[İstanbul - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynen abi en rahatsızdım geçen hafta katılım yapamadım bu haftada biraz işler yoğunlaştı yanımdaki arkadaş izne çıkınca ben daraldım :)

Geçmiş olsun.:rendeer:Hım En kısa zamanda görüşürüz inşallah Erayım.İyi akşamlar Şimdilik çıkıyorum.:rendeer:

günaydın ist. mt hayırlı işler dilerim . Zamlara malesef alıştıkta zaten herkes şıkayetci ama kımse ses cıkarmıyor .

selam istanbul MT.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.ara ara yağmur devam aman dikkat,virajlar kum çamur dolu. malesef Türkiye de yaşamak para ister,sabır ister.:pr:

Merhabalar ben yeniyim bu forumda motorumda yeni :)
Çinde yollar nasıldır bilmem ama istanbulda yollar felaket durumda. 150 zc aldım şimdiden arka jantta biraz yamulma olmuş. Acaba aldığımda mı böyleydi bir türlü anlayamadım.

Avcılara küçükçekmeceden sağ şeritte kaptırmış gidiyorum (60km :) rodaj mevzusu!) son anda bir çukur farkettim ama nafile bir anda motordan bağlantım koptu.

Motorda yeniyim ayrıca yollardaki çukurlar bonus gibi benim için hepsini topluyorum :)
Motorun taksitleri bitsin satıp japon malı bir scooter almayı düşünüyorum.

Herkese iyi akşamlar.

Bir ses ver bakalım :)

dooooo:queen:abi biz ses versek ancak do olur . bu işleri koro halınde yapmak lazımki o9da malesef yok yaparız derler yapmaya kalkınca kımse yok bu gün benzın aldım 3170 tl den bu ne ALLAH aşkına iyiki az yakıyor ALLAH ss kullananlara yardım etsın

Merhabalar ben yeniyim bu forumda motorumda yeni :)
Çinde yollar nasıldır bilmem ama istanbulda yollar felaket durumda. 150 zc aldım şimdiden arka jantta biraz yamulma olmuş. Acaba aldığımda mı böyleydi bir türlü anlayamadım.

Avcılara küçükçekmeceden sağ şeritte kaptırmış gidiyorum (60km :) rodaj mevzusu!) son anda bir çukur farkettim ama nafile bir anda motordan bağlantım koptu.

Motorda yeniyim ayrıca yollardaki çukurlar bonus gibi benim için hepsini topluyorum :)
Motorun taksitleri bitsin satıp japon malı bir scooter almayı düşünüyorum.

Herkese iyi akşamlar.

Hem Hoş geldin Hemde Geçmiş Olsun Arkadaşım
Aman dikkatli kullan dediğin gibi istanbul yolları süprizlerle dolu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar