[Ankara - MT]

Bu arada yemek konusunda;
Ben çakımı, çakmağımı ve sucuğumu alır gelirim (tavsiyem hindi sucuğudur, tadı daha azdır ama daha az yağlı olduğunda bu sıcakta motor tepesinde rahatsız etmez yedikten sonra) Mangal, kömür vs..sorun değil (almaya gerek görmüyorum) (Bizim topkeys takma şansımız yok arkadaşım napalı :) ) Sadece milli parka'a girişte su ve ekmek almamız gerek.

herkes kendi getiriyor değilmi yiyceğini

Aslında herkes 1 kangal sucuk alsa 2 kişiye yeter..Ben bir kangal alırım gelirim.

Optimum'da bekleriz, bizim için sorun değil ama.. 18 motor Optimum'dan bi anda çıkıp otobana girmeye kalkarsa biraz karışıklık çıkabilir. Tabi aralıklarla ayrılırsak sorun olmaz sanırım.

Son düzenleme:
Aslında herkes 1 kangal sucuk alsa 2 kişiye yeter..Ben bir kangal alırım gelirim.

tamam septimus ha bir kangal ha yarım kangal önemli olan mangal:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 PM ----------

erhan abi kolay gelsin
nasılsın abi iyimisin

Yarınki son hava durumu tahminisi güzel görünüyor
9 Ağustos 2009

ic4ayw.jpg

:mrgreen: E abi o zaman sen magalı kap gel, üstü dolar nasıl olsa. Olmadı, yılan, kurbaa ne bulursak artık :mrgreen:

tamam septimus ha bir kangal ha yarım kangal önemli olan mangal:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 PM ----------

erhan abi kolay gelsin
nasılsın abi iyimisin

Teşekkürler, iyiyim :cat:,
geçen gün buluşma noktası konusunda seni biraz üzdük, kusurumuza bakmazsın herhalde :rendeer:

hallederiz yoldan yine seyyar bi mangal kurarız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 PM ----------

Teşekkürler, iyiyim :cat:,
geçen gün buluşma noktası konusunda seni biraz üzdük, kusurumuza bakmazsın herhalde :rendeer:

yok be abi ben biraz naz yapıyım dedim :queen:buradaki herkesin buluşmak için can attığını biliyorum takmayın kafanıza önemli olan birlikte olabilmek iyi olmanıza sevindim biz yarın 9:30 da A city önünde bekliyor olacaz sizi 4 gözle

Arkadaşlar ben de şimdilik ayrılıyorum, şöyle biraz tur atayım, hem de motor yarın için biraz ısınmış olsun :)

jr.

(abi herif taktı kamyoncu lokantasına yok böyle birşey ya :mrgreen:)

lem suku, nereden geliyor bu tutku :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

arkadaşlar buluşma saatleri ve yerlerini yazmıştım. son buluşma optimum değil. a city ekibi boşuna yol yapmış olacak. yazdığım gibi yapalım. hatta bulup tekrar yazayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 PM ----------

arkadaşlar, buluşma detayları sayfa 579da :cat:

Arkadaşlar ben de şimdilik ayrılıyorum, şöyle biraz tur atayım, hem de motor yarın için biraz ısınmış olsun :)

abicim keyif sende valla atın bakalım turları guzel gene :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------

hay sizin bulusmanıza :queen: hala bulusma yerını kararlastıramadınızmı :mrgreen:
3-5 kişi kesın kaybolcak e 5 ten toplarsınız artık :D
kamyoncu lokantası deyıp gecme çarpılırsın :mrgreen: gobegıme guven :p bu sıcakta sucukla felan ugrasılmaz kavun karpuz doldur topcaseıne bırde buz ekle ne guzel işte sıcaktan yanmısken birde arap muzıgı koydunuzmu tam olur vecihiyi oynatırsınız :mrgreen:

Millet slmlar herkese..Optimum ekibi 9.30 da buluşuyoruz değilmi son karar budur..?

Evren'im 90 -100 km hız olmaz abicim..kalabalık bir grubuz bu sefer ve aramıza yeni katılan arkadas cok fazla..70-80 iyidir yine..

jr.

haklısın abi 70-80 iyidir.

şu sukuyu boşverin takılsın orda :p kendi gelemiyo bize de kötü döneri yedirecek 4 duvar arasında :)

Motosikleti
yok
valla bu güzel havalarda tıkılıp kalcaz hatta yürüyüz bile yaparız temiz hava nede olsa :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar