Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şehiriçi geziler sayılırmı,bu sabah motosikleti yıkadım öğleden sonra turlamak niyetindeyim. Nede olsa aküyüde düşünmek lazım. :)
Sevgili ledo sesini duymuyoruz nerelerdesin, sağlığın iyimi çok merak ettim açıkçası. :bounce:

selam millet.ben antalyadayım.afganistana gitmeden önce şöyle memleketi biraz dolaşayım dedim. :) haluk abi bir türlü heberleşemedik.kontor kalmadığı ve maaş alana dek alamayacağım için arayamadım en sonki çağrılarına mesaj attım.sende yoldaydın sanırım ki cevap alamadım senden.umarım yolculuğun sorunsuz geçmiştir..

emrah ne gariptir ki seni rüyamda gördüm dün gece.o kadar komik ve saçma bir rüya idi ki :p amma çok güldüm :) biz ailecek senin evde kalıyormuşuz.sen bizi misafir ediyormuşsun falan :p:mrgreen::mrgreen: ya aklıma geldikçe gülmekten ölecem :p

serden abi harbiden senden gezi bekliyoruz.en azındn şehiriçi de olsa birkaç foto koy bari..

Sevgili ledo sesini duymuyoruz nerelerdesin, sağlığın iyimi çok merak ettim açıkçası. :bounce:

İlgin için teşekkür ederim.

Sayfayı sürekli izliyorum. Ancak yapım gereği, söyleyecek bir sözüm olmadığı zaman pek yazamıyorum. Bu demek değil ki, sizleri okumuyorum. Her türlü gelişmeyi ilgi ile takip ediyorum.

Herkese çok selamlar :rendeer:

ilkerim sağlıcakla gidip gelmen dileğiyle :rendeer: Afganistana enson rambo 3 de takılmıştık. :cyclopsan
Sevgili ledo nede olsa motosiklet kullanıyoruz. Hepimiz için hayat ince bir çizgi, sevdiklerimiz yazıp çizmeyince veya online görünmeyince ister istemez endişeleniyorum açıkçası.Hepimizi Allah korusun. Saygılar. :bounce:

selam millet...

emrah ne gariptir ki seni rüyamda gördüm dün gece.o kadar komik ve saçma bir rüya idi ki :p amma çok güldüm :) biz ailecek senin evde kalıyormuşuz.sen bizi misafir ediyormuşsun falan :p:mrgreen::mrgreen: ya aklıma geldikçe gülmekten ölecem :p

..

:p:p:p İlker abi rüyana bayıldım. Hadi gerçek olsun atlayın gelin buraya =)) ben daha aile kuracak moda pek giremedim sizin gibi,motordan bi insem ciddi ilişk. içine girecemde :queen::p :p,ah şu rüzgar sevdası yok mu :queen::queen:.... ama yolunuz düşerse mutlaka beklerim abi.Bu Afganistan intikali ne zaman ve kaç gün sürecek? umarım topikten çok ayrı düşmessinz.Haberlerini bekliyor olacağız komutanım =)

Bu arada GV650 ye anten ve bayrak direği çalışması sona ermiştir.Fotoğraflarını koyacağım:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 PM ----------

Herkese çok selamlar :rendeer:

özledik sizi:) bizdende selamlar:)

Son düzenleme:
slm arkadaşlar baya zaman oldu siteye giremedim malum tatildeyiz yollardayım yarın elazoığ dönüşe geçecegim herkese selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------

bende anlayamadım ağbi üst tepe sensöründedir dediler ama ne işe yaradığını bulamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 PM ----------

valla ben okadar eski bir motor ustalığım yok ilk motorum zealsun 150 oldu 6 ay bindim sonra gv 650 aldım birde mersindeki şu ahmet ustanın numarasını verebilirseniz iyi olur birde ona danışayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 PM ----------

ama gerçektende güzel tercih yapmışım gv 650 bam başka bir motorsiklet herkesin gözü üzerinde

arkadaşım selamlar sorununu hallettinmi tecrübelerini bizimle paylaşırsan sevinirim

teşekkürler serden abi.bende ilk rambo 3 filmi ile görmüştüm oraları.şimdi ciddi ciddi gidiyorum hayırlısıyla.valla maddi açıdan rahatlatır biraz düğün öncesi.o açıdan iyi olacak.bir de nato görevi yapmış olacam.o da mesleki açıdan biraz artısı olacak o kadar.

emrah daha rüya bitmedi.bana diyorsunki : abi sizi ancak birgün misafir edebilirim,yarından itibaren rock'çı arkadaşlar gelecek onlara sözüm var dedin.bir de arada böyle michael jackson gibi hareketler falan yapıyorsun.bizde bakakaldık sana.çok bomba bir rüyaydı.bilinç altıma nasıl yerleştiyse artık :mrgreen: coşturdukça coşturdum rüyayı :p bu arada herşeyin zamanı var kardeşim.hayırlısıyla zamanı gelince gönül işlerine de girersin.önemli olan hem motor hayatını hem de aşk hayatını ileride paralel götürebilmek.o anlayışta biriyle hayatını birleştirebilmek :) hayırlısı olsun :)

haluk abi den hala ses seda yok yaw..antalyaya geldi mi acaba?

ledo abi hoşgeldiniz bu arada..

teşekkürler serden abi.bende ilk rambo 3 filmi ile görmüştüm oraları.şimdi ciddi ciddi gidiyorum hayırlısıyla.valla maddi açıdan rahatlatır biraz düğün öncesi.o açıdan iyi olacak.bir de nato görevi yapmış olacam.o da mesleki açıdan biraz artısı olacak o kadar.

emrah daha rüya bitmedi.bana diyorsunki : abi sizi ancak birgün misafir edebilirim,yarından itibaren rock'çı arkadaşlar gelecek onlara sözüm var dedin.bir de arada böyle michael jackson gibi hareketler falan yapıyorsun.bizde bakakaldık sana.çok bomba bir rüyaydı.bilinç altıma nasıl yerleştiyse artık :mrgreen: coşturdukça coşturdum rüyayı :p bu arada herşeyin zamanı var kardeşim.hayırlısıyla zamanı gelince gönül işlerine de girersin.önemli olan hem motor hayatını hem de aşk hayatını ileride paralel götürebilmek.o anlayışta biriyle hayatını birleştirebilmek :) hayırlısı olsun :)

haluk abi den hala ses seda yok yaw..antalyaya geldi mi acaba?

ledo abi hoşgeldiniz bu arada..

tüh rüyamda ayıp etmişim şimdi:p

walla ben bilmem öyle bir gün misafir edip yolladın hemen bizi. :p
şaka bir yana bir türlü görüşemedik emrahım ya..en çok görüşüp tanışmak istediğim arkadaşlardan birisin..inşallah bir gün nasip olur.

walla ben bilmem öyle bir gün misafir edip yolladın hemen bizi. :p
şaka bir yana bir türlü görüşemedik emrahım ya..en çok görüşüp tanışmak istediğim arkadaşlardan birisin..inşallah bir gün nasip olur.

aynen abi ya bende tanışmayı o kadar çok istiyorum ki.Bir tek Koray abiyle yollarımız karşılaştıda görüşebildik..

Emokta çektiğim birkaç kare gelsin o zaman bi çok başlık açıldığı için yeniden festivalle ilgi başlık açmak istemedim....

hayatım boyunca böyle bir yağmura yakalanmaıştım tam 10 km dolu ve sağnak yağışta sürüş yapmak zorunda kaldık ve sığıncak bir yer bulduk yoksa tepemize yıldırım düşebilirdi....

genel olarak EMOK her sene olduğu gibi bu senede muhteşemdi....

Son düzenleme:
günaydın millet.
emrah o yağmur ne öyle?resmen rahmet yağmış:)
roadstarcı arkadaş da var sizin ortam baya iiymiş.çok güzel resimler eline sağlık..şu bayrak direk olayının da resimlerini yolla da bakalım bir ara..

Emrah sendeki fotoğraf makinasının markası nedir böyle çektiğin resimler kartpostal misali. :)
Bayrak direğini bende merak ettim :bounce:

Son düzenleme:
gerçekten fotolar değişik çıkmış. ama markayla ilgisi olduğunu zannetmiyorum. çekimde yarda sonrasında bişiler yapılmış gibi.

Emrah sendeki fotoğraf makinasının markası nedir böyle çektiğin resimler kartpostal misali. :)
Bayrak direğini bende merak ettim :bounce:

Roadstar lı arkadaş ben oluyorum...2 makina kullanıldı Emrah ın ki samsung benimki canon eos 400 d....fotoğraflarla oynama yapılmadı gece çekildi "sadece motorsikletli" olanları ben çektim..

canon eos 400 d,fotoğraf makinasında gerçekten çok iyi. Bende nikon ve kodak var çekimleri yanına yaklaşamaz. :)

ya şu fular olayına ben alışamadım.şekil olarak güzel ama faydası varmı onuda bilmiyorum.ama cidden şekil duruyor o ayrı..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar