Eeeee nasıl bilirsiniz 600 lük Bandit'i?
Olmadı...Tek silindirliden 4 silindirliye... Olmadı şimdik... Önce 2 silindirli lazım sana...![]()
Uzun süre binmeyi düşünüyorum. Bandit benim yazdan yaza sene de belki 1 hafta ya da 2 hafta sırf uzun yol gezilerinde kullanacağım motorum olacak. Yoksa şehir içinde ybr ye devam...bir cbf 500 elbette 8000 tl ye alınıp daha kısa zamanda satılabilir ancak uzun süre binmeyi düşünüyorsan iyi bir sibop ayarı ve düzenli bakımla en az 50.000 km sorunsuz gider ( eğer müzmin bir arızası yoksa! ) hayırlı uğurlu olsun![]()
Verdiğin bilgiler için teşekkürler GKN.. Tarık abiyi tanımıyorum ama galiba tanışacağız.on numara makina, az yakar çok gider, sağlamdır, yağ soğutmalıdır hararet derdi olmaz, sarf malzemeleri orjinalse uzu ömürlüdür, her türlü parçasını rahatça bulabilirsin olmadı tarık abi vasıtası ile 1 hafta..
israrla tavsiye bile edebilirim, mekaniği yürüyü gerçekten çok sağlam makina..
Gülümseme mi... Kahkaha diyelim şuna...Şehiriçinde dezavantaj olsada yola çıktığında YBR 125'den sonra yüzünde tatlı bir gülümsemeye sebep olacak bir motordur.

İyi akşamlar dostlar. Evet nihayet motoru büyütmenin zamanı geldi hatta geçiyor bile. Konuyu açmamın nedeni pazarlık aşamasındayım ama yine de siz forumdaşlarımın bir fikrini almak istedim.
Eeeee nasıl bilirsiniz 600 lük Bandit'i?
hocam iyi biliriz.. hatta geçen gün ulusta bir noterde alıcısı ve satıcısı ile karşılaştım. karşılaştım derken vatandaşları motosikletle görünce lafı açtım.
2004 bandit, 21000 km civarı, 6,400 e satıldı. en azından bilgin olsun diye yazıyorum. temizde görünüyordu motosiklet.
tdm ye gelince hiç b fikrim yok. size keyifli sürüşler dilerim. kazasız belasız güle güle binmek nasip olsun.