kaskım ve ben yollardaydık :)

Gaziantep İl Temsilcisi
Çok güzel bir seçim yapmişsın cagla tatil yeri olarak ben de gitmiştim otaraflara güzel yerler şahın gibi bir rehberin olmasıda buyuk avantaj resimler ve sizler harıkasınız fotolar için teşekürler umarım iyi bir tatıl yapmişsındir...

bu arada şahinim özlemişim senı be çoktan beri görmüyordum saçlarda iyce gitmiş kalmamiş köycegize selamlar.......

naptın sen PIERzig :silent: her naptıysan güzel olmuş :p
Tek kareden HDR çalışması Güzel olmuş.

Aynen aslında 3 kare birleşimiyle yapılan bir tekniktir ps yardımıyla yapıyorum ayrıca bulut manzaralarında daha bir etkili oluyor :)

Bir fotonu da ben değişeyim dedim .

Hight Dynamic Range metodu :cat:

Bu da Orjinali :wiinkk:

Güzel olmuş bu da benim yorumum

48191200.jpg

Cadıbacı ybr 'ni de al artık da ybr ile yapalım bu çalışmayı ..:):):)

Aynen aslında 3 kare birleşimiyle yapılan bir tekniktir ps yardımıyla yapıyorum ayrıca bulut manzaralarında daha bir etkili oluyor :)

48191200.jpg

cadının motoru yok sebabına bi motorun üstüne otursun cadı halledin bi ara :bounce:

vay cadım vayy allah bisede nasip etsin çok güsel gecmiş anladıgım kadasrıyla yarasınn

Abla özlettin kendini

bende özledim sizi edi :rendeer:

hersey iyi güzelde o kask ne işe yarıyo onu anlamadım ben :p

otobüs fren yapınca kafamı koltuga vurmıyım diye takıyorum kaskı :p

Çok güzel bir seçim yapmişsın cagla tatil yeri olarak ben de gitmiştim otaraflara güzel yerler şahın gibi bir rehberin olmasıda buyuk avantaj resimler ve sizler harıkasınız fotolar için teşekürler umarım iyi bir tatıl yapmişsındir...

bu arada şahinim özlemişim senı be çoktan beri görmüyordum saçlarda iyce gitmiş kalmamiş köycegize selamlar.......

malesef şahinin çok yogun bir dönemine denk geldi tatilim. gündüz görüşemedik. akşamları sadece köycegiz çevresine gidebildik. gündüzleri vakti olsaydı eminim çok daha güzel bir gezi olurdu. tek başıma bilmediğim bi yeri ancak bukadar gezebildim :p yinede o yogunlukta bana vakit ayırdıgı için bikez daha teşekkürler şahine... herşey kesinlikle çok güzeldi :cat:

48191200.jpg

eline saglık inşallah bu seneye tekrar gidemem ama seneye kendi ybrm le giderim :wiinkk:

cadının motoru yok sebabına bi motorun üstüne otursun cadı halledin bi ara :bounce:

olmaz kendi motorum olsun başkasının motoru değil :p

vay cadım vayy allah bisede nasip etsin çok güsel gecmiş anladıgım kadasrıyla yarasınn

evet herşey gayet güzeldi :wiinkk:

güzel memleketmiş cadı oralar..:cat:
abi pişşttt hop mete abi pişt....:queen:
Çağla çok güzel olmuş.TAdı Damağında Kalmıştır Eminim. bu arada ŞahinBirinci İle Çok İstememe Rağmen Nisan Ayında Gittiğimde Görüşememiştim ama Ağustosun 1. Haftasında Yeniden yollara Cıktıgımda Bu Sefer Yanına Uğrıcam..
bekliyorum by_star :bounce:

aydemir abicim teşekkürler.önümüzdeki haftalarda bir süre adanada olacağım yanınıza günübirlikte olsa uğramak isterim.baklavanın tadı damağımda :D bu arada harbi saçlar gitti yaw:pr:

cadı geldiğin için teşekkürler ilgilenemedim iş dolayısıyla seninle.başka zaman benimde tatilde olduğum bir zaman diyelim:)

cadı geldiğin için teşekkürler ilgilenemedim iş dolayısıyla seninle.başka zaman benimde tatilde olduğum bir zaman diyelim:)

herşey çok güzeldi şahin daha fazla vaktimiz olsa elbette çok daha güzel olurdu kısmet değilmiş. inşallah bir sonraki gelişime diyelim :rendeer:

İşte tatil diye buna denir.:cat:

Süper yerler, güzel fotoğraflar eline sağlık kuyucadısı.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar