daha son dakika...

Motor kamp alanına az bi mesafe kala çalışmış.. şuanda herhangi bi sorun görünmüyormuş...

bak ben senden daha canlı haber alıyorum :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar