[Tekirdağ - MT]

tamam özerim ben varım yanıma başka kimler olacak bakalım ben çorludayım zaten
çorluda ben karşılarım arkadaşları saat kaçta ve nerede diye ben irtibata geçerim arkadaşlarla sonra oradan tekirdağa geçeriz işallah beni yanlız bırakmaz arkadaşlar tek başıma kalmayayım :)
lafım çorlulu arkadaşlara ve tekirdağdada tekirdağ grubu karşılar artık bizi :)

canan sen buralardamısın ; süleyman abi ( yamahasülo )sen ne yapıyorsun pazar ayrıca ilhan senin durumun ne onuda sölersen bana iyi olur en azından 2 yada 3 kişi buradan karşılayalım arkadaları
tekirdağ sizin durumunuz nedir kimler var orada bulaşabileceğimiz
faruk sesin soluğun çıkmıyor epeydir. deniz sen ne yaptın sen gelebilecekmisin .

evet kim ne zaman nereye geliyomuş yazın saatini falan bi sorun yok şuanda gelebilirim, erdinç abi noyu biliyon.
bende motoru satıp arabamı alsam ne , ne diyonuz? :mrgreen:

Son düzenleme:
aykut hoşgeldin kardeşim sanada çorludan sevgiler . aykut şarköyde serkan diye birinde cbf 250 var kırmızı biliyonmu temizmi motor bi bilgin varmı kardeşim

Ahh İlhan abi şimdi altında Transalp olcek açıcan gazı kafanın estiğe yere
-Benide almayı unutma :mrgreen:

eve arkadaşlar pazar ist. tayfasını nerede karşılıyoruz ve kimler katılıyor ilhan süleyman abi ne diyorsunuz bu işe bakalım :)

yarın o karşılamada bende olacagım yalnız bu arkadaşlar gelecekler mi geleceklerse kaç kişi geliyolar haydi bakaam :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------

kızla kavga ettim istanbula gidecektim ama gitmicem anasını satim ..

yarın o karşılamada bende olacagım yalnız bu arkadaşlar gelecekler mi geleceklerse kaç kişi geliyolar haydi bakaam :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------

kızla kavga ettim istanbula gidecektim ama gitmicem anasını satim ..

özerim boşver gideriz kumbağa gireriz denize
sonra bakarsın oradan buluruz birer tane ikimiz :)
ben ekibi çorluda karşılıcam ama saat sölemiyorlar bana sen ulaşabilirsen yada çorlu zamanını öğrenirsen bana haber verirmisin kardeşim yaa

özerim boşver gideriz kumbağa gireriz denize
sonra bakarsın oradan buluruz birer tane ikimiz :)
ben ekibi çorluda karşılıcam ama saat sölemiyorlar bana sen ulaşabilirsen yada çorlu zamanını öğrenirsen bana haber verirmisin kardeşim yaa

tamam abi sorun değil. corludan sen karsılarsın. arkadaşlar köylerin üzerinden gidiliecek bir güzergah yapmışlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar