Boydan Boya Karadeniz 2009

bartın sinop arası tam bir felaket..yollar çok zaman alıyor çok virajlı.. geçen hafta arabayla o yollardan geçtim.trabzondan amasraya gidecektim...ineboluda pes ettim ordan içeri kastamonuya saptım:)) ama yollar tam motorluk virajlı falan..
Aynen öyle. yol çalışmaları, virajlar, tehlikeli dönemeçler... Ama yine de herşeye değer.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 AM ----------

Süper..... Çok beğendim. Darısı gitmek isteyen butun motorcuların başına.

Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim. Sizlerle paylaşmak en güzeli.
Hala tatil devam ediyor(araç değişti sadece) ve birkaç hafta internetten uzağım. Teknoloji pek olmayacak. Daha eklenecek çok resim var. Sizlerle paylaşacağım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:12 AM ----------

harika,süper ötesi,söyleyecek başka birşey bulamıyorum.eline sağlık arkadaş.ADANA'dan sevgilerimle.::biggrinn::biggrinn::biggrinn
Çok teşekkür ederim. Devamı gelecek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 AM ----------

allah hepimize bu turu nasip etsin.
bilehine sağlık aç gazı yollarmı dayanır bmw'ye :cat:
BMW beni hiç üzmedi. :cat: Yollarda onu okşaya okşaya, sıvazlaya sıvazlaya geldim. Çok iyi bir arkadaş.

Sanırım herkesin hayali böyle bir geziye çıkmak. Umarım bizede bir gün nasip olur.

Elinize sağlık. Devamını merakla bekliyoruz

Samsun'dan başlayıp Artvin'e kadar gitmek istiyorum gidilmesi-gidilmemesi, yapılması-yapılmaması, kalınması-kalınmaması gibi....
Yolun benimki gibi değil. Yani Samsun'dan sonrası çok iyi. Sahil yolundan sapma. Yaylalardan Görele tarafında Sis Dağları, Rize tarafında Ayder ve Huser; Fırtına Vadisi...Uzungöl, Sümela Manastırı'nı saymaya gerek bile yok. Artvin Karagöl... Samsun'da pide ye, Görele'de ye, Akçaabat Köfteyi beğenmedim ama denedim. Aklıma gelenler bunlar.
Çok da plana uyma. Vaktine, parana göre bir rota çiz.
Fatsa'dan sonra Yalıköy ve daha sonra da ''Saklıbahçe''. Ben burada geceledim. ''Saklıbahçe'' adında bir yer.Çok ama çok dost yanlısı insanlar.
Cafe-Restaurant türü bir yer ama kamp için müsait yerleri var. Daha sonraki kamp yerim; Maçka çıkışı Sümer Restaurant. Burası da harika ve Sümela'ya 15 km. Burada da kal derim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 AM ----------

çok güzel bir rota , inşallah bende yapmayı planlıyorum...
Kısmetse olur inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 AM ----------

çok güzel gezi tebrik ederim,

amasrada sorma gir kafenin üstündeki pansiyonda kalmıştım :)
Teşekkür ederim.

Yolun benimki gibi değil. Yani Samsun'dan sonrası çok iyi. Sahil yolundan sapma. Yaylalardan Görele tarafında Sis Dağları, Rize tarafında Ayder ve Huser; Fırtına Vadisi...Uzungöl, Sümela Manastırı'nı saymaya gerek bile yok. Artvin Karagöl... Samsun'da pide ye, Görele'de ye, Akçaabat Köfteyi beğenmedim ama denedim. Aklıma gelenler bunlar.
Çok da plana uyma. Vaktine, parana göre bir rota çiz.
Fatsa'dan sonra Yalıköy ve daha sonra da ''Saklıbahçe''. Ben burada geceledim. ''Saklıbahçe'' adında bir yer.Çok ama çok dost yanlısı insanlar.
Cafe-Restaurant türü bir yer ama kamp için müsait yerleri var. Daha sonraki kamp yerim; Maçka çıkışı Sümer Restaurant. Burası da harika ve Sümela'ya 15 km. Burada da kal derim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 AM ----------

Kısmetse olur inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 AM ----------

Teşekkür ederim.

çadır götürmeye gerek varmı, otel, pansiyon durumu ne fiyatlar?

İmrendim valla. Bu sene yapamadık uzun bir gezi. İnşallah ilerleyen aylarda zaman bulabilirim. Gelecek seneye bekle beni Karadeniz :)

bana 2 dir bu şekli yapıyosun bişiler yazsana :D dai :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 AM ----------

İmrendim valla. Bu sene yapamadık uzun bir gezi. İnşallah ilerleyen aylarda zaman bulabilirim. Gelecek seneye bekle beni Karadeniz :)

sene daha bitmedi nie kestirip atıyosun yaparsın belki sendeki motor baya elverişli uzun yola ne sarar ama varya

Seneye beraber çıkarız kısmetse biryerlere. Hayırlısı ne ise; o olsun hepimiz için.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------

cadır kurup toplaması bi dert bencede pansiyon fln daha makul gibi :) pansiyon olsa olsa 25 civardır
Çadır kurup toplamak bir keyif. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 PM ----------

çadır götürmeye gerek varmı, otel, pansiyon durumu ne fiyatlar?
Biraz geç bir cevap oldu ama ben çadırda kalmayı çoğu zaman pansiyona tercih ettim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 PM ----------

Sanırım herkesin hayali böyle bir geziye çıkmak. Umarım bizede bir gün nasip olur.

Elinize sağlık. Devamını merakla bekliyoruz
İlginiz için teşekkürler. Devamı geliyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------

vallahi şu benzin olayı senin motor 150 cc gibi yakıyo ya vala süper:)

:):cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------

Tatilim devam ettiği için; nadiren internete girebiliyorum.
Beklettiğim için hepinizden özür diliyorum.
Kaldığım yerden devam...
En son Amasra'da kalmıştım.
Amasra'yason bir bakıştan sonra, Küre Dağları'nı tırmanmaya başlıyorsunuz. Zaten motorcuların sevdiği o bol virajlı yollar da buradan itibaren başlıyor.
Küre Dağları da milli parklarımızdan biri. Harika bir tabiatı var. Yollar tehlikeli ve güneş batmaya başlıyor. Hem yola devam ediyorum hem de kamp alanı arıyorum.
sdc10216proc36.jpg

Meşhur Kastamonu Evleri. Çok harika bir ahşap işçiliği var hepsinde. Ancak hepsi farklı ve durup teker teker resimlerini çekmek çok zaman alıyor.
sdc10217proc32.jpg

100 yılı aşkın süredir balıkçılara barınak olarak hizmet veren kulübe.
sdc10225proc33.jpg

Bir müddet sonra ''Gideros'' tabelasına rast geliyorum. Görülecek yer renginde olduğu için tabelayı takip edip aşağı sahile iniyorum.
sdc10234proc40.jpg

sdc10223proc37.jpg

sdc10227proc38.jpg

Ördekler denize girmekten ne kadar da memnundu!
sdc10229proc34.jpg

Pırıl pırıl bir kumsal.
sdc10231proc39.jpg

Daha fazla bilgi için burayı incelersiniz: http://www.giderosbay.com/
Çok misafirperver bir aile karşıladı ve çay ikram ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederim. Eğer yolunuz geçerse mutlaka uğrayın. Güzel bir çay bahçesi ve sahili ile mükemmel. Restaurant olarak hizmetleri de var.
Gideros'un yukarıdan fotoğrafları
sdc10235proc41.jpg

sdc10236proc42.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------

Cide'ye varış.
sdc10242proc44.jpg

sdc10241proc43.jpg

Yollar tekrardan kötüleşiyor ve hava kararmaya başlıyor. Güneşin batışı harika.
sdc10244proc45.jpg

sdc10249proc48.jpg

sdc10253proc49.jpg

Kamp yeri olarak burayı beğeniyorum. Güzel değil mi? Dere ve Karadeniz içiçe.
Ben buralara tekrar gitmek istiyorum arkadaşlar. Resimleri yüklerken bile insan rahatlıyor, kendini farklı hissediyor!
sdc10255proc50.jpg

sdc10258proc51.jpg

sdc10263proc35.jpg

sdc10264proc52.jpg

Yemek ve çaydan sonra yatma vakti. Kurbağa ve dalga seslerine geceyarısı müthiş bir yağmur ekleniyor. Rüzgar ve şimşeğiyle adeta fırtına kopuyor. Fakat umurumda değil. Çadıra tam not. Size de tavsiye ederim. Hem hesaplı hem de çift tente. Çadırı kuma kurmak iyi oldu. Hem ısısından hem de suyu emişinden faydalandım. Bir ara çadırın etrafında sanki ayak sesleri. Hayvan dolaşıyor sandım. Ürpermeye başladım. Denizin içinde bir ışık. Meğer zıpkınla balık avlamaya gelmişler. Ama motoru ve çadırı görmemişler. Etraf zifiri karanlık. Uyumaya devam.

Devamı gelecek...

....:) Arkadaşım inanki söyleyecek uygun bir kelime bulmakta zorlanıyorum.
Muhteşem,:cat:HARİKA, :cat:SÜPER :cat:bir gezi olmuş..
Fotolar çok etkileyici,KARADENİZe gitmek hiç nasip olmadı.Sayenizde gitmiş kadar oldum.Ayrıca sizi bu yolculuktaki cesaretinizden dolayıda kutluyorum:cat:..Darısı böyle bir geziyi arzulayan tüm motorseverlere olsun..
Yeni fotolarınızı da merakla bekliyorum....:bounce:

Herkese kazasız sürüşler

Karadeniz'in muhteşem güzelliği, geziyi anlatımınız, fotoğraflar SÜPER.:cat:

Pansiyon yerine genellikle çadırı tercih etmeniz ayrı bir macera ve paradan tasarruf olmuş.:)

Devamını merakla bekliyorum paylaşım için teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika bir gezi,harika bir rota,ellerine sağlık.
o yolların bir kısmını gezebildim ancak.uzun bir tatilde muhakkak deneyeceğim tamamını.

gerçekten harika..paylaşım için teşekkürler.İnşallah bizede nasip olur böyle renkli ve uzun yolculuklar

....:) Arkadaşım inanki söyleyecek uygun bir kelime bulmakta zorlanıyorum.
Muhteşem,:cat:HARİKA, :cat:SÜPER :cat:bir gezi olmuş..
Fotolar çok etkileyici,KARADENİZe gitmek hiç nasip olmadı.Sayenizde gitmiş kadar oldum.Ayrıca sizi bu yolculuktaki cesaretinizden dolayıda kutluyorum:cat:..Darısı böyle bir geziyi arzulayan tüm motorseverlere olsun..
Yeni fotolarınızı da merakla bekliyorum....:bounce:

Herkese kazasız sürüşler
Çok teşekkür ederim. Devamı geliyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 AM ----------

Tebrikler güzel bir gezi olmuş..paylaşım için teşekkürler..
İlginiz için teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 AM ----------

Karadeniz'in muhteşem güzelliği, geziyi anlatımınız, fotoğraflar SÜPER.:cat:

Pansiyon yerine genellikle çadırı tercih etmeniz ayrı bir macera ve paradan tasarruf olmuş.:)

Devamını merakla bekliyorum paylaşım için teşekkürler.
Para önemli değildi. Benim böyle bir hayalim vardı. Gerçekleştirdim. Teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------

Rizeyle Trabzonun fotolarını çekmeden gelme :) Hayırlı yolculuklar :p

Çok ama çok daha güzel fotoğraflar yolda, geliyor. Bilgisayar başında kalabildiğim müddetçe sizlerle paylaşacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar