[Tekirdağ - MT]

Süleyman abi dün yine topcase n açık içinde kask zıplaya zıplaya gidiyordun. Hadi kaskı topcase ye koydun bari kapasaydın :) Merak ettim eve gidene kadar düşmedimi o kask.

YAAFFF süleyman alışamadın sende hee halenn
ben her akşam görüyorum süleyman abimi öle yanlız gözlüklerle çok playboy duruyor motorun üzerinde :bounce:
saçlar ucuşuyo falan :cherry: bakan bir daha bakıyor :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------

evet ben bi çadır buldum haftaya ne yapıyoruz şarköy için denizi iyi değil diyorlar kumbağ daha iyi diyorlar ilhan sunay evet arkadaşlar ne yapıcaz gelenler varmı şimdi cumartesi buradan çıkış yapıyoruz saat 4 yada 5 te daha sonra cumartesi gecesi gideceğimiz yerde konaklıyor ve pazar günü sabahtan denize girmeye başlıyoruz akşam üzeri dönüşe geçiyoruz ne diyorsunuz beyler gelen varmı daha msj. larınız gelmedi.
BY-Star parmak at şu işe bakem sende tekirdağ ile muratlıyıda sen organize et :)

ss

arkadaşlar pazar gunu tekirdağa giden herhangi bir arkadaşımız varmı varsa bu telefona çağrı atmaları mumkunmu 05068471144 gıdıcem de tek gıdemıyorummmm sonra aksam dönerizz

ss

yardımcı olan ya bır de ben gıtsem tekırdağına ya arkadaslar oraya gıden varsa göturebılırmı benii

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yardımcı olan ya bır de ben gıtsem tekırdağına ya arkadaslar oraya gıden varsa göturebılırmı benii

Arkadaşım sen neredesin?nereden nereye gitmek istiyorsun?
konuyu biraz açar mısın?

11

ya merhabalar tekrdağında tanıdığımın yanına gidicem istanbul kozyatağındayım tekirdağına gitcem hani tek gidemem diye illaki birisi olması şart yanımda onun için yanii dönüşü gelirim de işte gidiş yol filan ben gıdemem ama gelişide çözüm bulurum eğer oraya gidip de akşam gelen birisi olsaydı onunla birlikde gelirdım

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya merhabalar tekrdağında tanıdığımın yanına gidicem istanbul kozyatağındayım tekirdağına gitcem hani tek gidemem diye illaki birisi olması şart yanımda onun için yanii dönüşü gelirim de işte gidiş yol filan ben gıdemem ama gelişide çözüm bulurum eğer oraya gidip de akşam gelen birisi olsaydı onunla birlikde gelirdım

kaç yaşındasın?ehliyetin var mı?

ss

ben 15 yaşındayıme ehliyetim yok aa ehlıyet kolay polis işi tandk asıtasıyla atlatırımda gıtmek zr yolları karıstıtrırım ondan yoksa 15 yaşındayım ama motoru bılıyorum sabah akasam motorda yım sucu da motorsikletle çalışıyorum eve gider gelirken motorsikletleyim alıyacağınız motorsikletle giderim oralara da tek değl

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben 15 yaşındayıme ehliyetim yok aa ehlıyet kolay polis işi tandk asıtasıyla atlatırımda gıtmek zr yolları karıstıtrırım ondan yoksa 15 yaşındayım ama motoru bılıyorum sabah akasam motorda yım sucu da motorsikletle çalışıyorum eve gider gelirken motorsikletleyim alıyacağınız motorsikletle giderim oralara da tek değl

Ailen ne diyor bu işe?
Kimse bu riski almaz.
Sen de çıkma o yola.

kelon biraz daha Türkçe ye önerm verirsen ne yazdığını da anlayabiliriz. Yazdıklarını çözebilmek için epey çaba sarfediyoruz. Lütfen Türkçe yi düzgün kullanalım.

ss

ailem ben çıkınca bişey demiyorr da işte doğrudur o zman kendim gidicem mecburen han oraya gden brisi var sa yolları karıstırmam dye dedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 PM ----------

kusura bakmayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
ailem ben çıkınca bişey demiyorr da işte doğrudur o zman kendim gidicem mecburen han oraya gden brisi var sa yolları karıstırmam dye dedim

Seni Tekirdağ yolunda bir polis çevirirse Ehliyetsizlik bir yana çocuk şubesini boylarsın,bir kaç gün misafir kalırsın:)

bb

bıseycık olmaz polisdennn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:44 PM ----------

çok çevirme oluyormu oralarda
yolda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 PM ----------

kusura bakmayın

sen hafta sonları tekirdağ yolunun ne denli dolu ve tehlikeli olduğunu bilmiyorsun sanırım kardeşim sana abi tavsiyesi veriyoruz bizler. bence sen bu sevdadan vaz geç ayrıca savaş abinin dediği doğru kimse üzerine sorumluluk almaz heleki ehliyetin yok ise ve yaşın daha ufak sen gitmeyi ver tekirdağa falan atla bi otobüse öle gelip git gideceksen.
sadece bizim sürücülerimiz değil şuan yollarda yurt dışında çalışan tatilcilerimide var ve onlar nasıl desem biras daha dikkatsiz oluyorlar türkiyede iken az kaldı diyip gideceği yere bastıkça basıyorlar bide yol yorgunluğu üzerine eklenince
sen gel vaz geç bu sevdadan. :cat:

sen hafta sonları tekirdağ yolunun ne denli dolu ve tehlikeli olduğunu bilmiyorsun sanırım kardeşim sana abi tavsiyesi veriyoruz bizler. bence sen bu sevdadan vaz geç ayrıca savaş abinin dediği doğru kimse üzerine sorumluluk almaz heleki ehliyetin yok ise ve yaşın daha ufak sen gitmeyi ver tekirdağa falan atla bi otobüse öle gelip git gideceksen.
sadece bizim sürücülerimiz değil şuan yollarda yurt dışında çalışan tatilcilerimide var ve onlar nasıl desem biras daha dikkatsiz oluyorlar türkiyede iken az kaldı diyip gideceği yere bastıkça basıyorlar bide yol yorgunluğu üzerine eklenince
sen gel vaz geç bu sevdadan. :cat:

Sen hiç konuşma arkadaş. Şu egsozun sesini halen kaydettirmedin bana. Egosuzuna patates tıkayacağım bak birdaha kaydettirmezsen.

Sen hiç konuşma arkadaş. Şu egsozun sesini halen kaydettirmedin bana. Egosuzuna patates tıkayacağım bak birdaha kaydettirmezsen.

:cherry::queen::cherry::queen:
yaff süleyman valla kısmet olmadı hee
ama tamam bak hafta sonu gidicez işte gel sende olmazmı kumbağda kaydedersin kesin :cat:

peki birisinin yada savaş abin benzinini doldursam beni götürmezmii otobüsle gitmek ıstemıyorum hani bnzininizi dolduruyum götürün benii

peki birisinin yada savaş abin benzinini doldursam beni götürmezmii otobüsle gitmek ıstemıyorum hani bnzininizi dolduruyum götürün benii

kardeşim benzin problem değil benzin olmasada birinin işi olduğu taktirde seni mutlak birkişi götürür ama sorunların en büyüğü sen kozyatağı bizler tekirdağ çorlu sana onadan dedim ben otobüsle git gel diye

ss

istanbulda yokmu kımsee

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 PM ----------

en iyisi motorsikletle yavaş yavaş mola verrerek varırım ya kenardan kenara yoluda sora sora bulurum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar