Lütfen banada motorrrr :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konunuz cok heyecanlı devam edıyor merakla takip ediyorum =)

Ayrıca okurken bırsey dıkkatımı cektı.Madem babanda o kadar para var neden üzerinde baska krediler var??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
medeni cesaret bu olsa gerek :)

ben bu yaşlarda ailemin geçiminden başka bir şey düşünemiyordum millet bu yaşta motor düşünüyor tebrikler ...

dalga geçme yyeri değil burası:wiinkk: git kendine başka biryer bul bu bir ikincisi madem yardımcı olmayacaksın neden yazıyorsun? forumda amaç yazmak değil yardımdır o yüzden yoluna bak :wiinkk:

yoo bence dalga geçmenin tamda yeri, asıl ben sana yardımcı olmak için yazdım, greksiz işlerle uğraşma diye ;) vay bee 6 milyarlık arabasıda var, o zaman sat arabayı babalar gibi motorunu al :cat: burda tanımadığın insanlardan kefil olmalarını istiyosun ama diğer yandan baban yaşındaki adamlarla dost oluyosun ve hayatlarını satın alıyorsun, ilginç, boşuna ümitlenme hem işim gücüm yok senle dalgamı geçicem..

bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum :wiinkk: sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun :bounce:
senden mi öğreneceğim? sanamı soracağım? çocuk derken?

Sen bu tavırlarınla değil kredi çekecek adam sana yolda selam verecek birini zor bulursun gibime geliyor..
Sakin ol bakalım hele..

kredi cekeceğine staj paranı biriktir biraz daha sabret öyle al daha mantıklı bu arada burada yardımlaşma her şekilde yapılır ama böle bişey için tanıdığın kişiler daha mantıklı tercih olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
haklısın tabi dilenci demesi de ayıp ama dediğim gibi biraz daha sakin ol bu arada bende motor almak için 3 yıldır calışıyorum on bakarsan sabret :cat:

kardeşim şuan bu topicte senden ve bu konuya ılımlı olan arkadaşlarımın gerçekten ve gerçekten yüreklerine sağlık :) sizden böyle birşey yaptığım için çok çok özür diliyorum bu bir deneme idi :salut: amaaaaa gel gelelim burada artistlik yapan kişilere :) sizlere bu akıl parası olsun beni bilen bilir ben movistar sahibi biriyim oğluşum kapıda aslan gibi duruyor :wiinkk: bunu neden yaptın diyceksin ?Bunu gerçekten biri gelsyedi yardım edecek olan olurmuydu die yaptım görülen o ki o insanlarla seviyesi düşükçe dalga geçecek olanlarda olurmuş :rendeer: ama bir insana had bildirmek çok güzel birşeydir sevgiyle kalın ne oldum değil ne olmalı deyin altınızdaki brigün uçup gider :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 PM ----------

valla tartışmaya karışmak istemem ama madem bukadar durumun iyide milletten kefil olmasını istemeye sıkılmıyomusun. kapıda araban 1000 euroluk kaskın sarıyerde yatın katın herşeyin tamam, babandanda isteyince 150 tane motor aldırabiliyosunda niye aldırmıyosun. babandan istemediğini tanımadığın adamdan niye istiyosun. borcuna sadık olabilirsin, o kısmında sana bişey dediğim yok, ama buraya bu tarz bi başlık açılınca normal tepkiler bunlar. bu tepkilerede kalkıp böyle cevaplar verirsen senden şüphe duyulması kaçınılmazdır. ayrıca milletin hayatını satın almak falan gibi bi tarz sitede sonunu hazırlar, banlanırsın.

milleti dilenci ilan etmeninde banlaması gerek bence

kardeşim şuan bu topicte senden ve bu konuya ılımlı olan arkadaşlarımın gerçekten ve gerçekten yüreklerine sağlık :) sizden böyle birşey yaptığım için çok çok özür diliyorum bu bir deneme idi :salut: amaaaaa gel gelelim burada artistlik yapan kişilere :) sizlere bu akıl parası olsun beni bilen bilir ben movistar sahibi biriyim oğluşum kapıda aslan gibi duruyor :wiinkk: bunu neden yaptın diyceksin ?Bunu gerçekten biri gelsyedi yardım edecek olan olurmuydu die yaptım görülen o ki o insanlarla seviyesi düşükçe dalga geçecek olanlarda olurmuş :rendeer: ama bir insana had bildirmek çok güzel birşeydir sevgiyle kalın ne oldum değil ne olmalı deyin altınızdaki brigün uçup gider :wiinkk:

deneme bir kii üç :p 600rr ı varmış :) ee napalım sanki bugatti veyron :) ne kadar gereksiz ib başlık açtığının farkındamısın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
deneme bir kii üç :p 600rr ı varmış :) ee napalım sanki bugatti veyron :) ne kadar gereksiz ib başlık açtığının farkındamısın?

hayır sana göre gereksiz bana göre çok mantıklı yardım etmek birisine ne güzel birşey bence :) 600 rr'ım var ben kralım demedim :mrgreen: ne bu sendeki çaba kendini yıpratma kasma dostum bişey elde edemiyceksin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------

had bildirmek sanamı kaldı bıcırık :p
git kumda oyna.

bence gel asfaltta oynayalım :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 PM ----------

milleti dilenci ilan etmeninde banlaması gerek bence

yaaaaaa oldumu ama cbr 125 alcam die kcm catladı sen movistar var diosun küstüm sana:p

bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum :wiinkk: sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

senden mi öğreneceğim? sanamı soracağım? çocuk derken?

büyüde gel bebe daha karşındakinin kim olduğunu bilmiyorsun PATRON bir zahmet topiği kitermisin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayır sana göre gereksiz bana göre çok mantıklı yardım etmek birisine ne güzel birşey bence :) 600 rr'ım var ben kralım demedim :mrgreen: ne bu sendeki çaba kendini yıpratma kasma dostum bişey elde edemiyceksin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------

bence gel asfaltta oynayalım :mrgreen:

yardım için böle birşey deilde motorum bozuldu parçaları eksik bulamıyorum desen arayıp bulcak olan kişi sayısı cok olurdu nebilim kaza yaptım acil kan lazım felan filan gibi şeyler isteyerek deneseydin cok mutlu kalırdın ama bu devirde insan sırtını ancak duvara dönebiliyo...

ben niye kasayım arkadaşım? ortaya olmayan bişey attın, ki bence sonrasında dediklerinde olmayan şeylerde :) sonrada şakaaaa !! dedin, asıl kasan sensin :) bu deneme sana ne kazandırdı onu anlamadım, tanıdığımız biri olsan amenna, sana edeceğimiz yardımı sarıyerde tarabyada orda burda bulamazsın bi kere, internet ortamından böyle bir isteğe nasıl bir cevap gelmesini bekliyosun? akşam vakti canın sıkılmış ulan napsam acaba demişsin böyle saçma sapan bi başlık açmışsın hepsi bu, ayrıca vaktimizi çaldın!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
yardım için böle birşey deilde motorum bozuldu parçaları eksik bulamıyorum desen arayıp bulcak olan kişi sayısı cok olurdu nebilim kaza yaptım acil kan lazım felan filan gibi şeyler isteyerek deneseydin cok mutlu kalırdın ama bu devirde insan sırtını ancak duvara dönebiliyo...

çok haklısın kardeşim kan için çok katılıyorum ama motor sevgisi sonuçta onada biryerden yardım gerekiyor tabi bazıları için değil :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 PM ----------

walla de emniyet evlerde oturuorm

hmm güzel yakınız bende sarıyerdeyim ben araştıracağım kardeşim uygun ödemeli cazip fiyatlı cbr 125 :) ama ben siyah severim siyah olur dimi :mrgreen:

güzel bi deneme olmuş=) hoş kredi için kefil gösterceğin miktar da fazla bişey değilmiş ama tabi insanların güvenini bu ortamda hiç yüz yüze görüşmeden kazanmak zor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben niye kasayım arkadaşım? ortaya olmayan bişey attın, ki bence sonrasında dediklerinde olmayan şeylerde :) sonrada şakaaaa !! dedin, asıl kasan sensin :) bu deneme sana ne kazandırdı onu anlamadım, tanıdığımız biri olsan amenna, sana edeceğimiz yardımı sarıyerde tarabyada orda burda bulamazsın bi kere, internet ortamından böyle bir isteğe nasıl bir cevap gelmesini bekliyosun? akşam vakti canın sıkılmış ulan napsam acaba demişsin böyle saçma sapan bi başlık açmışsın hepsi bu.

şuan bir arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum :wiinkk: uygun taksitli bulacağım ve bir taksiti benden :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 PM ----------

güzel bi deneme olmuş=) hoş kredi için kefil gösterceğin miktar da fazla bişey değilmiş ama tabi insanların güvenini bu ortamda hiç yüz yüze görüşmeden kazanmak zor..

yok yüzyüze tanışılacaktı tanıştıracaktım güyay ailemle :) ama altın almış bi 2 teker dünya umurlarında değil

taksit onemli deil şuan bende kredi ye başvurdum cvp bekliyorum 3000 tl ye kadar olur siyahta olur ama mumkunse mavi :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar