(A2) Direksiyon sınavı?

ilk motorum 800 cc lik 250 kg lık chopper,alıp 1 ay bindim sonra sınava gittim biraz stres yaptım sınavda 125 lik yamaha vardı benimkine alışmışımki bisiklete binmiş gibi geldi dolayısı ile sorun yaşamadım :)

Ben az once yine kursla gorustum
sinav tarihi olarak 1 agustos dediler
buradaki arkadaslardan bazilarinin bu hafta sonu girecegini
soyledigimde, butun turkiyede sinavlarin 1 agustosta olacagini
MEB duyurdu dediler.
bu nasil oluyor arkadaslar?
Bilgisi olan var mi?

Emeklerim bosa gitmesin diyorsun.. haklisin ama bi düsün eger heyecanini yenemezsen motor kullanma olmaz cünkü o zaman sinavini gecmis bile olsan ilerde de yanlis bi hareket yapma sansin cok yüksek. Yoksa sinavdan sonra kullanmayi düsünmüyorsun :mrgreen:

Kendine güven, eger kullanabildigine eminsen heyecan sakin yapma:thumleft:

Sinavin amaci ne... bakmak acaba yolda giderken bilincli ve emin bir sekilde yol akisina uyabiliyormusun. Mesela sollarken baska arac kullananlari zor durumda birkiyormusun yada durup kalman nasil eminmisin yoksa ayaklarin kalkarken normalden fazla disardami yada dururken dans edermismi gibi duruyorsun yoksa emin bir sekildemi...
Düsün sinavdan sonra artik tek basina yollarda olucaksin.. heyecana gelmez. Artik git gide hareketlerin düsünmeden reflex olarak bilinc alti olucak:cat:

Bence diyorsan iki hafta daha gec girsem daha birkac sey ögrenebilirim o zaman olur ama derslerden ögrenebilecegin birsey kalmayip sirf heyecanim var diyorsan bence sinavina simdi gir.. cünkü 2 hafta sonra heyecanin daha fazla articak buna emin ol.

Sana bol sanslar diliyorum::coool::

Hımmm......::secreet:; Ben dans eder gibi durmak, kalkmak, virajdan çıkmak istiyorum... ::repci:: :wiinkk:

benim direksion sınavı 26 temmuzmuş abime öyle söylemişler 25 lirayıda vermiş

arkadaşlar ben sınavdan geliyorum ii geçti diyebilirim biraz heyecan oldu ama geçmişimdir diye umut ediyorum ... ilk önce trafikte yaklaşık 150 200 metre gidip kontrollü kavşaktan döndüm bu sırada kimse bakmıyor nasıl kullanıp kullanmadığına kendi başına gidiyosun (ben 60 70 gibi hızlara cıktım hatalı sollama yaptım bu yolda) dönüp geliyorsun sonra duba meselesi bizde 6 duba vardı duba araları yaklaşık 2 metre civarıydı aralarından geçiyorsun geçtiğin yöne sinyal veriyorsun bittikten sonra geri dönüp son 2 dubada sekiz çizip dönüp düz geliyosun sonra bitiyor ben saat 6 dan sonra kursu arayıp sonucu öğrenecem herkese şimdiden başarılar...

sternboy @

umarım geçmişindir .

bende yarın giricem arka sinyal bozukmus onu yaptırdım bugun gireceğim okulun bahçesine gittim 8 çizdim biraz herkes bana bakıyordu :p bakalım bende yarın girecem

bugun sürücü kursu aradı motorları bozulmus benim scooteri istediler bende baştan bakarız filan dedim dedi diğer motoruda kullanmıolar filan dedi ( 125 agk ) bende tamam o sabah gelsinler kullansınklar dedim iyi tarafıma geldi sonra teşekkür etti kapadı telefonu

bende yarın giricen sınava saat 11 de kursta ol dediler, 125lik çin schotterla giricem sınava ama hiç schotter kullanmadım, tırsıyorum kalıcam diye. schotter da dikkat etmem gereken bir nokta var mı arkadaşlar.

ben kazanmışım az önce kursu arayıp sordum sölediler herkese başarılar dilerm...

h.oLsun stern ;)

aHH bide benim yaşım gelse ^^

valla benimde gelmez zannediyodum ama geldide geçiyo bile sonunda herşey tamam cuma günü gidip kurstan dosyamı alacam ondan sonra trafiğe gidip işlemleri yapıp sonlandırıcaz inşallah..ama şunu söliyeyim sakın sabırsızlık yapıp ehliyetten önce motosikletini alma sana bi arkadaş tavsiyesi..

sternboy seni tebrik ederim bakalım yarında benim var umarım benimde dosyam cumaya kadar çıkar

gik

tebrikler sternboy... benim sınavda yarın olacak. kursun motorunu aldım dün 3 saat falan kullandım tek başıma yarın da o motorla sınava giricem. hayırlısı...

Benim yamaha fazerım var ve bu sabahki sınava gittim kendi motorumla girerim diye, beklerken orda biraz turlayım dedim ilk kırmızı ışıkta beklerken trafik polisini gördüm ileride dedimki kendime 'ulan istiyomusun şimdi beni çevirsin' demez olaydım sanki duydu beni ışığı geçtim baktım çek sağa diyor :queen: direk topuk o hızla evdeyim motoru bırakıp tekrar arabayla sınav yerine gittim ne macera sabah sabah ya sormayın yani.umarım plakadan ceza kitlememiştir. :)

Yahu halen anlamıyorum herkez bu hafta olurken ben 8ağustosta neden yahu birde 40 lira napıcaz bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar