[Yalova - MT]

Yarın Yalovaya geleceğim ; Ruhsat için :) Bi de Sigorta yenilicem!

Ama motorla mı gelirim bilemem :)

Moderatör
Ulen buluşalım buluşalım diyorsunuz kimseden ses soluk çıkmıyor. Bir gün ve saat belirleyelim buluşalım balıkçılarda. Mt'de herkesle tanıştık, bi Yalova Mt'yi bir araya getiremedik daha. Utanıyorum sizden de kendimden de :p

selamın aleyküm yalova mt festivale oraya gelıyoruz ist. mt inşallah orada tanışırız iyi vakıt geciririz nede olsa misafir geliyoruz.:rendeer:

Tatlıları börekleri mangalları hazırlayın:p

Moderatör
selamın aleyküm yalova mt festivale oraya gelıyoruz ist. mt inşallah orada tanışırız iyi vakıt geciririz nede olsa misafir geliyoruz.:rendeer:

Tatlıları börekleri mangalları hazırlayın:p

Misafir kabul edilir her türlü, ama toplu halde gelince börek çörek açamıyoruz, anca yer gösteriyoruz :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 PM ----------

Bugün OSMAN ile Yalovaya geleceğiz biz :) Gezmeye :p

Aferin gez, iki başınıza takılın öyle.

Misafir kabul edilir her türlü, ama toplu halde gelince börek çörek açamıyoruz, anca yer gösteriyoruz :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 PM ----------

Aferin gez, iki başınıza takılın öyle.

pardon abi meslek garson:p abi eyvallah hele bir gelelımde derlerya cay bahane muhabbetimiz olsun yeter:rendeer:

Moderatör
İST neresindesin bari ; yolum düşerse çayını içeyim :)

Sen git, geldim istanbul'a de bulur onlar seni :p Ben geçen sadece bir kişiye söyledim akşam 30 kişi çay ısmarladılar bana sağolsunlar, ama Korkut'um yoktu. Neyse kısmet motofest'e :)

İST neresindesin bari ; yolum düşerse çayını içeyim :)
Günaydın Sen gel İstanbula neresi olursa olsun .Gelir alırım ben seni.:cat:
Günaydın Yalova Mt.:rendeer:
Sen git, geldim istanbul'a de bulur onlar seni :p Ben geçen sadece bir kişiye söyledim akşam 30 kişi çay ısmarladılar bana sağolsunlar, ama Korkut'um yoktu. Neyse kısmet motofest'e :)

Ogün malesef çalışıyordum ya..:pr::rendeer:

Yarın gelicem yalovaya arkadaslar ; müsait bi durum varsa görüşebiliriz...

Bi de benim ÖNCAMA film veya folyo gibi bişey yapacağız ; orda yaptırabilir miyiz ?

yapılabilir tabi kubbeli caminin karşısında fulko diye biryer var yavuz abi o yardımcı olur sana bende yaptırmak istedim ama film olmaz dediler folyo yapıcam bende

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 PM ----------

arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu motor festivali 4 gün falan ben çalışıyorum ancak pazar günü müsaitim acaba katılabilirmiyim pazar günü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar