[Tekirdağ - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eskiden geziler vardı Her gaz AÇışımızda aynalarımızda birbirimizi gördüğümüz,
Eskiden Toplantılar vardı İçilen Her ÇAyın Yudumunda Huzur buldugumuz,
Eskiden Dostluklar vardı Üçün Beşin Aranmadığı,
Eskiden Yürekler vardı Haydi Dostum Gidiyoruz Deyince buluşma yerine Erken gelmek için yarışan...
Eskidendi Gerçek Geziler, Eskidendi Samimiyetler..

yine olur olmaz mı?boşuna mı atıyoruz fotoları gaz verelim diye

ya sahi arkadaşlar bu cumartesi için kumbağa gidip çadır kuralım bir gece kalalım pazar günü döneriz diyorduk öle bi yazı yazmıştım ama sanırım kimse katılmayacak ve bu işte suya düşecek anlaşılan sunay zaten uykuya dalmış bile ee ilhan sen bişiler yazmıştın ama gerisi gelmedi iş durumu belli değil gibilerinden
özer sende bişeyler demiştin konu ile ilgili ama sende sustun kaldın

Abi varya bu yaz çalışsaydım kimse tutamazdı beni ama durum kötü işte..

Ben de sezona yetişemiyorum haftaya B sınıfı direksiyon sınavım var onu geçersem a2 ye giricem eylülde ondan sonra okul falan filan zaten motorda yok bu yazda böyle geçecek.::wacko::Deniz bile iki adım daha ayaklarımı sokamadım.:cyclopsan

Eskiden Yürekler vardı Haydi Dostum Gidiyoruz Deyince buluşma yerine Erken gelmek için yarışan...

totoş sitem edecek son adamsın...başta bana attığın kelekten bahset...bi çınarcığa gelemediniz..:farao:

o kadar ayağınza geldim...

valla ben kendi başıma geziyorum arkadaş. önümüzdeki haftada orhanla çıkacagız yapacagız bi fethiye.. bu sezon birlik beraberlik yok. ARtık yeni Sezonda umutlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------

totoş sitem edecek son adamsın...başta bana attığın kelekten bahset...bi çınarcığa gelemediniz..:farao:

o kadar ayağınza geldim...

aga bi kelekten bahsederim hayatım boyunca şutlanırım buradan bi dahada gelmem.

özer sende acayip damardan girmişssin hee :) yada özer küsmüş bizlere anlaşılan

EEE PEKİ KİM NE DİYOR ŞİMDİ YAPALIM OZAMAN BU HAFTA SONU BİŞİLER KİMSE HİÇ BİŞEY DEMİYOR TAMAM ÇADIR İŞİNDEN GEÇTİM BEN NE YAPACAĞIZ GİDELİM Bİ YERE ( ESKİLERİN HATRINA :p)

Forumdan Uzaklaştırıldı
http://www.motosiklet.net/forum/etk...pazar-tekirdaga-gidek-kofte-yiyek-gezisi.html

İstanbullu ARkadaşlar Bizim Buraya GEliyor. Buyrun işte Sİze GEzi. Beraber Buluşun onlarla.Trakya Misafirperverliğinizi gösterin. Zİra O gün Ben İstanbulda Olacagım. TEkirdağ SAhipsiz DEğildir Herhalde.

O gün burada olursak başımınız üstünde yerleri var
Süleyman yok
Ömer yok
benim de Çanakkaleye gitme ihtimalim var,
Oğlum Uluslararası Truva Satranç Turnuvasına katılıyor ,seyirci desteği gerek:)

http://www.motosiklet.net/forum/etk...pazar-tekirdaga-gidek-kofte-yiyek-gezisi.html

İstanbullu ARkadaşlar Bizim Buraya GEliyor. Buyrun işte Sİze GEzi. Beraber Buluşun onlarla.Trakya Misafirperverliğinizi gösterin. Zİra O gün Ben İstanbulda Olacagım. TEkirdağ SAhipsiz DEğildir Herhalde.

tamam özerim ben varım yanıma başka kimler olacak bakalım ben çorludayım zaten
çorluda ben karşılarım arkadaşları saat kaçta ve nerede diye ben irtibata geçerim arkadaşlarla sonra oradan tekirdağa geçeriz işallah beni yanlız bırakmaz arkadaşlar tek başıma kalmayayım :)
lafım çorlulu arkadaşlara ve tekirdağdada tekirdağ grubu karşılar artık bizi :)

canan sen buralardamısın ; süleyman abi ( yamahasülo )sen ne yapıyorsun pazar ayrıca ilhan senin durumun ne onuda sölersen bana iyi olur en azından 2 yada 3 kişi buradan karşılayalım arkadaları
tekirdağ sizin durumunuz nedir kimler var orada bulaşabileceğimiz
faruk sesin soluğun çıkmıyor epeydir. deniz sen ne yaptın sen gelebilecekmisin .

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam özerim ben varım yanıma başka kimler olacak bakalım ben çorludayım zaten
çorluda ben karşılarım arkadaşları saat kaçta ve nerede diye ben irtibata geçerim arkadaşlarla sonra oradan tekirdağa geçeriz işallah beni yanlız bırakmaz arkadaşlar tek başıma kalmayayım :)
lafım çorlulu arkadaşlara ve tekirdağdada tekirdağ grubu karşılar artık bizi :)

canan sen buralardamısın ; süleyman abi ( yamahasülo )sen ne yapıyorsun pazar ayrıca ilhan senin durumun ne onuda sölersen bana iyi olur en azından 2 yada 3 kişi buradan karşılayalım arkadaları
tekirdağ sizin durumunuz nedir kimler var orada bulaşabileceğimiz
faruk sesin soluğun çıkmıyor epeydir. deniz sen ne yaptın sen gelebilecekmisin .
sen bu grubu bi götür,
Havuzlarda köfte yesinler,
sonra Tekirdağda köfteciyi döverler:)

Herkese merhaba kusura bakmayın bazen okuyabiliyorum ama muhabbete katılamıyorum.

Savaş abi çanakkaleye ne zaman gidiyosun? bende bolayır'a gidicem yolda karşılaşırız belki :)

T.dağ lı arkidişlerim T.dağ dan Avşaya p.tesi günü saat kaçta vapur var bilgisi olan varmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
özer e bir sor o bilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar