İmrendim valla. Bu sene yapamadık uzun bir gezi. İnşallah ilerleyen aylarda zaman bulabilirim. Gelecek seneye bekle beni Karadeniz
Seneye beraber çıkarız kısmetse biryerlere. Hayırlısı ne ise; o olsun hepimiz için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------
cadır kurup toplaması bi dert bencede pansiyon fln daha makul gibi

pansiyon olsa olsa 25 civardır
Çadır kurup toplamak bir keyif.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 PM ----------
çadır götürmeye gerek varmı, otel, pansiyon durumu ne fiyatlar?
Biraz geç bir cevap oldu ama ben çadırda kalmayı çoğu zaman pansiyona tercih ettim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 PM ----------
Sanırım herkesin hayali böyle bir geziye çıkmak. Umarım bizede bir gün nasip olur.
Elinize sağlık. Devamını merakla bekliyoruz
İlginiz için teşekkürler. Devamı geliyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------
vallahi şu benzin olayı senin motor 150 cc gibi yakıyo ya vala süper

:cat::cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------
Tatilim devam ettiği için; nadiren internete girebiliyorum.
Beklettiğim için hepinizden özür diliyorum.
Kaldığım yerden devam...
En son Amasra'da kalmıştım.
Amasra'yason bir bakıştan sonra, Küre Dağları'nı tırmanmaya başlıyorsunuz. Zaten motorcuların sevdiği o bol virajlı yollar da buradan itibaren başlıyor.
Küre Dağları da milli parklarımızdan biri. Harika bir tabiatı var. Yollar tehlikeli ve güneş batmaya başlıyor. Hem yola devam ediyorum hem de kamp alanı arıyorum.
Meşhur Kastamonu Evleri. Çok harika bir ahşap işçiliği var hepsinde. Ancak hepsi farklı ve durup teker teker resimlerini çekmek çok zaman alıyor.
100 yılı aşkın süredir balıkçılara barınak olarak hizmet veren kulübe.
Bir müddet sonra ''Gideros'' tabelasına rast geliyorum. Görülecek yer renginde olduğu için tabelayı takip edip aşağı sahile iniyorum.
Ördekler denize girmekten ne kadar da memnundu!
Pırıl pırıl bir kumsal.
Daha fazla bilgi için burayı incelersiniz:
http://www.giderosbay.com/
Çok misafirperver bir aile karşıladı ve çay ikram ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederim. Eğer yolunuz geçerse mutlaka uğrayın. Güzel bir çay bahçesi ve sahili ile mükemmel. Restaurant olarak hizmetleri de var.
Gideros'un yukarıdan fotoğrafları
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------
Cide'ye varış.
Yollar tekrardan kötüleşiyor ve hava kararmaya başlıyor. Güneşin batışı harika.
Kamp yeri olarak burayı beğeniyorum. Güzel değil mi? Dere ve Karadeniz içiçe.
Ben buralara tekrar gitmek istiyorum arkadaşlar. Resimleri yüklerken bile insan rahatlıyor, kendini farklı hissediyor!
Yemek ve çaydan sonra yatma vakti. Kurbağa ve dalga seslerine geceyarısı müthiş bir yağmur ekleniyor. Rüzgar ve şimşeğiyle adeta fırtına kopuyor. Fakat umurumda değil. Çadıra tam not. Size de tavsiye ederim. Hem hesaplı hem de çift tente. Çadırı kuma kurmak iyi oldu. Hem ısısından hem de suyu emişinden faydalandım. Bir ara çadırın etrafında sanki ayak sesleri. Hayvan dolaşıyor sandım. Ürpermeye başladım. Denizin içinde bir ışık. Meğer zıpkınla balık avlamaya gelmişler. Ama motoru ve çadırı görmemişler. Etraf zifiri karanlık. Uyumaya devam.
Devamı gelecek...