pardon alışmışım cnm hep birlikte olmaya
biri ile yollar mısın :silent:
her zaman her zaman olmuyo işte.. :rendeer:
peki ::blusssh:
bunu hiç beğenmedim.. kesin altında bi plan var.. :mrgreen:
pardon alışmışım cnm hep birlikte olmaya
biri ile yollar mısın :silent:
peki ::blusssh:
burası gerçekten harika bir yer ayrıca manzara çok güzel
abi
kamp alanı nasıl
plajala arası ne kadar![]()
kamp alanı çok güzel dderli toplu oturma yerleri çardak var denizle arası ağvadaki gibi fakat okadar yokuşu yok
daha yakın ayrıca yanımızdan kazen deresi geçiyor kamla arası 50 metre mesafede balık tutanlar var oltası olan mutlaka getirsin
şu anda kıyıköydeyim sormak istediginiz bir şey varmı? burdaki internet cafeden yazıyorum
arkadaşlar geçenki şile gezisine çok istememe rağmen çeşitli sebeplerden dolayı katılamadım ama bu kıyıköye zaten bu hafta gitmek gibi bir niyetim vadı tam denk geldi şimdi ben cumartesi 14:30 da işten çıkıyorum buradan çıkıp gelsem olurmuale: Hadi oldu dediğinizi duyar gibi oldum
kalmak için benim çadırım yok ayrıca ben + 1 le gelicem orada kalmak için pansiyon bulablirmiyim aslında ben aradım oralarda pansiyonlar var ama bizim kamp alanına uzaklığı ne kadardır...
çadırı bizmi getircez orda kiralıcakmıyız :/ ?
yanımıza ne alak kısaca :mrgreen:
sagolsun emre ile nejdet benim çadırı iki dakikada kurdular. yatagıda nefeslerinle şişirdiler her şey çok güzel bende yukarı çıktım sivrisinek ilacı almak için of aldım ordan internet cafe buldum her kes gelirken sivrisinek ilacını getirsin akşam üzeri çok fena issirıyorlarmış emreleri şimdiden ıssırdıgına göre ben tedbiri aldım..hepinize iyi akşamlar yarın buluşmak üzere hoşcakalın gelirken herkes yolda dikkatliolsun yol tehlikelere açık ona göre yavaş sürerek gelin saglam gelin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------
şu anda emre yemek için beni telefonda aradı çıkıyorum......
Arkadaşlar geçenki şile gezisine çok istememe rağmen çeşitli sebeplerden dolayı katılamadım ama bu kıyıköye zaten bu hafta gitmek gibi bir niyetim vadı tam denk geldi şimdi ben cumartesi 14:30 da işten çıkıyorum buradan çıkıp gelsem olurmuale: hadi oldu dediğinizi duyar gibi oldum
kalmak için benim çadırım yok ayrıca ben + 1 le gelicem orada kalmak için pansiyon bulablirmiyim aslında ben aradım oralarda pansiyonlar var ama bizim kamp alanına uzaklığı ne kadardır...
günceeeeeelllllllllllll