[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak bizim sonumuz ya künefeden olcak yada neyse.. :mrgreen::mrgreen:

kadir sana yarın öyle şeyler anlatıcam ki yok böyle bir şey diyim orda olmanı çok isterdim yani
yer kandilli tiçaret odası sosyal tesisleri

saat gece 2.5
ben foto çekiyorum
sonrası yarın :queen:

bu sefer künefeye bende geleceğim..neymiş keramet-i farikası bi görelim..

eminmisin?

Gürkan abi amma çok talibi var bu aralar... bilseler gelmicekler ama neyse.. herşeyin bi ilki vardır diyelim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 PM ----------

ya hakikaten bi künefe yemege gidelim :wiinkk:

lan millet bilmiyoda gelmek istiyo sen biliyosun.. :queen: yakıcaksın kendini diyim ben sana hee

kadir sana yarın öyle şeyler anlatıcam ki yok böyle bir şey diyim orda olmanı çok isterdim yani
yer kandilli tiçaret odası sosyal tesisleri

saat gece 2.5
ben foto çekiyorum
sonrası yarın :queen:

abi sus... sus lütfen fena oluyorum...:queen:

eminmisin?

Gürkan abi amma çok talibi var bu aralar... bilseler gelmicekler ama neyse.. herşeyin bi ilki vardır diyelim..

özel künefe topiği açıcam he:queen:
:queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------

ya hakikaten bi künefe yemege gidelim :wiinkk:

yarın da olabilir yani :bounce:

sonrada güzel bir çay:rendeer:

millet ben gidiyorum.. yarın gelen varsa gelsin.. künefeyi yiyelim.. sonrasına bakarız :queen: sen künefeden sonra şu gece 2,5 olayını bana bi anlat.. sonra birini buliim beni eve yada metrobüse bıraksın.. artçı olarak yani.. :queen:

bu topic i açan NERDE ya bız hep onu mu arayacağız anladık süpürgesi var hızına yetişemıyorum:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hatun bi topic açıo ilgi alaka yoğun katılım müthiş, kendisi almış süpürgesini ucmuş dünya dışında bi yerlerde :queen::queen: garipce tarzı bi olay yaşar isek süpürgeni alırım, mekan sahibinin en güzel yerine monte ederim, olay cıkartırım ona göre hazırlığınızı yapın:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
adaş fenasın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sohbetiniz guzel de bu cadı nıye hep istanbul tarafında bıraz<da uzun yola cıksanız olmazmıı mesala bele bu taraflara gelsenız olmaymıı cadıı

tekirdağ mt inş bizimle olucak pazar günü :rendeer:

haberim var tekirdag mt ile görüştük bugün :rendeer:

bu topic i açan NERDE ya bız hep onu mu arayacağız anladık süpürgesi var hızına yetişemıyorum:cyclopsan

hocam burdayım biyere gittiğim yok :rendeer:

hatun bi topic açıo ilgi alaka yoğun katılım müthiş, kendisi almış süpürgesini ucmuş dünya dışında bi yerlerde :queen::queen: garipce tarzı bi olay yaşar isek süpürgeni alırım, mekan sahibinin en güzel yerine monte ederim, olay cıkartırım ona göre hazırlığınızı yapın:cherry:

süpürgemi kötü emellerine alet etmene izin veremem :p

erdem aldınmı ilaçlarını :bounce:

sohbetiniz guzel de bu cadı nıye hep istanbul tarafında bıraz<da uzun yola cıksanız olmazmıı mesala bele bu taraflara gelsenız olmaymıı cadıı

usta seni seni istanbula taşıyalım olmamı :p

Kim gelir ki taaa İstanbulun dışından...:silent::silent:

izmit mt ve trakya mt bizimle olucaklar muhtemelen ee sende bursadan gelicen bak bi sürü kişi olduk :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 PM ----------

koordınatları alalım lutfen :p

yarın fındıklıda buluşup gürkanı teselli edicez :p ordanda bi künefe yemge gideriz :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar