16.07.09-Anadolu Feneri ve Ötesi Keşfi Gezisi

Motosikletimi aldığım günden beridir gitmek istediğim yerlerden birincisi olan boğazın coğrafi olarak en kuzeydoğu ve kuzeybatı ucu gezilerimin birinci ayağı olan kuzeydoğu gezisine katılmak isteyen iştirakçi arkadaşları bekliyorum..:mrgreen:

Buluşma Yeri ve Saati:

Anadolu & Avrupa Yakası -> Kadıköy Tepe Nautilus Açık Otoparkı - Tarih: 16 Temmuz Perşembe Saat: 09.00

Gidilecek Mekan:

Anadolu Feneri'ni geçtikten sonra Gümüşhanefiler Yolundan devam ederek kuzeye yönelip ve mümkün mertebe kıyıdan gidip boğazın en uç kısmına ulaşmak.:cat:

Yaklaşık uzaklık:

Anadolu yakası Nautilus'tan 45 km.

Etkinlik:

Fotoğraf çekmek, dürbünle gözlem yapmak, belki denize girmek(mayo getiriniz):), sandviç yemek, benzin almak.:queen:

Genel haritada görülen güzergah

Gelenler yanlarına su ve sandviçlerini getirirlerse pek hoş olur..:wiinkk:
Yarı laylaylom yarı coğrafi keşif amaçlı bir gezi olacak. Kısa/Orta menzilli km yapmak isteyenler için ideal bir gezi olabilir :)

Önemli not:
Gidilecek güzergah daha önceden tecrübe edilmemiş ve gidilecek mekan tam olarak bilinmemektedir..Keşif amaçlı esrik bir gezi yani, ona göre :wiinkk:

Son düzenleme:
aslıda izleyeceğiniz rota cok güzel ama tarih yalovayla cakışıyor . yoksa sevdiğim yerler anadolu kavağında kale yerıne muhakkak cıkın derim .

Bana en uygun zaman bu şuanda..h.sonu başka planlar var..
Hem tek gitmekte zevkli olacak çaktırma :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ayıptır sorması niye perşembe :)

aşkolsun tek takılmak istesem uğraşıp açarmıyım topic? :)
Aslında tek değilde 2-3 motor olsak iyi olur diye düşünmüştüm ama katılan olmayacak gibi..

sabah 5 de yap geziyi dönüş te 9 olsun 4 saat heryer gezilir zaten o saatte calışanda yok

güzel yerler gidip gör derim.geçenlerde 8 motor gitmiştik arkadaşlarla.anadolu kavağı resimlerde var.baya bi güzel geçmişti.denize girmek için güzel yerler var.ihtiyacın olan her şeyi bulabilirsin.yanında ağırlık etmene gerek yok.bol bol doğal güzelliklerin resimlerini çekersin.nerden biliyorum eski oturduğum semt.sana güzel geziler dilerim kazasız belasız.fotoları bekliyoruz.

Ben bir keşfe gideyim o halde hafta sonu bir gün daha düzenleriz buralara..
Bu arada Anadolu Kavağına değil Anadolu Feneri'ne gideceğim..Daha ıssız olanına yani :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
perşembe sabahı gezi olurmu yavv? herkes çalışıo işi gücü var nasıl gelebilirim ki?:farao:
malesef gelemem:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar