Korumalı Mont Arıyorum Uygun ve iyi bir şey nereden bulurum??

Arkdaşlar selam
Mart ayında ağvaya giderken kaza yaptığımda montumun sol kolunu parçalamıştm ki mont baya kötü oldu bende bir şey olmamıştı. Neyse o zaman bu zamana hala gidipte mont alamadım.
Sirkecide mont satan yerler var ama sizin tavsiyeniz varmı?
Bütçem 300 TL. Revit in iyi olduğunu duydum. Ama korumalı olması şart yağmur geçirmez olursada iyi olur. Kafama takılan bir soru daha yazlık mont mu 4 mevsimmi alayım kışa şurda bir şey kalmadı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tavsiyem 4 Mevsim Ama En iyide Dainese i Görmeden Karar Verme Derim :)

Tavsiyem 4 Mevsim Ama En iyide Dainese i Görmeden Karar Verme Derim :)

Bu markayı nereden teymin edebilirim, nette görünce pek anlaşılmıyor insanın üstüne giymesi gerekiyor :) Bide montu koyucak çanta da yok bir yere giderken hep üstümüzde duracak yakışıklı olsunda istiyorum :p

Valla biz hep bundan yanılıyoruz kardeşim bende dahil tutturduk sirkeci başka yer olmaz diye. Ben Kadıkoydeki Hein Greeke'e gittim o kadar güzel i,ndirime giren ürünler var inanamazsınız .Bence marka yerlerede gidip gez. Göreceksin sirkeciye dönüp bakmayacağına eminim.

Gidip görerek almakta fayda var sirkeciden başka nereye gidebilirim dostum?

bu mağaza şişlide sitesine girip ürünlerin yorumlarına bakarsan mağazanın ve ürünlerinin kalitesini anlarsın. 3-4 kardeşin işlettiği bir mağaza tüm tanıdıklarımı oraya yönlendiriyorum şimdiye kadar kimse pişman olmadı ....
revit eldiven almıstım 120 tl ye yırtıldı mail attım hemen değiştirdiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
300 Tl ye İyi Bi Mont Alırsın Her Yerden. Ben Senin Bu ARadığın Özelliklikteki Montu 100 Tl ye Arıyorum. Sen Bulursunda 300 Tl ye Ben Nasıl Bulurum Bilmiyorum...

Dün metehan hocamı telefonla aradım :) Gecenin 1 inde ne yapalım mont bu metehan hocamsız olmaz :)) Birazdan çıkıp feyzioğluna gidicem inş. güzel bir şey bulucam tşk. ler herkeze

Motomax'tan iki ay önce çok uygun fiyata (120 TL idi yanlış hatırlamıyorsam) Spool almıştım.

İhtiyacı olan arkadaşlara kaçırılmayacak fırsat.

Hollanda malı Full Koruma (Omuz,Sırt ve Dirsek) MACNA marka hem yazlık hemde kışlık rahatlıkla kullanabileceğiniz çok şık ve sağlam montlar sadece 200ytl. (Piyasa fiyatı 180-200Euro)
Not. Bütün montların iç astarları çıkartılıp yazlık olarakda kullanılabilinir. Kesinlikle su ve soğuk geçirmez. Değişme garantili. Her beden mevcuttur.
05359760878

Yesilini uzun yillar lullandim gercektende macna guzel mont , simdi revit cayenne kullaniyorum ondan asiri memnunum :)

Feyizoglu tavsiyelerine benide ekleyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben feyizoğlundan prohel marka mont aldım çok memnunum dirsek ve boyun korumaları var tavsiye ederim 200tl ye almıştım:cat:hem yazlık hem kışlık kış için içliği var

Arkadaşlar ilginiz için hepinize çok tşk. ederim, Sabah 10 gibi feyizoğluna gittim ancak aradığım montu bulamadım, ordan bastım fenerbahçeye geçtim ki bütün dükkanları gezdim ve italyan SUDMY marka bir mont aldım bedenime tam oturdu ve günlük giyilebilecek bir mont en güzelide 4 mevsim ve yazlık gibi ince bir yapısı var. 350 TL. ama taksitte biras sorun çıkardılar derken mağaza sorumlusu hoş bir bayan vardı biras şirinlik yaptıktan sonra 5 takside böldüler. BU arada etiket fiyatı 470 TL. idi. Akşam resimleriini koyacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar