Arkadaşlar, söylediğim gibi sağ ayak pegi kırılmıştı. Bu yüzden yatıyor motor. Servisi aradım, o parçanın ellerinde bulunmadığını, sipariş etmeleri gerektiğini söylediler. "haftaiçi gel" dediler ama haftaiçi çalışıyorum. Ben de yedek parça departmanlarına mail attım fiyat bilgisi sordum kendim takmak için. Ama cevap dönmüyorlar. Yani ayağımın altında çubuk kraker gibi kırılan parça yüzünden ben kaza da yapabilirdim. Parçayı bedava değiştirin de demedim üstelik fiyat sordum. Neyse..
Hazır böyle bir durumla karşılaşmışken, performans vb modifiye parçaları satan sitelerin birinden kırmızı peg sipariş etmeye karar verdim. Ama bu sitelere ulaşamadım bi türlü =) başlık içinde de nasıl aratacağımı bilemedim. Peg sipariş edebileceğim bir site biliyor musunuz? Teşekkürler.
Hazır böyle bir durumla karşılaşmışken, performans vb modifiye parçaları satan sitelerin birinden kırmızı peg sipariş etmeye karar verdim. Ama bu sitelere ulaşamadım bi türlü =) başlık içinde de nasıl aratacağımı bilemedim. Peg sipariş edebileceğim bir site biliyor musunuz? Teşekkürler.