bende sarıgazideyim benım kapının onunden gececeksınız ama benım 150 lik scoter var tırsıyorum yolda kalırsam herkezde koca koca motor arada ben pıt pıt pıt ayıp olurmu acaba
bende sarıgazideyim benım kapının onunden gececeksınız ama benım 150 lik scoter var tırsıyorum yolda kalırsam herkezde koca koca motor arada ben pıt pıt pıt ayıp olurmu acaba
selam mmillet şile işi ne durumda yalanmı oldu ne.:queen:
Güzargah nasıl olaçak![]()
gel gel bendeki 125 cczaten acemiyim, 60-80 arası gidiyorum, takılırız arkalarda ...
selam mmillet şile işi ne durumda yalanmı oldu ne.:queen:
bende gelicem bi aksilik olmazsa motorum tamirden çıktı kaporta fln daha takılmadı ama gidiyoneyse hayırlısı yarın görüşürük z.kuyuda 8 de nasıl kalıcaz yaww
bu gezi yarın ikeanın önünde başlıyor sabak 8 demi orda olucaz arkadaşlar bende tereddütteyim mondial zc var bende yavaş kalırmıyım acaba
polo sen benım ordan gececeksın galıba öyle değilmi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 PM ----------
abi gelıyormusun yalan olan bişey yok hayatımız yalan
bu gezi yarın ikeanın önünde başlıyor sabak 8 demi orda olucaz arkadaşlar bende tereddütteyim mondial zc var bende yavaş kalırmıyım acaba
yok abicim ben çağlayandan direk zincirlikuyuya gidicem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 PM ----------
bak linkteki arkadaşta zc ile gelmişti geçen geziye ama umarım bu sefer tatsız olaylar kimse yaşamaz, kazasız belasız gidip geliriz...
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/63201-ve-stereo-ilk-kazasini-yapti.html
Selim'cim bu sefer telimi kaydettin değilmi? :mrgreen:
Gelince beni bul hemen ikea nın orada he.
Sanırım yarın sabah ilk ben gideceğim ikea ya girişte karşılarım hepinizi![]()
Benim şile içine girmem lazım deniz levazımatım evde kaldı onları almam lazım
herhalde tek gideceğim
mondial zc 1 depo ile gidilirmi acaba uzun yol nası oluyor daha azmı yakar çok mu yakar bilen varmı