[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuyucadısı; bu hafta sonu gelemeyeceğim, ailemi 1,5 ay önce bıraktığım marmaristen geri getirmem gerekiyor, hafta sonu yokum yani. Çok çok isterdim ama gelemeyeceğim. Belki arkadaşlar gelirler. Beni listeden çıkart lütfen. Bu arada hafta sonu ben de festivale geldim, ama sizin 12:30 da kalkan treninize yetişemedim saat 19:00 gibi festivale vardım, hiçbiriniz ile yüz yüze tanışmadığım için sizleri de bulamadım. Etrafta bayrak plama aradım ama göremedim, 3 - 5 kişiye sordum ama nafile. Bir sonraki sefere inşallah.. İyi eğlenceler.

Kuyucadısı; bu hafta sonu gelemeyeceğim, ailemi 1,5 ay önce bıraktığım marmaristen geri getirmem gerekiyor, hafta sonu yokum yani. Çok çok isterdim ama gelemeyeceğim. Belki arkadaşlar gelirler. Beni listeden çıkart lütfen. Bu arada hafta sonu ben de festivale geldim, ama sizin 12:30 da kalkan treninize yetişemedim saat 19:00 gibi festivale vardım, hiçbiriniz ile yüz yüze tanışmadığım için sizleri de bulamadım. Etrafta bayrak plama aradım ama göremedim, 3 - 5 kişiye sordum ama nafile. Bir sonraki sefere inşallah.. İyi eğlenceler.

kısmet :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özdeş abinin ısmarladıkğı gazozlar iyiydi ama ünal abiyle 100 -120 geldik :queen::queen:

valla biz dönüşte 60 -70 geldik bi ara bastık o kadar zaten yolda paso mola verdik :)

gel canım gel.. topic'i takip et..

"bak emrah.. hem amca demek baba yarısı demektir.." :mrgreen:

amcam yok benimmmmm

sen fodurduyorsun dün akşam yaşadıklarımdan sonra ben coktan kaynadım be :queen:

sen cumartesi akşamkı danscı kızları görseydin ben o zaman görürdüm seni :)

arkadaşlar saganak yagış nedeni ile şile gezimizi festivalden sonraki haftaya yani 26.temmuz pazar gününe erteliyorum. yaşanan aksilikten dolayı üzgünüm :rendeer:

havalar bukadar ısınmışken bir şile yapıp serinlemenin vakti geldide çoktannn geçiyo bile ::148::

sabah önce şile yolu üzerindeki üvezli köyünde köy kahvaltısı yapıp gözlemelerimizi yiyicez... ::dpac::

çaylar bitince şileye dogru yola devam edicez... yorulup iyice sıcaktan terlemiş bunalmışken şile sahillerinden kendimizi denize atıcaz... ::145::

yüzücez... eglenicez.... yorulucaz.... acıkıcaz....::156::

ögleden sonra yakıcaz mangalımızı.... açıcaz buz gibi kolamızı.... muhabbet şamata derken.... bikez daha denize girip dönüş yoluna çıkıcaz ::uzgunum:

önemli: gün boyunca çeşitli yarışmalar yapılacaktır. voleybol, deve güreşi vs. takımları ogün orada M.T. merkez hakem komitesi tarafından kurulacaktır. yarışmalara katılım ücretsiz olup tamamen eglence amaçlı düzenlenecektir ::sapka::

avrupa yakası
buluşma yeri:
zincirlikuyu bp
buluşma saati: 9:00
haraket saati: 9:30

anadolu yakası
buluşma yeri:
ikea
buluşma saati: 9:15
haraket saati: 10:00

gelenler..........
1_kuyucadısı
2_aygül
3_karaşahin
4_oglumveben
5_kemalcolak34
6_tolgada
7_KyCd
8_hasanpınar0537
9_kadir
10_RoMeO
11_taytıs
12_osbourne
13_wildhorse
14_polo34
15_kurubuz+3
16_askon+1
17_mustafa 87
18_thaii_vtec
19_GKN
20_ninjet
21_ilhan1154
22_uzman_1907
23_asden+1
24_hell_rideRR
25_yt_servan
26_A.Y.F.E.R
27_canercamalan
28_şafak112
29_torx
30_HeadbaNgeR
31_redriwer
32_kingsemo23
33_ünaltürkyazı
34_tugçetugçe
35_cihantemelli
36_ hlmky85
37_mertkilickap
38_ double-tt (tolga)
39_özdeş
40_

burdaki saatleri geri çekin arkadaşım yoksa öglen sıcagında orda oluruz tejrubeye sabittir :rendeer::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------

şortmu ?? aaaAA onlar şortmuydu bende başkabişey sanmıştım uzunluğu karıştan az şortmu olurmuş ALLAH ALLAAH

denize şortsuz giren gördünmü sen arkadaşım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
pazar günü bende geliyorum :)

tamam adını listeye ekledim :rendeer:

canın sagolsun bir sonraki organizasyona inşallah :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben sana canım ablam diyim sen beni hala ekleme ühü ühü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar