Adana'dan herkese selamlar.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar aramıza hoşgeldiniz Bursa MT...:)

teşekkür ederim bursa MT :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 AM ----------

hoş geldinizkalıcı ve katılımcı olursunuz inş

hoşbulduk :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 AM ----------

100. msj ı ben ekliyim bari:) hoş geldin sefalar getirdin

teşekkür ederim :cherry:

Hoş geldin ofelya,ben bayan olarak kullanmaktan memnunum,yalnız kullanım sırasında bayanlığını ve dişiliğini fazla ön plana çıkartacak dekolte kıyafetler giyme...Hem senin açından hemde trafik te sakıncalı ve tehlike yaratacak pozisyonlar doğmaması açısından...:wiinkk:

Hoş geldin ofelya,ben bayan olarak kullanmaktan memnunum,yalnız kullanım sırasında bayanlığını ve dişiliğini fazla ön plana çıkartacak dekolte kıyafetler giyme...Hem senin açından hemde trafik te sakıncalı ve tehlike yaratacak pozisyonlar doğmaması açısından...:wiinkk:

hoşbulduk.
dekolte mi :silent:
yok yok ne dekoltesi, korumalı kıyafetler yeter :wiinkk:
teşekkür ederim yinede :cat:

bu topik bence en hit tanışma topigi :D bune ya 6. sayfa oldu hala gidiyo admin nerdesin kıskanıyorum kilitle :D

bu mu hit..Ne hit topikler gördük biz..
Hoşgeldin bu arada :p

Geçenlerde biri kısa bir etekle scooter sürüyordu, pekte tehlike olmadı :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar