[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
noluyo gene? senin bitin mi kanlandı? ne demek son mon.. sıkıyosa gelme..

Bu hafta sonu yokum Sonra yıllık izin Karadeniz turu tatil dönüşü ramazan ramazan sonu kış kışında hafta sonları gezi olmaz doğru değilmi.:) O yüzden bahara kadar yokum.

Bu hafta sonu yokum Sonra yıllık izin Karadeniz turu tatil dönüşü ramazan ramazan sonu kış kışında hafta sonları gezi olmaz doğru değilmi.:) O yüzden bahara kadar yokum.

öle desene.. adamın kafasını bozma.. zaten bi yaş daha gençleşcem yarın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

biz sana geliriz hem kış olsun toplu taşıma diye bişey var :)

tamam abi bizimde belediğimiz buydu karedenjız turu şileden eve 3,5 saat artık karedenıze 3 gün molalı her molada cay mangal gideriz abi süpersın iyi düşünmüşsün:cat:

öle desene.. adamın kafasını bozma.. zaten bi yaş daha gençleşcem yarın..
Hayırdır.:cyclopsan
biz sana geliriz hem kış olsun toplu taşıma diye bişey var :)
Gelin canlarım:rendeer:
tamam abi bizimde belediğimiz buydu karedenjız turu şileden eve 3,5 saat artık karedenıze 3 gün molalı her molada cay mangal gideriz abi süpersın iyi düşünmüşsün:cat:

:cat::cat:

biz daha kıyı köy yapalım kıyıdan kıyıdan yunanıstanya ya gideceğiz diyoruz.

Haftaya nereye gidiyoruz şimdi? :queen:
Ama bu sefer bende yardım etmek istiyorum organizasyon işine..Böyle vicdan azabı çektim mangal başında dumanaltı olanları ve koşturup duranları görünce..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar