bu fiyata bir tane bile satmaz. 2. el bmw f650 gs alırım o parayar:
@ ilhan1154
vtr hakkında şu an pek birşey bilmeden ve sadece özelliklerine bakarak (kullanıcı yorumları olmadan) konuşuyoruz ama şu bir gerçek ki 12980 TL parayı ben 250 cc bir motosiklete vermem. ikinci el ilanlarında 12000 TLya tertemiz f650ler var. gsr600lerin fiyatlarına bir bak. fazerlere bak. üzerine 3000 TL daha koyup cbr 600rr alırsın 12000e 250lik motor mu satılırr:
r:
r:
r: cbf 250nin yerine gelen bir motorun bu kadar fiyat farkı olması yadırganası bir durum.
satılır arkadaşlar siz ne kadar satılmaz desenizde satılır nedenide hondanın türkiyedeki güçlü bağlantıları bu motoru alıcaklar siz sanmayınki gidip keş tiko parayla alıcak gidicek honda vasıtasıyla %0 tüketici kredisiyle araç kredisiyle her ay 300-500 ödeyip alıcak bu motoru alıcakların zaten çoğunda tiko keş para olmaz bankaya taksit taksit ödeyip alırlar honda türkyiede genelde hep böyle satar motorlarını... bannkalarla arası iyidir %0 krediyle çektirtir..
pistonu gördüm...
hepimiz vtr 250 yiz...
Honda’nın yeni 250 cc lik motosikleti VTR 250 nihayet Türkiye’de
Liste Fiyatı : 12.890 TL
Kampanyalı Satış Fiyatı : 12.300 TL
![]()
Yapma etmeHangi enayi %0 faizle kredi veriyor merak ettim... Yeni motor alacağım zaman ufaktan çalalım mı kapını
(gerçi taksitte olsa boğazımı kessen vtr 250 ye o kadar para bayılmam, ayrı konu).