:king:
Hoşgeldin. Makinan çok temize benziyor. :cat:
:thumleft:: Kocaeli'ndeysen akademik dönem açıldığında takılırız beraber
::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn
Ne yalan söyleyeyim fotoğrafları ilk gördüğümde kıskandım bir an için. Hakikaten makina çok tatlı çıkmış. Bir adı var mı ? :cherry:

abi bn motoraaa yeni başlıcam cross almayıı düşünüyorumm ne dersnizzz daha öncedee bi kaç kez sürmüşlüğüm varr fakat o kdr iyi bilmiyorm zaten hmn yarın odan burdan zıplamak istemiyorum zten zıplayammdaneyse işte öle ne dersniz bnm bütçede 7 8 felan !
arkadaşlarım. Ben kawasaki KLE500 kullanıyorum. mercekli sis farı takmak istiyorum.
BMW lerde dışı ızgara korumalı çok hoş sis farı gördüm. Nerden satıldığını bir türlü bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. önümüz kış malum. kalın sağlıcakla.
Merhabalar tekrar.
Geçen gün çok komik bir anım oldu anlatmak istedim.
geçen gün arkadaşımın Hyo 125RX ini (ç)aldım ve vurdum kendimi yollara. Rastgele bir sokakta bir torak gördüm ve dadım. Meğer bilmem ne köyüne gidiyormuş. Köye vardıktan sonra sordum ordakilere " Motorla araziye dalabileceğim bir yer var mı?" diye, kahvenin önünde oturan yaşlı amca (Jawa'sı vardı onun da eski crossçuymuş bize özeniyormuş, eskiden crosslar hantalmış, çok şanslıymışız) şurdan git böyle dön şöyle dal dedi ve tarif etti. Sonuna eklediği cümle ise beni kopardı kahkahalar içinde sevinçli bir gülüşle gazladım ordan.
Son cümlesi şuydu;
Bak sağdan devam edip bilmem nerden dön sonra şöyle git; ama yok yok orası asfalt, sen soldan düz çık toprak yolu takip et orası çamur bahçeleri suluyorlardır, şimdi sen asfaltta düşersin falan sana çamur lazım.
:cherry: :queen: :bounce:
Süpersin be amcacım... Sağolasın...
Abi Off Road motosiklet için belli bir boy oranı lazımmı ? benimki 1.76 da yetermi acaba ?
Abi Off Road motosiklet için belli bir boy oranı lazımmı ? benimki 1.76 da yetermi acaba ?