Yeni Honda VTR 250 Satışa Sunulmuştur.

Motor güzel deeeee... O fiyat ne öyle. Alan olursa hayrını görür inşallah...

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Hondanın fiyat politikasına hayranım vallahi... Şimdi 12000 küsürden 3-5 kişiyi kazıklayacak, kışa falan da fiyatı 9000 civarına düşürecek. sonra da kampanya falan diye artistlik yapacak.
Motor 250lik bir şehir motoru neticede... o fiyat nedir öyle yahu.... Türkiye burası insanların kazancı ne ki 250lik makinaya bu kadar para versin. Şu makinayı 8000 den satışa çıkartsaydı eminim ki yılın en çok satan modellerinden biri olurdu. insanlar alacak 250lik bulamıyor, hondanın yaptığına bak. Honda için akıl fikir diliyorum...

:) Eee Honda fanatikleri nerede, önümüzdeki sene Honda ve Yamaha bu kafayla giderse 600cc kategorisine geçerken eleyeceğim iki markayıda Kendilerini nimetten mi sanıyorlar ne :farao:

Z-Moto bile yapmaz bunların yaptığını ZX-6R'a geçebilirim.

Aynı Ducati Monster :) Ayıp.

09_vtr250_1235031943.jpg

08_apr_ducati_monster_05.jpg

biraz daha ekler orjinal Monster'ı alırım daha sağlam olmazmı?

Anahtar teslimiydi,aksesuardı,falandı filandı derken 13.000 liraya satışa çıkarmışlar makinayı.Fakat baya sağlam para istiyorlar,3-4 ay satamayıp kışa kampanya diye satmaya çalışacaklar.İlk hevesle alanda 3000-4000 lira fazla verdiğiyle kalacak.Ben ne yaparım? üzerine 1000-2000 lira daha koyup V-Storm alırım şahsen.

Aynen...... (Veya f 650 gs alırım)

Aynen...... (Veya f 650 gs alırım)

Amma çok seçenek varmış, bunların hiç birini Honda göremiş, yada bizim görmememizi umut etmiş sanırım:queen::queen::queen:

Yahu sanırım boşuna yazıyoruz:silent: eğer Honda okusaydı(araştırsaydı) , getirmeden önce durumu zaten bilirdi:bounce:

vtr 250 geliyor başlıgında gerekli yorumu yapmıştım fiyat olarak. 12-13 oha diyorum başka bişe demiyorum acaba honda bunun birkaç parçasını altından mı yaptı acaba eger öyleyse haksızlık etmeyelim.

bu fiyata bayi sahipleri bile alıp binmez ducati ye benziyor diye fiyatınıda benzetmeye çalışmışlar.

yinede türkiyede aşagılık kompleksi olupta farklı oldugunu başkalarına hissettirmek isteyen kolay yoldan para kazanan yada çalan birkaç zengin şahıs alır 1000-2000 km yapıp sonra sıkılıp bayiye yarı fiyatına verip başka motor alabilir. şimdiden geçmiş olsun fiyat 10000 in altına inmedigi sürece ancak vitrinlerde 5-6 ay görürüz sonrada gelmez olur yalan olur gider.

honda ısrarla yüksek cc motorları diger japonlara göre uygun tutuyor ama düşük cc lerde aradaki farkı kapatıyor.

vatana millete hayırlı olsun diyecem ama bu fiyat poltikasıyla pek hayrı olmaz.

Made in Japon olunca böylemi oluyor fiyat.Çok pahalı kim alıcak bu paraya:silent:

neden tr ye geliyo dediklerinizden biri ahada gelmiş...:p

12000 kaymecik ..işte neden bu ....:cherry:

o paraya çok çok temiz 2. el neler alınabilir bi düşünsenize .. hatta sıfır :cherry:

vatana millete hayırlı uğurlu olsun :cherry:

12.000 kaymeye çoookk temiz Hornet 900 alınır,bir de sıralı sistem LPG takılıp:silent: hayata gaz verilir...:queen:

Honda_Hornet_900_1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar