Merhaba, sana mesaj attım ama göndermede problem yaşamışım belli ki.Ustam not aldı senın ıhtıyaclarını bır kac arkadasına haber verdı ellerınde mevcut degılmıs parcalar,fıyat çıkartabilen onu arayacak,ben de seni haberdar edeceğim kusra bakma uzun surdugu ıcın. Airbrush konusunda Türkiye'nin en iyisi ile görüşmekteyim, ileride ondan öğrendiklerim doğrultusunda kendim yapabilirim Airbrush'ımı. Zaten şu an komple seti de mevcut. Karakalemim kadar Airbrush'ım da kuvvetlenince ben de girişmeye başlarım yavaş yavaş motosiklet ve arabalara.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 PM ----------
Arkadaşlar benim motorda atolyedeki resim, belge vb malzemeleri döküp orda burda asılı olan şeyleri şangır şungur yere indiriyor durum ciddi, Alp abi rakibinim

Motorum yarın ostime gidiyor susturucuların kelepçeleri bitiyor. Sonrasında motorun keyfi değil önemli olan ihtiyacları ise lastikler ve şarj sorunları...
Sahibinden.com a girip almayı düşündüğünüz tüm Viragoların hepsinde bir sorun illaki vardır,sahiplerine bir sorun çoğu size kusursuz, emsalsiz, fişek gibi şeyler söyleyeceklerdir. Halkımızın bu huyundan tiksiniyorum cahillik ve altındaki makinanın hakkında hiç bir fikrinin olmaması ne kadar acı bir şey. Birde olan sorunları bilipte kabullenmeme hazımsızlığı var çoğu kişide! Sorunlu ise adam gibi söyleyeceksin, motosiklet bu iki tekeri var sonra çok vicdan azabı çeker bir şey olduğunda kişi ama çoğu kimse bunları düşünmüyor. Ben motoru kusursuz hale getirmeye çalışıyorum, ileride hem kafam rahat olacak hemde motorumu ileride alacak olan kişi, ilgilendiği motor hakkında çok büyük bir bilgi arşivine sahip olacak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 PM ----------
YAMAHA (Virago) XV535'den sonraki muhtemel motosikletim bunlardan biri olacaktır yüksek ihtimal.
Kawasaki VN800 Drifter (Indian Replica)
Harley Davidson Sportster 883
Honda Shadow VT 750 Spirit
Honda Shadow VT 750 Black Widow
Bu 4 seçenekten en kuvvetlileri VN800 ve Spirit, çünkü daha makul fiyatlara bulunabiliyorlar.
V motor olsaydı Regal Raptor Spyder ı da tercih edebilirdim...
Bir bobber yapabilmek için çok fazla imkanım var, hemde Virago'dan daha az uğraşıraştıracağına emimim beni...
Regal Raptor Spyder'a olan sevgimin yanında, bazen kimi forumlarda Regal Raptor kullanıcılarının Virago serilerini yerdiğini ve motorlarını Virago'nun kat kat üzerine çıkarttıklarını görüyorum ve kendimi gülmekten yerlere atıyorum keşke herkes biraz gerçekci olsa. Her motoru kendi hemşerileri ve segmentleri ile kıyaslamayı bir türlü öğrenemeyen çok fazla topluluk var ne yazık ki etrafta. Çinli motor firmalarında tek ayakta kalacak firma muhtemelen Regal Raptor olacaktır ve hızla büyüyecektir, öte yandan avrupa yüzü görmüş olan kaliteli Keeway firması da Regal Raptor ile çekişecektir. Keeway'in çoğu motorları ampülüne, aküsüne,grenajlarına kadar japon parçalara sahip, bu firma biraz cc büyültüp firmanın ciddiliğini dünya ya ispatlamalı diye düşünüyorum.LandCrusier modeli de harika bir Fat Boy replikası, V motoru küçük olmasaydı ondan da bir tane alabilirdim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:47 PM ----------
Bu da Keeway LandCruiser

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 PM ----------
Yeni takılan susturucularımdan değil fakat susturucuların olduğu taraf motorun diğer yanına göre daha dolu duruyor bu yüzden en yakın zaman da şafta çanta işini halledeceğim, susturucuların hemen karşısında durmayacağı ve farklı bir nesne olması sebebiyle anti simetrik olacak ben de motoruma bakıp işte oldu diyeceğim...
İdareten size bir kaç resim koyuyorum,yarın bitmişlerinide gösteririm, video işini nasıl yapacağız bilmiyorum 1-2 gundur youtube da vıdeoların yuklenme problemı var...
gördüğünüz üzere plaka bütünlüğü bozuyor, bir gün oda gazabıma uğrayacak...
Buda, benim CRX le kuzen akşam konut kent'e gitmek üzere dükkandan ayrılırken...
Köpeksiz yapamıyoruz gördüğünüz üzere her gün bir it çıkıp geliyor