aprilla rs 125-derbi gpr 125 r

derbi gpr 125r vs aprilla rs 125

• Kullanılan toplam oy
    57
bankadan kredi çekip alcam sonuc ne olcak onu beklıyorum toplamda 5000 tl cekıorm motora son hesaplara gore 3750 tl ayırabiliyorum mak. da işte daha onayı gelmedi onu bekliyorum bakalım eğer onaylanırsa haftasına alma işlemlerini başlatcam:cherry: en geç perşembe belli olcak bakalım aslında herşey ona bağlı motorumun olup olmaması

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bankadan kredi çekip alcam sonuc ne olcak onu beklıyorum toplamda 5000 tl cekıorm motora son hesaplara gore 3750 tl ayırabiliyorum mak. da işte daha onayı gelmedi onu bekliyorum bakalım eğer onaylanırsa haftasına alma işlemlerini başlatcam:cherry: en geç perşembe belli olcak bakalım aslında herşey ona bağlı motorumun olup olmaması

extremanın dediğine inanırsak ki Muhtemelen %99 öyledir :) Açabileceği olası bir Masraf 150 Tl olur Ve buda kredi ödemelerinide etkilemez o açıdan mantıklı :)

taksitleri oderken sorun değil de hangi cihaz 150 tl masraf çıkarır onu anlamadım:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
taksitleri oderken sorun değil de hangi cihaz 150 tl masraf çıkarır onu anlamadım:salut:

yok şu çıkarsa bu çıkarsa diye konuşmadık. Ama Her Parçası Rs125 ile Aynı Olduğundan Eksik Parçan Ve Sorunun Kalmaz Diyo Kendileri. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar