var evet. topiği takip edersen yarın geleceklerde çıkar ortaya birazdan :wiinkk:
ya toplam masrafımız ne kadar olur bulamadım cuzdanımı borc morc alıp gelıcem:flower:::tartis::
yau benzin yemek memek ortalama ayarla bişiyler işte bence 100 tl at kenara![]()
bp yi biliyorumda bipi yi ilk defa duydum o yeni mekanmı![]()
Günaydın herkese..
Çağla halledebildin mi sen işlerini?
ya toplam masrafımız ne kadar olur bulamadım cuzdanımı borc morc alıp gelıcem:flower:::tartis::
aaa sen bilmiyomusun bipiyi cidden :cyclopsan çok geri kalmışsın gündemden
henüz degil bakalım gün içerisinde belli olur
benzin ne kadar harcarsın bilmiyorum. geri kalan yiyecegin içecegin filan. ne kadar masraf yapacagın biraz sana baglı yani![]()
benziine ortak artçı aranıyorbu fırsat herkesı basına gelmez ilhan özalpın önderliğinde 2009 hyosung artcı deneyımı yasamak ısteyenler yazsın
:queen:
benziine ortak artçı aranıyorbu fırsat herkesı basına gelmez ilhan özalpın önderliğinde 2009 hyosung artcı deneyımı yasamak ısteyenler yazsın
anadolu yakasında olsan hemen cv mi gönderirdim :cherry:
Katılan herkese iyi eğlenceler yolunuz açık olsun.
artçı deneyimi diyon ya..
ben geliyim mi? sen asıl o zaman artçı deneyimi yaşarsın.. bilen arkadaşlar vardır aramızda.. artçılığımdan memnun olmayanı görmedim daha.. :mrgreen::mrgreen:
napıon adamların arkasında![]()
Çağlaaaa bizde geliyoruz, bizide ekle listeye...:mrgreen: :queen: :flower: :flower: ::coool:: ::fool::
Çağlaaaa bizde geliyoruz, bizide ekle listeye...:mrgreen: :queen: :flower: :flower: ::coool:: ::fool::
:queen::queen::queen::queen::cat::cat::cat::cat:
ooo güzel :mrgreen::mrgreen::rendeer:
canımsın banu çok sevindim gelmenize :rendeer:
son dakka:
aygül ve tansel sagsaglim kamp alanına varmışlar. motordaki arıza henüz giderilmedi. nejdet ve emrah çekerek götürmüş motoru... orda tamirine devam edilecek...