dalga geçme yyeri değil burası:wiinkk: git kendine başka biryer bul bu bir ikincisi madem yardımcı olmayacaksın neden yazıyorsun? forumda amaç yazmak değil yardımdır o yüzden yoluna bak :wiinkk:
bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum :wiinkk: sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun :bounce:
senden mi öğreneceğim? sanamı soracağım? çocuk derken?
haklısın tabi dilenci demesi de ayıp ama dediğim gibi biraz daha sakin ol bu arada bende motor almak için 3 yıldır calışıyorum on bakarsan sabret :cat:
valla tartışmaya karışmak istemem ama madem bukadar durumun iyide milletten kefil olmasını istemeye sıkılmıyomusun. kapıda araban 1000 euroluk kaskın sarıyerde yatın katın herşeyin tamam, babandanda isteyince 150 tane motor aldırabiliyosunda niye aldırmıyosun. babandan istemediğini tanımadığın adamdan niye istiyosun. borcuna sadık olabilirsin, o kısmında sana bişey dediğim yok, ama buraya bu tarz bi başlık açılınca normal tepkiler bunlar. bu tepkilerede kalkıp böyle cevaplar verirsen senden şüphe duyulması kaçınılmazdır. ayrıca milletin hayatını satın almak falan gibi bi tarz sitede sonunu hazırlar, banlanırsın.
kardeşim şuan bu topicte senden ve bu konuya ılımlı olan arkadaşlarımın gerçekten ve gerçekten yüreklerine sağlıksizden böyle birşey yaptığım için çok çok özür diliyorum bu bir deneme idi :salut: amaaaaa gel gelelim burada artistlik yapan kişilere
sizlere bu akıl parası olsun beni bilen bilir ben movistar sahibi biriyim oğluşum kapıda aslan gibi duruyor :wiinkk: bunu neden yaptın diyceksin ?Bunu gerçekten biri gelsyedi yardım edecek olan olurmuydu die yaptım görülen o ki o insanlarla seviyesi düşükçe dalga geçecek olanlarda olurmuş :rendeer: ama bir insana had bildirmek çok güzel birşeydir sevgiyle kalın ne oldum değil ne olmalı deyin altınızdaki brigün uçup gider :wiinkk:
deneme bir kii üç600rr ı varmış
ee napalım sanki bugatti veyron
ne kadar gereksiz ib başlık açtığının farkındamısın?
had bildirmek sanamı kaldı bıcırık
git kumda oyna.
kardeşim şuan bu topicte senden ve bu konuya ılımlı olan arkadaşlarımın gerçekten ve gerçekten yüreklerine sağlıksizden böyle birşey yaptığım için çok çok özür diliyorum bu bir deneme idi :salut: amaaaaa gel gelelim burada artistlik yapan kişilere
sizlere bu akıl parası olsun beni bilen bilir ben movistar sahibi biriyim oğluşum kapıda aslan gibi duruyor :wiinkk: bunu neden yaptın diyceksin ?Bunu gerçekten biri gelsyedi yardım edecek olan olurmuydu die yaptım görülen o ki o insanlarla seviyesi düşükçe dalga geçecek olanlarda olurmuş :rendeer: ama bir insana had bildirmek çok güzel birşeydir sevgiyle kalın ne oldum değil ne olmalı deyin altınızdaki brigün uçup gider :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 PM ----------
milleti dilenci ilan etmeninde banlaması gerek bence
bir çocuk değilim ikincisi istersem senin hayatını satın alırım dilenci derken birdaha düşün ben bu motoru kimsenin parasını almadan yemeden almak istiyorum benim kapıda babamdan hediye 6 milyarlık arabamda duruyor ehliyetim yok olmadığı içni kullanmıyorum satıpda alırım ama dediğim gibi kendi paramla almak istiyorum :wiinkk: sarıyerde oturuyorum babamdan istediğim takdirde altındakinden 150 tane alırım bindiğin çin malı birşey bu yüzden kendn cbr'a binermiş gibi bir havaya bürünmüşsün süründürürler haberin olsun :bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
senden mi öğreneceğim? sanamı soracağım? çocuk derken?
yaaaaaa oldumu ama cbr 125 alcam die kcm catladı sen movistar var diosun küstüm sana![]()
hayır sana göre gereksiz bana göre çok mantıklı yardım etmek birisine ne güzel birşey bence600 rr'ım var ben kralım demedim :mrgreen: ne bu sendeki çaba kendini yıpratma kasma dostum bişey elde edemiyceksin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------
bence gel asfaltta oynayalım :mrgreen:
kardeşim nerede oturuyosun ? sana uygun bir cbr 125 ayarlarım ne dersin
hayır sana göre gereksiz bana göre çok mantıklı yardım etmek birisine ne güzel birşey bence600 rr'ım var ben kralım demedim :mrgreen: ne bu sendeki çaba kendini yıpratma kasma dostum bişey elde edemiyceksin
![]()
yardım için böle birşey deilde motorum bozuldu parçaları eksik bulamıyorum desen arayıp bulcak olan kişi sayısı cok olurdu nebilim kaza yaptım acil kan lazım felan filan gibi şeyler isteyerek deneseydin cok mutlu kalırdın ama bu devirde insan sırtını ancak duvara dönebiliyo...
walla de emniyet evlerde oturuorm
ben niye kasayım arkadaşım? ortaya olmayan bişey attın, ki bence sonrasında dediklerinde olmayan şeylerdesonrada şakaaaa !! dedin, asıl kasan sensin
bu deneme sana ne kazandırdı onu anlamadım, tanıdığımız biri olsan amenna, sana edeceğimiz yardımı sarıyerde tarabyada orda burda bulamazsın bi kere, internet ortamından böyle bir isteğe nasıl bir cevap gelmesini bekliyosun? akşam vakti canın sıkılmış ulan napsam acaba demişsin böyle saçma sapan bi başlık açmışsın hepsi bu.
güzel bi deneme olmuş=) hoş kredi için kefil gösterceğin miktar da fazla bişey değilmiş ama tabi insanların güvenini bu ortamda hiç yüz yüze görüşmeden kazanmak zor..