[Yalova - MT]

arkadaşlar hepinize merhaba nasılsınız inşallah iyisinizdir lucas abi daha gelmedi herhalde

HMMMM ; Görünce Sellektör yaparsam sana Turuncu Hyo ile anla benimdir :)

sen nerdesin onu yazsanda olur abi tanışırız ben istanbul cad. anibal sokak aslift asansörde yim yolun düşerse çay içmeye beklerim hepinizi

Son düzenleme:
Super Moderator
Sokağın adı da mı Anibal? Kırtasiyeden dolayı mı Anibal sokak deniyor?

merhaba arkadaşlar.
YMSK'nın düzenlediği bikerfest 2009 festivaline arkadaşlarımı davet edeceğim fakat festival programına hiçbir yerden ulaşamadım. bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

:)
merhaba arkadaşlar.
YMSK'nın düzenlediği bikerfest 2009 festivaline arkadaşlarımı davet edeceğim fakat festival programına hiçbir yerden ulaşamadım. bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

arboreturum da olacak bu seneki festival tarihi ise 16-19 temmuz arasında olacak..

ayrıntılı bilgi ise forumlarda motosiklet festivalleri ile ilgili ayrı bir topic var oradan detayları öğrene bilirsinn.. hoşçakal..

Son düzenleme:
Merhaba canlarım ; Artık Yalova dayım ! Altınovadayım.. Bugn motorun yağını cart curt değiştim; bi toplu bakım ; 1500 km daha dayanır bakımı :)

Ne zaman geleyim yanınıza; canım sıkılıyo da motora binmeyinde :)

Mezit; adres ver açık olsun :p

yalova kirazlı sanayi sitesi keresteciler bölümü selçuk ticaret başer parke yanı.

kapişşş:mrgreen: gel hadee

UlAN KirazLı Sanayi Siesi nerde :)

Ben Altınova dan geliyorum ; yol üstünde mi :)

Moderatör
Döndüm ben, döndüm derken İstanbul'dan hatta İstanbul'dan sonra Yalova'ya gelip, buradan yine Tekirdağ/Çorlu'ya gidip döndüm. Müsait bi zamanda buluşuruz. Şu turuncu GT 250 R'yi görürüz :p

Merhaba canlarım ; Artık Yalova dayım ! Altınovadayım.. Bugn motorun yağını cart curt değiştim; bi toplu bakım ; 1500 km daha dayanır bakımı :)

Ne zaman geleyim yanınıza; canım sıkılıyo da motora binmeyinde :)

Mezit; adres ver açık olsun :p

Atla gel İstanbula Cako.:rendeer:

Bugün İST a gececeğim ; hatta 15 dakka snra cıkacağı yola.. Ama araba ile; kardeşimi doktoruna götüreceğim...

SağoL dostum; Hallettik; Sabah gittim döndüm İST'a... Düşünmeniz yeter :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar