Sevgili ledo sesini duymuyoruz nerelerdesin, sağlığın iyimi çok merak ettim açıkçası. :bounce:
selam millet...
emrah ne gariptir ki seni rüyamda gördüm dün gece.o kadar komik ve saçma bir rüya idi kiamma çok güldüm
biz ailecek senin evde kalıyormuşuz.sen bizi misafir ediyormuşsun falan
:mrgreen::mrgreen: ya aklıma geldikçe gülmekten ölecem
..
Herkese çok selamlar :rendeer:
bende anlayamadım ağbi üst tepe sensöründedir dediler ama ne işe yaradığını bulamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 PM ----------
valla ben okadar eski bir motor ustalığım yok ilk motorum zealsun 150 oldu 6 ay bindim sonra gv 650 aldım birde mersindeki şu ahmet ustanın numarasını verebilirseniz iyi olur birde ona danışayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 PM ----------
ama gerçektende güzel tercih yapmışım gv 650 bam başka bir motorsiklet herkesin gözü üzerinde
teşekkürler serden abi.bende ilk rambo 3 filmi ile görmüştüm oraları.şimdi ciddi ciddi gidiyorum hayırlısıyla.valla maddi açıdan rahatlatır biraz düğün öncesi.o açıdan iyi olacak.bir de nato görevi yapmış olacam.o da mesleki açıdan biraz artısı olacak o kadar.
emrah daha rüya bitmedi.bana diyorsunki : abi sizi ancak birgün misafir edebilirim,yarından itibaren rock'çı arkadaşlar gelecek onlara sözüm var dedin.bir de arada böyle michael jackson gibi hareketler falan yapıyorsun.bizde bakakaldık sana.çok bomba bir rüyaydı.bilinç altıma nasıl yerleştiyse artık :mrgreen: coşturdukça coşturdum rüyayıbu arada herşeyin zamanı var kardeşim.hayırlısıyla zamanı gelince gönül işlerine de girersin.önemli olan hem motor hayatını hem de aşk hayatını ileride paralel götürebilmek.o anlayışta biriyle hayatını birleştirebilmek
hayırlısı olsun
haluk abi den hala ses seda yok yaw..antalyaya geldi mi acaba?
ledo abi hoşgeldiniz bu arada..
walla ben bilmem öyle bir gün misafir edip yolladın hemen bizi.
şaka bir yana bir türlü görüşemedik emrahım ya..en çok görüşüp tanışmak istediğim arkadaşlardan birisin..inşallah bir gün nasip olur.

Emrah sendeki fotoğraf makinasının markası nedir böyle çektiğin resimler kartpostal misali.
Bayrak direğini bende merak ettim :bounce: