Amaç yeşili korumakmı yoksa insan öldürmekmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arkadaşlar yer iştanbulda olanlar bilir capadan topkapı yönüne giderken benzin istasyonunun hemen önü günün her saati kalabalık bir cadde ve bu caddede kaza olmaması imkansız çünkü böyle bir durum var :rendeer:

şindi soruyorum amaç yeşili korumakmı yoksa insan öldürmekmi yorum sizin :cat:

Yeri bilmiyorum ancak anladığım kadarıyla yol ortasında kalmış ağaçtan bahsediyorsunuz. Fotoğraflarını ilettiğiniz yerdeki önlem yetersizse (araçlar yaklaşmadan önce yoldaki ağacı göremiyorlarsa) uyarıcı levhalar artırılabilir ya da ağaçların etrafındaki alan uzatılarak daha öncesinden görünmesi sağlanabilir. Bütün bunların mutlaka bilimsel temelleri olmalı öncelikle (örneğin 50 km hızla gelen araç uyarıları kaç metre önceden görebilir gibi). Ancak ülkemizde şehir plancılığının ne aşamada olduğunu hepimiz yaşayarak (başka bir deyişle bulunduğumuz şehrin sıkıntılarını çekerek) görüyoruz.
Şahsi görüşüm; Yapılması gereken insan hayatını tehlikeye atmadan yeşili korumak olmalı.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben motorla geçerken kaskımı bigün vurucam ama ne zaman :) arabayla hep sıyırıyorum zaten :queen:

bakın arkadaşlar bu manzaranın 30 metre ilerisinde yine böyle bir ağaç var onada levha asmışlar aynı şekilde gece farkına vardıgında zaten agaçtasın :)

bencede.. yorum yapmayalım.. böle bişi olmaz yaa böle konu mu açılır.. dağdakinden ne farkın kaldı gürkan abi..

:mrgreen:
yok konu güzel ona lafım yok
sadece ağacın nerede olduğunu çıkaramadım :mrgreen:

insan hayatını tehlikeye atıyorsa kesilmeli aslında karşıyım agaç kesilmesine ama can daha önemli :cat:
yada gerekli ikaz işaretlerini almalı
boş alanlara dikilmesi ile yeşili sevdigimiz anlaşılır zaten

:mrgreen:
yok konu güzel ona lafım yok
sadece ağacın nerede olduğunu çıkaramadım :mrgreen:

insan hayatını tehlikeye atıyorsa kesilmeli aslında karşıyım agaç kesilmesine ama can daha önemli :cat:

boş alanlara dikilmesi ile yeşili sevdigimiz anlaşılır zaten

:cat::cat::cat: evet kesinlikle haklısın canım.. ben testeremi alıp gidiyom kesicem o ağacı..

Maksat yeşili doğayı korumak olsaydı o yol oradan geçmezdi.Şimdi bakın 3.Köprüye ne ağaçlar feda edilecek.

Yeri bilmiyorum ancak anladığım kadarıyla yol ortasında kalmış ağaçtan bahsediyorsunuz. Fotoğraflarını ilettiğiniz yerdeki önlem yetersizse (araçlar yaklaşmadan önce yoldaki ağacı göremiyorlarsa) uyarıcı levhalar artırılabilir ya da ağaçların etrafındaki alan uzatılarak daha öncesinden görünmesi sağlanabilir. Bütün bunların mutlaka bilimsel temelleri olmalı öncelikle (örneğin 50 km hızla gelen araç uyarıları kaç metre önceden görebilir gibi). Ancak ülkemizde şehir plancılığının ne aşamada olduğunu hepimiz yaşayarak (başka bir deyişle bulunduğumuz şehrin sıkıntılarını çekerek) görüyoruz.
Şahsi görüşüm; İnsan hayatını tehlikeye atmadan yeşili korumak.

aynı olay benzeri köprü üstündeki yer levhalarındada oldu zaten uyarırı farkettiğinde olay yerindesin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 PM ----------

ben motorla geçerken kaskımı bigün vurucam ama ne zaman :) arabayla hep sıyırıyorum zaten :queen:

aynı derten yanıyoruz canım soldan araba geldiği zaman ister istemez ağaca sıfır geçiyorsun :wiinkk:

Burada amac ne yesili korumak nede insan öldürmek.
Amac sadece sizi uyarmak. Hele hele motorculari.
Agac tabiki yol ortasinda degil ama dallari sarkiyor sanirim.
Motorlar ve ufak araclar zaten erisemez o dallara ama kamyon yada tir lar?
Bir kamyoncu o dallara dokundugunu bile farkedemez belki. Kirar gecer.
Ama ben motorcu olarak o yere düsen dal in üzerinden gecmek istemem sahsen..

sen yeri görsen sanırım böyle yazmassın arkadaşım soldan araç la beraber geçmek zorunda kalan bilhassa motorcu arkadaşlar biraz dikkat etmezlerse kaza olmaması imkansız ki oluyor kaza şahit oluyoruz çünkü evimin üst sokagı :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 PM ----------

bencede.. yorum yapmayalım.. böle bişi olmaz yaa böle konu mu açılır.. dağdakinden ne farkın kaldı gürkan abi..

doğru söylüyorsun valla belediyenin koydugu levhayı görmemiz lazım başka care yok :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı

anlamamışsın ki

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Herkes yolun ortasında ağaç olduğundan bahsetmiş, bunun komik ve saçma olduğu çıkarımını yapmış.

Ama yanıldığınız bir nokta var, ağaç yol ortasında değil.

Yol ağacın üstünden geçmiş :wiinkk:

Son anlatımla ağacın yolda bile olmadığı anlaşılıyor, fakat yol ortasında ağaç olan çok yer var.

Bu dediklerim geneli için geçerli.

Herkes yolun ortasında ağaç olduğundan bahsetmiş, bunun komik ve saçma olduğu çıkarımını yapmış.

Ama yanıldığınız bir nokta var, ağaç yol ortasında değil.

Yol ağacın üstünden geçmiş :wiinkk:

Son anlatımla ağacın yolda bile olmadığı anlaşılıyor, fakat yol ortasında ağaç olan çok yer var.

Bu dediklerim geneli için geçerli.

agaç yolda degil fakat yola sarkmış vaziyette ve uyarı levhası agacın dibinde daga erken uyarmak gerekiyor sanırım farkedildiğinde geç kalınmıştır :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar