Günaydın, çoşkulu MT insanları :rendeer:
kapuz başına giden değerli arkadaşlarım malisef yüzme bilmedikleri için ogüzelim suda çimemeden gelmişlerr:
r:ah işte ben gitmessem olacağı buyduuu:bounce:halbiki o suda yüzen insanlar klopetranın güzel cildine ve apollonun enerjik gücüne sahip olurdu.
r:fakat nerdeeeee, takılmışlar mustafa abimin mavrasına hepsini unutmuşlar yazıktır yavvv,yapılırmı bu.
selam arkadaşlarım, abilerim ablalarım yengelerim. bugün Bora Abi'yi arayarak; kendisi vasıtasıyla hepinizi 01/08/2009 tarihinde Kargıpınarı beldesi ( balık yemeğe gittiğimiz balık çiftliğine yakın ) MERADA OTEL'deki düğünüme hepiniz davet ettim. tek tek davet edemediğim için üzgünüm. umarım imkanlarımın kısıtlılığını hoş karşılarsınız
gerekli bilgiler şunlardır:
Tarih : 01/08/2009
yer : Kargıpınarı beldesi MERADA HOTEL - ESKİ ADI ATAKÖY PALMİYE - ( çeşmeliden hemen sonra, kargıpınarı üst geçidinden hemen sonraki ışıksız sola dönen cep'ten sahile doğru inince. zaten cebin hemen sol yanında otel ismi MERADA HOTEL yazıyor. çeşmeli Çetinkaya mağazasına varmadan 200metre geride. özellikle otobandan çeşmeli çıkışını takip ederek kızkalesi yönüne çıkıp ilk dönüşten "U" dönüşü yaparsanız en kısa ve
sorunsuz yolu kullanmış olursunuz.
SAAT : mersin saati ile 19:30
Bilgi : gelinecekse, yemekli olmamakla birlikte gelecek kişi sayısına göre rezervasyon yapılacaktır.
sevgilerimle
YÜREKÇE...
Gelenler listesi carsamba gunu toplantida netlesir sanirim Mt dokturcekHayırlı olsuın :rendeer: Allah tek yastikta kocatsın :cat:
vay kardeşim valla senide çağıracaktık ama 500euro denkleştiremedik....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 AM ----------
Hayırlı olsun Yusuf kardeş...Allah sağlıklı mutulu bir ömür versin...Adı ne oldu???:rendeer:
yusufcuğum,bebeğin için gözün aydın olsun,ALLAH analı babalı büyütsün diyorum.:rendeer:
yeni motorun için se hayırlı olsun,kazasız,belasız binmek nasip olsun kardeş.:cat:
Günaydın millet :rendeer:
Gezi resimlerini yükleyince haber verecem.... :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 AM ----------
Her ikisi için hayırlı olsun :rendeer: allah analı babalı büyütsün :rendeer:
:rendeer:yusuf hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün:rendeer:
kardeş hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün jünyur motorcuyu selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 PM ----------
Allah bağışlasın. Heyecanını paylaşıyoruz. Çifte mutluluk..Ne güzel. İlerde fotoğrafta isteriz:rendeer:
O fenalaşanlardan biride benim malesef :salut: 15:30 kadar dayanıp işinide gücünüde deyip eve kaçtım :cat:
Allah analı babalı motorlu büyütsün :rendeer:
Alp senin yolculuğa daha çok var.
Ciğerim şimdi bakınca anladım; tüm şelale fotolarını senin vücudun kapatmış :queen:
günaydın Adana MT
yusuf allah analı babalı büyütsün.
Yusufcuk allah anali babali buyutsun darisi 2 3 4 . Ye insallah kis olsa kaynara gelirdik
Yusufcuk allah anali babali buyutsun darisi 2 3 4 . Ye insallah kis olsa kaynara gelirdik
![]()
Veeee Mustafa abi yarışı başlatır...
uuuulemmmmm başlarım yarış başlatmasını.r:ayıptır yavvv kimi kandırınıyonuzzzz
r:
r:düpedüz geziye gelmiyenlere yaptığı alllll size yapıyor
r:ne yani lömmmmm biz bu haraketi bilmiyecek kadar cahilmiyiiikkk.:bounce:ayıptır bende size atakımı sallarsam ne olacak yarış devammı detçekkkk:queen:sizleri ve yapılan şu hareketi bu resmi burda yayınlayanları esefleee kanıyorummm:bounce:sizleri boramın gazappına havale ettyommmm
r:
r:mustafa abiiii o hareketin için seni rabbime havale edttiyom ayıp yavvv ayıp unnatmazlarrr sizi:bounce:ahhh ablam ahhh allahım seni korusun şu adamın kahrını çekmekten şu genç yaşta saçlarına ak düşmüş.herif 60 yaşından somramm antrikota girmiş.:queen::queen::queen:
Muzaffer abi Türkçe'yi ana dilin gibi kullanman beni çok etkiliyor; hayranlığımı gizleyemiyorum :rendeer:
Mustafa abi senin dediğini de yapıyor olabilir :cat:
Nedense biranda tıkandım; ctrl+alt+del yapayım ben; yarım saate dönerim :queen: