[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende sarıgazideyim benım kapının onunden gececeksınız ama benım 150 lik scoter var tırsıyorum yolda kalırsam herkezde koca koca motor arada ben pıt pıt pıt ayıp olurmu acaba

bende sarıgazideyim benım kapının onunden gececeksınız ama benım 150 lik scoter var tırsıyorum yolda kalırsam herkezde koca koca motor arada ben pıt pıt pıt ayıp olurmu acaba

Hİç birşey olmaz.Atla gel sende :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 PM ----------

selam mmillet şile işi ne durumda yalanmı oldu ne.:queen:

Yalan olan birşey yok.Aynen devam :)

gel gel bendeki 125 cc :) zaten acemiyim, 60-80 arası gidiyorum, takılırız arkalarda ...

bende gelicem bi aksilik olmazsa motorum tamirden çıktı kaporta fln daha takılmadı ama gidiyo :p neyse hayırlısı yarın görüşürük z.kuyuda 8 de nasıl kalıcaz yaww

bende gelicem bi aksilik olmazsa motorum tamirden çıktı kaporta fln daha takılmadı ama gidiyo :p neyse hayırlısı yarın görüşürük z.kuyuda 8 de nasıl kalıcaz yaww

hadi bakalım naked bir şekilde sürersin artık :)
erken kalkma işini hiç sorma vallahi bende kara kara düşünüyorum..acaba düşünmeyip uyusakmı :mrgreen:

bu gezi yarın ikeanın önünde başlıyor sabak 8 demi orda olucaz arkadaşlar bende tereddütteyim mondial zc var bende yavaş kalırmıyım acaba

bu gezi yarın ikeanın önünde başlıyor sabak 8 demi orda olucaz arkadaşlar bende tereddütteyim mondial zc var bende yavaş kalırmıyım acaba

evet ikea nın orada 8.15 te buluşuyoruz 9 a kadar da avrupa yakası gelecek 9 da da hareket..

motorum yavaş diye düşünmeyin kimse arkada kalmayacak hep birlikte süreceğiz..

sadece depolarınız dolu, motosikletleriniz bakımlı, ehliyetiniz mevcut ve korumalarınız tam olsun yeter.

polo sen benım ordan gececeksın galıba öyle değilmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 PM ----------

abi gelıyormusun yalan olan bişey yok hayatımız yalan

yok abicim ben çağlayandan direk zincirlikuyuya gidicem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 PM ----------

bak linkteki arkadaşta zc ile gelmişti geçen geziye ama umarım bu sefer tatsız olaylar kimse yaşamaz, kazasız belasız gidip geliriz...

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/63201-ve-stereo-ilk-kazasini-yapti.html

yok abicim ben çağlayandan direk zincirlikuyuya gidicem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 PM ----------

bak linkteki arkadaşta zc ile gelmişti geçen geziye ama umarım bu sefer tatsız olaylar kimse yaşamaz, kazasız belasız gidip geliriz...

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/63201-ve-stereo-ilk-kazasini-yapti.html

Selim'cim bu sefer telimi kaydettin değilmi? :mrgreen:
Gelince beni bul hemen ikea nın orada he.
Sanırım yarın sabah ilk ben gideceğim ikea ya girişte karşılarım hepinizi :)

Selim'cim bu sefer telimi kaydettin değilmi? :mrgreen:
Gelince beni bul hemen ikea nın orada he.
Sanırım yarın sabah ilk ben gideceğim ikea ya girişte karşılarım hepinizi :)

kazanın görüntüsü bile kötü yaa ben zaten yavaşş kullanırım inş yarın sabah 8:30 da ordayım bende arkadaşşlar umarım uyum saglarım size

Benim şile içine girmem lazım deniz levazımatım evde kaldı onları almam lazım
herhalde tek gideceğim

mondial zc 1 depo ile gidilirmi acaba uzun yol nası oluyor daha azmı yakar çok mu yakar bilen varmı

Benim şile içine girmem lazım deniz levazımatım evde kaldı onları almam lazım
herhalde tek gideceğim

sabah gelmiyormusun şimdi abi? :silent: biz kurfallıya saptığımızda sen ordan devam ederdin şile ye yav.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 PM ----------

mondial zc 1 depo ile gidilirmi acaba uzun yol nası oluyor daha azmı yakar çok mu yakar bilen varmı

zc yi bilemiyorum ama km de ne yakar senin daha iyi bilmen lazım..
bende 150 zat var bir depoyla 250-300 km gidiyorum..bizim gideceğimiz yerde git gel maksimum190-200 km yapar.sende gidebilirsin herhalde 1 depoyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar