[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

:)) Evet ya ben alıştım zaten, Allahtan hep durduğum yerde düşüyorum :p.

Bencede trafiğe rağmen güzeldi birlikte yolculuk. Ayrıca teşkür ederim Korkut beni mööölere toslamaktanda kurtardın :p:p İkazını görmeseydim artık benmi inekleri ezerdim ineklermi beni bilmiyorum :queen: Bu gezide inekte çıkabilir, ayıda çıkabilir, taşta düşebilir tabelalarının gerçikliğinide bizzat öğrenmiş oldum :)) :p

Evet Bizim memlekettede Yani kastamonu dada Taş düşebilir Ayı çıkabilir..Derler.:queen:

ulen varya ne diyim ben sana cadı
nerden başlıyım ergün nün o muhteşem gece saat 3 te hazırladıgı köftelerden miyoksa senin o müttih perpormasındanmı hiç mi durmaz bir insan ordan oraya koşuşturmaktan yemek yemedin biliyorum :)

yalnız şunu söyleyim seni seviyoruz cadı kız

bize bu mükemmel hafta sonu nu yaşatmaya vesile oldugun için şahsım adına teşekkür ederim :rendeer:

:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 PM ----------

resimlerew devam:wiinkk:

Çok güzel gezi olmuş...

Resimlerden anladığım kadarı ile her telden insan var. Bu kadar farklılıkları olan insanların aynı ortak paydada birleşip güzel şeyler yapması, mutlu olması kendilerine ve en önemlisi insanlığa yapılmış büyük bir katkıdır diye düşünüyorum..Nice güzel gezilere toplantılara..Elbet birgün bende aranızda olucam inş..Buradan bakmak çok sıkıcı:p

çok keyifli güzel bir geziydi .Başta kuyucadısı olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür teşekkür ederim.Bu tür organizasyonların daha sık yapılması gerektiğine inanıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 PM ----------

bitmedi resimler daga çok var

Çok güzel gezi olmuş...

Resimlerden anladığım kadarı ile her telden insan var. Bu kadar farklılıkları olan insanların aynı ortak paydada birleşip güzel şeyler yapması, mutlu olması kendilerine ve en önemlisi insanlığa yapılmış büyük bir katkıdır diye düşünüyorum..Nice güzel gezilere toplantılara..Elbet birgün bende aranızda olucam inş..Buradan bakmak çok sıkıcı:p

Bu grupla gezilere katılmamın sebebi bu zaten. Her telden insan var ama herkes birbirine alabildiğine töleranslı ve insan sevgisiyle dolu. İnsana farklı bir arkadaş zenginliği kazandırıyor.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------

günün fotosu en son atıcam :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------

resimlere devam:)

ulen varya ne diyim ben sana cadı
nerden başlıyım ergün nün o muhteşem gece saat 3 te hazırladıgı köftelerden miyoksa senin o müttih perpormasındanmı hiç mi durmaz bir insan ordan oraya koşuşturmaktan yemek yemedin biliyorum :)

yalnız şunu söyleyim seni seviyoruz cadı kız

bize bu mükemmel hafta sonu nu yaşatmaya vesile oldugun için şahsım adına teşekkür ederim :rendeer:

:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 PM ----------

resimlerew devam:wiinkk:

canımcım asıl ben sana teşekkür ederim yardımların için...
daha çokkk güzel günler yaşıycaz inşallah hepbirlikte :rendeer:

Çok güzel gezi olmuş...

çok uzak sayılmazsın ilk organizasyonumuzda senide yanımızda görmez istiyoruz :rendeer:

Aynen Çağla seni seviyoruz :rendeer::rendeer:İyiki varsın.:rendeer:

bende sizi seviyorum korkut :rendeer:

çok keyifli güzel bir geziydi .Başta kuyucadısı olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür teşekkür ederim.Bu tür organizasyonların daha sık yapılması gerektiğine inanıyorum.

iyiki geldin saykem :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 PM ----------

Şok Şok Az Sonra :)

aynen en son müttiş foto bizim köyün :queen::queen::queen:ları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 PM ----------

devam resimlere:)

allah razı olsun benim motoru çok güzel bir açıdan yakalamışsın abi

maşallah güzel gezmişiniz mangal kokuları buraya kadar geldi...:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 PM ----------

çay lar için abime teşekkürler :rendeer:

Resimlerde Mondial 151 RS var, arkadaşım kaç km. yol yaptın, benzin sorunun oldumu? Bana detaylı gezin için bilgi verirsen memnun olurum.

Resimlerde Mondial 151 RS var, arkadaşım kaç km. yol yaptın, benzin sorunun oldumu? Bana detaylı gezin için bilgi verirsen memnun olurum.

sana şöyle diyim yolda bir kavasaki hararet yapmıştı bizde hiç bir şey yoktu:queen:
dün ben 270 km yol yaptım valla:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 PM ----------

Şok Şok Az Sonra :)

işte günün fotoları:queen:
bizim köyün ........:queen:

ben pek resim cekmedim 3-5 tane ama ekliyim
dsci0700.jpg

dsci0705.jpg

dsci0712e.jpg

dsci0703.jpg

epeyce resim çekmişsiniz elinize kolunuza sağlık

2 günlük yorgunluktan sonrra daha yeni yataktan kalkabildim :p...bu güzel etkinlik için kendini yırtıp parçalayan CADI ve şöförü kycd ile koşturan herkeze teşekkürler:rendeer:
bu arada en son grup 19:00 gibi yola çıktı bizde o gruptaydık ve tam 1 saatte eve vardık...bundan dolayı pilotuma teşşekkürler süper bi adrenalin oldu benim için..akşam serinliği olmasına rağmen eve geldiğimde sırtım su gibi olmuştu gerisini siz hesab edin artık...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar