Biz lada samaramızın altında koca bir delik açılmasına neden olmuştuk ama neyse ki hurdamızı oralarda bırakmadık,
ey gidi gençlik ey ne günlerdi behr:
r:
r:
senide gören yaşlı bir nine zannedecek he:queen:
Biz lada samaramızın altında koca bir delik açılmasına neden olmuştuk ama neyse ki hurdamızı oralarda bırakmadık,
ey gidi gençlik ey ne günlerdi behr:
r:
r:
senide gören yaşlı bir nine zannedecek he:queen:
her yaşın ayrı bir güzelliği var diyor konuyu kapatıyorum iyi akşamlar :rendeer::rendeer:yaşlandık tabi
canımız tekirdega köftesi çekti der atlar giderdik köfte yemeye yakamoz diyorum ,deniz diyorum, uçurum diyorum o zamanlar her şey bi başka güzeldi diyorum
foto hiçte öyle göstermiyo ihtiyar herkezi kendinmi sandın:rendeer::rendeer:
arkadaşlar sabahleyin sizi ömür plaza önünden yolcu etmeye geleceğim. ehliyetimi henuz bahçelievler milli eğitim müdürü izinde oldupu için evraklar eksik olduğudna alamadım. iş bu sbeepten ötürü uzun yola gelmeyi sakıncalı buluyorum. ama yolculamak için gri zc m ile ömürde olacağım inşaallah.
İStanbuldan Dışarı Çıkamazsınız Siz ŞEkerimHİç Boşuna Yırtınmayın :mrgreen::mrgreen:
Bak 9 Ağustosta nereye kadar GÖmülücez Bİz TRakyadan Çıkacaz FEthiyede Nefes ALıcaz :mrgreen:
meteor gov tr de tekirdağda yağmur yok.. istanbulda da olmayacak bence ..
Yav yağmur yağdı diye herkes yan çizdi..ben ne yapayım..
Bana tekirdağ mt den biriniz telefonunu atabilir mi tek başıma gelebilirim..allahın tatlı su motorcusu istanbul mt ciler :mrgreen:
dur hele acele etme yarın olsun![]()
sabah bakarız duruma göre yağmur yoksa çıkarız ama gideceksek biraz daha geç görüşelim, 10 gibi mesela, anca uyanırımhava iyiyse telefonlaşırız, uyar mı?
9,30 da olur da yağmur yağmazsa listedeki diğer arkadaşlar da konuyu sabahtan görüp gelirler belki, adamlara biraz zaman verelim konuyu görmeleri için, ?