[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Hangi iki kelimeyi anlamadın :)
Bak en karışık cümlenin mealini getireyim ;
Bu arada bir kaç gündür mesanemde şişlik hiç olmuyor..Ne içersem içeyim şişmiyor yahu Sanırım sıcaktan..

Hava o kadar sıcak ki,mesanede birikme esnasında sidik buhar oluyor.Yani burası daha sıcak..Sidik yarışlarının valentino Rossi si anlamında da The Doctor of the seedeek yazmıştım.

Lem sen selam ver git bu gece bence de :p Kışın görüşelim .. Sıcak seni baymış..

Super Moderator
O cümle açık ve net, ilk ikisini, hadi ilkinden de pası aldım, ikinciyi anlat yeter:p

Moderatör (forrap)
Alican abi teşekkürler,hoşbulduk :wiinkk:

Olcan,boşver abi :) Yılan hikayesi gibi uzar bu muhabbet :) Kışın görüşmek konusunda ısrarlıym :p

ahali haftanız serin ve bol kazançlı gecsin inşallah...:cat::cat::cat:

Erman raconu buldum!!!
bundan sonra sen kazancan hepberaber yicez :bounce:
nasıl olsa tek çalışan sensin :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------

İstenmediğim yere gelmem ben de...::miiz::

Sen gel yaaa boşver söylenenleri :)
İzmir gibi şehir yok sende biliosun :cat: gel de izmirin güzelliklerine tekrar aşık ol :cherry:

Super Moderator
Son 3 gelişim Tuncer'in olmadığı zamanlar, ya gelişinden hemen önceleri, ya gidişinden hemen sonraları:p Onu kovun, gönderin bir yerlere öyle gelirim:p
Şaka bir yana, zaman uymadı gelemedim, satıcı arkadaşların satışına geldim :wiinkk: gelemedim, artık "Geliyorum artık be..." lafını sarfetmekten çekinir oldum... "En kısa zamanda" diye orta bir laf sarfedeyim:)
En kısa zamanda görüşmek üzere...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son 3 gelişim Tuncer'in olmadığı zamanlar, ya gelişinden hemen önceleri, ya gidişinden hemen sonraları:p Onu kovun, gönderin bir yerlere öyle gelirim:p
Şaka bir yana, zaman uymadı gelemedim, satıcı arkadaşların satışına geldim :wiinkk: gelemedim, artık "Geliyorum artık be..." lafını sarfetmekten çekinir oldum... "En kısa zamanda" diye orta bir laf sarfedeyim:)
En kısa zamanda görüşmek üzere...

Hala 3 kere geldim diyo yaaa.... 1 kere geldin hemen 3 le çarpıyorsun.... :bounce::bounce::bounce:
Kınıyoruz seni..En hakikisinden hint kınasıyla...:queen::queen:

Super Moderator
gelme sen gelme zaten şurada fuar a 1 seneden az kaldı biz geliriz :queen:
2 fuar geçti, bekledik, gözlerimiz yollarda kaldı, kimse gelmedi...:pale:

Hala 3 kere geldim diyo yaaa.... 1 kere geldin hemen 3 le çarpıyorsun.... :bounce::bounce::bounce:
Kınıyoruz seni..En hakikisinden hint kınasıyla...:queen::queen:
Abi yaşa vereceğim şimdi, ayıp olmasın diyorum ama, sen birine geldin anca diye onu hatırlamak zorunda mısın?:p

tamam üstüne varmayın çocukçağızın:p ben söz aldım gelicek en azından ben askere gidene kadar:queen:

Super Moderator
2 Ağustos'ta gitsene sen... Tuncer 1, sen 2, siz orada oldukça gelmem...:p

Tamam sen İZMİR toprakalrına ayak bas ben ters taraftan çıkışımı yaparım :p:queen:
Dikkatini çeker kopartırım sen tek kişisin ama karşına iki kişiyi alıyon Tuncer ve ben :bounce:

Merhaba arkadaşlar öncelikle Forrapım Tuncer Gözünaydın askerliğini bitirdin döndün memleketine Hoşgeldin... ikinci olarak 01-08-2009 Cumartesi günü düğünüm var uzak olmasından dolayı sadece davet etmek benim görevim diyorum ve yolu düşen gelebilecek olan tüm arkadaşlarımın dostlarımın başımın üstünde yeri vardır, herkese çok selamlar dikkatli kullanın motosikletlerinizi... Görüşmek üzere...:cat::cat::cat:

Kardeşim cevap yazmakşu ana nasipmiş..
Çok sevindim adınıza. Hadi hayırlı olsun.
1 Ağustosta askerlikiçin sınava girip
akşamına izmirdeolmucamdiyordum amma
velakin eğer burada olursam sizin düğününüzdeyim :):)..

Selamlar... :rendeer::rendeer::rendeer:

herkese iyi haftalar...
bugün motoru vizeye soktum egsoz sorun çıkarmadı bakmadılar bile :mrgreen: 2 sene kafam rahat (satmazsam)...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar