[İstanbul - MT]

Merhaba,
Arkaşlar bir yerlerde buluşuyormusunuz bu aralar ? Tophanede nargile, elmalı çay falan içelim bi akşam olmaz mı ?

günaydınnnn (saat: 11 olmuş gerçi :p)

o zaman okulda öğretmişlerdi.Tünaydın arkadaşlar.:p kazasız belaşız sürüşler dilerim.1.5 saatte evdeydim.geri dönüş çok hızlı oldu.o hızla duş filan hesabı tam gaz işe biraz önce nöbetten geldim.:pale:doğru yatağa artık resimleri yavaş yavaş koymaya çalışacagız.
çağla hani senin çektiğin fotolar.resimler yine uzay bolugunda kayıpmı oldu ne.:queen:

o zaman okulda öğretmişlerdi.Tünaydın arkadaşlar.:p kazasız belaşız sürüşler dilerim.1.5 saatte evdeydim.geri dönüş çok hızlı oldu.o hızla duş filan hesabı tam gaz işe biraz önce nöbetten geldim.:pale:doğru yatağa artık resimleri yavaş yavaş koymaya çalışacagız.
çağla hani senin çektiğin fotolar.resimler yine uzay bolugunda kayıpmı oldu ne.:queen:

selam bizde oziyle beraber cıktık yola akşam kandıl dolayısıyle annemi zıyaret ettıkten sonra hemen uyumuşum iyi muhabbet ettık be usta sabah ezanı okunuyordu . sen bide işe gece gıttın valla bravo :cat: yoksa paso uyudunmu he:queen:

Günaydın arkadaşlar hayırlı günler hayırlı işler bol kazanclar :rendeer:
Sabahın bu saatinde ne bunaltıcı bir hava bu gün yandık valla :)

eh bende iyi akşamlar ist.mt dıyeyım bari baya geç kaldım. :rendeer:
sigara yasağı ile aranız nasıl gıdıyor. benım problemım yok ama olanlara kolay gelsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar