[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya cadıcım birşey rica etcektim
ben cumartesi 6-7 gibi çıkarım 3 assat içerisinde ordayım
peki cumartesi gelenlerle ve çadır yerini nasıl ayarlıyacağız
bu konuda da yardım edebilirmisin.

Bildiğim kadarıyla gideceğimiz yer kamping alanı zaten.Uygun bir yere kurarsın çadırını.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

bak arkadaşım ben gelince o saatte bana iş yaptırma oturup güneşin doğuşunu seyredecem geçmişi yad edicem
geçmişimi :pr:.........

Yahu bırak geçmişi:).Geçmişe takılırsak ayvayı yedik:queen:. Karıştırma eski sayfaları :p

Bildiğim kadarıyla gideceğimiz yer kamping alanı zaten.Uygun bir yere kurarsın çadırını.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

Yahu bırak geçmişi:).Geçmişe takılırsak ayvayı yedik:queen:. Karıştırma eski sayfaları :p

ŞEREFE tamam tamam anlaşıldı muhabbet koyu olucak :rendeer:

vay bee.. bi fanta (sarışın) bide Cola (zenci) çok gördün demek.. :salut: tmm abi ben yoldan bulurum bi zenci bi sarışın atarım arkaya getiririm :queen::queen: tabi duruma göre getireceğim zenci ve sarışın daha farklıda olabilir o yüzden vereceğim geçici rahatsızlıktan ötürü özür dilerim :queen::queen:

Yahu ne alakası var.Kola fanta nedirki.Çok fazla yerim yok artçımda var.Kendi ne valimi anca sığdırabileceğim.O sebeple söyledim.:rendeer:

ya cadıcım birşey rica etcektim
ben cumartesi 6-7 gibi çıkarım 3 assat içerisinde ordayım
peki cumartesi gelenlerle ve çadır yerini nasıl ayarlıyacağız
bu konuda da yardım edebilirmisin.

çadır kurmak için alan sıkıntımız yok :cat:

bak arkadaşım ben gelince o saatte bana iş yaptırma oturup güneşin doğuşunu seyredecem geçmişi yad edicem
geçmişimi :pr:.........

insanların yüzü neden ön taraftadır gürkan?

bunu bi düşün :rendeer:

arkadaşlar bugün çadır ve şişme yatak yada deniz yatağı:cherry: almaya gideceğim eğer alırsam cumartesiden ordayım son dakika bişi olmazsa tabe bu arada çadır kurmayıda bilmem yardım eden olur heralde ben hep hazır çadırda kalsım da...:queen:

kadir ben ögleden sonra çıkıcam ve arabayla gelmek zorundayım... erzakları motorla götüremem :pale:

ben yalnız da giderim.. :salut:

Yahu ne alakası var.Kola fanta nedirki.Çok fazla yerim yok artçımda var.Kendi ne valimi anca sığdırabileceğim.O sebeple söyledim.:rendeer:

abim aramızda bi sarışının lafı mı olur.. :rendeer:

insanların yüzü neden ön taraftadır gürkan?

bunu bi düşün :rendeer:

bende düşüneyim mi? (aklıma acayip acayip şeyler geliyo) :mrgreen:

arkadaşlar bugün çadır ve şişme yatak yada deniz yatağı:cherry: almaya gideceğim eğer alırsam cumartesiden ordayım son dakika bişi olmazsa tabe bu arada çadır kurmayıda bilmem yardım eden olur heralde ben hep hazır çadırda kalsım da...:queen:

Motomax a bak.Çadır,mat,uyku tulumu paket satıyorlardı.Kaldımı bilmiyorum.Çadır kurmak sorun diil.

güzel insan larla güzel günler geçer kadirim

fakat deyim sana ben bu cadıyı boğarım arkadaş gece bana iş yaptırırsa:wiinkk:

ben başıma gelecegibiliyorum peşin söylüyorum :queen:

:queen::queen::queen: eee tecrübe diyorum..

ama sen genede cadıma dokunma be abim benim hatırıma.. :salut: baksana ne sevimli bişi.. :rendeer:

(laf aramızda onu boğma zevkini sana bırakmam demedi deme.. ben boğarım:bounce:)

Gürkan;köfte-tavuk-et ne yapalım?

Çağla,sen pazar günü içinmi alış veriş yapacaksın?Birde mekanda masa falan varmı?

Son düzenleme:

çadır işi kolay hallederiz :rendeer:

ben yalnız da giderim.. :salut:

abim aramızda bi sarışının lafı mı olur.. :rendeer:

bende düşüneyim mi? (aklıma acayip acayip şeyler geliyo) :mrgreen:

canımcım araba bulursam sen benle gelirsin hem yardım edersin :p

ben sana bunun cevabını hatırlat orda gece mangal başında söylüyeyim muhabbet olsun :rendeer:

tamam konuşuruz bu konuyu... gece mangal yakıcaz dimi şimdi?

C.tesi akşam için diyorum.Köfte olursa hazır almıyacağım zaten,kendim yapacağım.:wiinkk:Tavukla rakı pek gitmez.

kendin yapıcaksan olur ama yinede diyorum Aygül'ün köftelerinin tadı damağımızda kaldı (cadı'nında damağında kaldı ama tadı değil maydanozu :mrgreen::mrgreen:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar