2 Ağustos Pazar - "Tekirdağ'a Gidek Köfte Yiyek" Gezisi

yağan yağmurda tecrübedir gözüyle bakın zaruri mola vardır zorunlu mola vardır .cok yağarsa cekın kenara bekleyın zaten hız yapmayacaksanız problem olmaz ama yınede tercıh tabıkı sızın

yaşlandık tabi
canımız tekirdega köftesi çekti der atlar giderdik köfte yemeye yakamoz diyorum ,deniz diyorum, uçurum diyorum o zamanlar her şey bi başka güzeldi diyorum
her yaşın ayrı bir güzelliği var diyor konuyu kapatıyorum iyi akşamlar :rendeer::rendeer:

foto hiçte öyle göstermiyo ihtiyar herkezi kendinmi sandın :) :rendeer::rendeer:

ilk fırsatta sorarım ben sana merak etme canım :bounce:

ya tekirdağ mt ye bir baksanıza adamlar karşılama hazırlığı yapıyorlar canım hemşerilerim:cat:

İStanbuldan Dışarı Çıkamazsınız Siz ŞEkerim :p Hİç Boşuna Yırtınmayın :mrgreen::mrgreen:

Bak 9 Ağustosta nereye kadar GÖmülücez Bİz TRakyadan Çıkacaz FEthiyede Nefes ALıcaz :mrgreen:

arkadaşlar sabahleyin sizi ömür plaza önünden yolcu etmeye geleceğim. ehliyetimi henuz bahçelievler milli eğitim müdürü izinde oldupu için evraklar eksik olduğudna alamadım. iş bu sbeepten ötürü uzun yola gelmeyi sakıncalı buluyorum. ama yolculamak için gri zc m ile ömürde olacağım inşaallah.

arkadaşlar sabahleyin sizi ömür plaza önünden yolcu etmeye geleceğim. ehliyetimi henuz bahçelievler milli eğitim müdürü izinde oldupu için evraklar eksik olduğudna alamadım. iş bu sbeepten ötürü uzun yola gelmeyi sakıncalı buluyorum. ama yolculamak için gri zc m ile ömürde olacağım inşaallah.

GEzi İPtal Edildi ARkadaşım;Sabah olunca Olmayan bi İStanbul MT Grubunu GEçirmeye gitmeyesin Ömür Plaza Önlerine. .:)

tüüü :) neyse ayın 18 i nde dönecekmiş izinden müdür beyefendi hazretleri. o vakte kadar yapmazsanız geziyi gelirim artık.

İStanbuldan Dışarı Çıkamazsınız Siz ŞEkerim :p Hİç Boşuna Yırtınmayın :mrgreen::mrgreen:

Bak 9 Ağustosta nereye kadar GÖmülücez Bİz TRakyadan Çıkacaz FEthiyede Nefes ALıcaz :mrgreen:

valla ben zaten programda yoktum ama hatırlatayım ağva gezisine süpriz yapıp gelecektınız ama olmadı değilmi hemşerım :wiinkk::rendeer:

Yav yağmur yağdı diye herkes yan çizdi..ben ne yapayım..
Bana tekirdağ mt den biriniz telefonunu atabilir mi tek başıma gelebilirim..allahın tatlı su motorcusu istanbul mt ciler :mrgreen:

meteor gov tr de tekirdağda yağmur yok.. istanbulda da olmayacak bence ..

sabah bakarız duruma göre yağmur yoksa çıkarız ama gideceksek biraz daha geç görüşelim, 10 gibi mesela, anca uyanırım:) hava iyiyse telefonlaşırız, uyar mı?

sabah bakarız duruma göre yağmur yoksa çıkarız ama gideceksek biraz daha geç görüşelim, 10 gibi mesela, anca uyanırım:) hava iyiyse telefonlaşırız, uyar mı?

aga yarın yagmur yok..sen gel 09.30 da m.köy köprü çıkışına (o gün buluştuğumuz yer) eğer yagmur yağarsa seni sarıyer börekçisine götüreceğim börek ısmarlayacağım :mrgreen:
tamam?

9,30 da olur da yağmur yağmazsa listedeki diğer arkadaşlar da konuyu sabahtan görüp gelirler belki, adamlara biraz zaman verelim konuyu görmeleri için, ?

9,30 da olur da yağmur yağmazsa listedeki diğer arkadaşlar da konuyu sabahtan görüp gelirler belki, adamlara biraz zaman verelim konuyu görmeleri için, ?

artık yap boza döndü konu..
Neyse ben yarın 9.30 da m.köy çıkışında seni bekleyeceğim..oradan ömürün önünden geçerken birileri varsa onlarıda alırız..
Saat 09.45-10.00 gibi ömürün önünde geçeriz..

mutlaka yarın telefonlaşalım, uyuya kalma durumum olursa gazlarsın, şimdi saat epey geç oldu, gitmeyeceğiz diye gezdim dışarılarda, ben kaçar ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar