konu ile alakasız ama bizim L300 ün farınada öyle acayip bi fiyat çekmişti servis bende aynı dodge farı taktırmıştım
Maşallah her derde devaymış bu dodge farı. :cherry:
konu ile alakasız ama bizim L300 ün farınada öyle acayip bi fiyat çekmişti servis bende aynı dodge farı taktırmıştım
herkeze merhaba bende 96 beyaz funduro kullanıcısıyım.
bu gün sürüş esnasında motor gaz yemedi ve teklemeye başlayıp stop etti.
ben benzinden kaynaklı bi sorun olduğunu düşündüm. rezer e alınca hiç bir sorun yok ama normal e alınca belli bi süre sonra tekleyip stop ediyor.
acaba kirli benzin den kaynaklı bi sorun mu yoksabaşka bi açılımı varmı. ????
benzinin bitiyo rezerve alıp benzinciye gitmelisin![]()
benzinin bitiyo rezerve alıp benzinciye gitmelisin![]()
İşte bu anda ben bittim:queen::queen::queen:
herkeze merhaba bende 96 beyaz funduro kullanıcısıyım.
bu gün sürüş esnasında motor gaz yemedi ve teklemeye başlayıp stop etti.
ben benzinden kaynaklı bi sorun olduğunu düşündüm. rezer e alınca hiç bir sorun yok ama normal e alınca belli bi süre sonra tekleyip stop ediyor.
acaba kirli benzin den kaynaklı bi sorun mu yoksabaşka bi açılımı varmı. ????
Kesinlikle...
Rezerv deliğinin üstündeki benzin pis, altındaki temiz olsa gerek.![]()
selam
bi hafta kadar önce ben de 98 model bir f650 sahibi oldum..motor şu anda kızıltoprakta mert bey in dükkanında bakımda..lastikleri çok eski olduğu için değiştirmem gerekiyor..araştırdığım kadarı ile en popüler lastikler michelin anakee ve metzeler tourance bir de continental escape var ama internette fiyat bilgisine ulaşamadım..metzeler ve michelin e nazaran continentalın fiyatı sanırım biraz daha düşük..bu lastiğin fiyatını ve nerden temin edebileceğimi bilen var mı? istanbul anadolu yakasında olursa iyi olur..
teşekkürler
Geçen ay arkadaşımın 1995 F650'sine (benim eski motorum) ...
Gültekin bmw'nin bu kasasını tercih edecek kişilerin kafasındaki en büyük soru işareti modeli deneniyle sorun çıkartır mı? Sorun çıkartırsa fiyatlar ortada . Acaba ocagıma incir agacı dikip onu düzenli olarak sular mı?Bir kullanıcı olarak bu konularda bizleri aydınlatırsan konuya olan ragbetin artacagı düşüncesindeyim.![]()
Biraz bilgi verirsen çok sevinirim..