[Bursa - MT]

Burası da Akçay

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:21 PM ----------

Yol boyunca başka fotoğraf çekemedik.Kusura bakmayın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:21 PM ----------

Ve sonunda eve dönüş. Bu arada bi de ön cam edindim. Çan'lı İsa enişteme sevgiler saygılar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 PM ----------

Bu arada gidilesi yerlerden biri de Altınoluk Aqua Park. Mükemmel eğlenceli kaydıraklar var. Sahili de mevcut.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 PM ----------

dogustan motorcuuu::xrock::

Masallah masallah Allah nazarlardan saklasin.. Pekte tatlıymis...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 PM ----------

buda motorcu :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

http://img269.imageshack.us/img269/5784/gullu.png
http://img140.imageshack.us/img140/6994/apdulley.png

Yok yaa bunlar motorcu falan degil... Film setinde bitane motor denk getirmişler fotoğraf çekilmişler hepsi bu...

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
özcan1980, feromen, tbk_1980, barannet, M@M!

Bugün de hiç misafirimiz yok :)

bu gün mudanyada denize girebildik zekeriya sana bizi süper yere götürdüğün için annene çaylar için teşekkürler
yolda hocam sizi gördüm biz biz mudanya ya varmak üzereyekn siz bursa istikametine gidiyodunuz fark ettiniz mi bilmiyorum

:)Evet Ahmet Göynüklü tepesine yaklaşırkendi sanırım 2 motor görünce hemen baktım.Hatta geleceğinizi bildiğimden sizmisiniz diyede içimden geçirdim fakat çok hızlı geçtiniz ve idrak edemedim...Ben Beşevler'e Pınar bilir Kızkardeşime sözüm vardı o tarafa gidiyordum...[/B:)

:)Bu arada Özcan iyi gezmişsiniz ne güzel...
:)

:)Mami Uludağ gezisinde askeri hastanenin önünde kulaklarını çınlatmadık değil hani,Sahi sen orda Siirt te motor neyim görüyormusun:silent:

Son düzenleme:
:)Evet Ahmet Göynüklü tepesine yaklaşırkendi sanırım 2 motor görünce hemen baktım.Hatta geleceğinizi bildiğimden sizmisiniz diyede içimden geçirdim fakat çok hızlı geçtiniz ve idrak edemedim...Ben Beşevler'e Pınar bilir Kızkardeşime sözüm vardı o tarafa gidiyordum...[/B:)

:)Bu arada Özcan iyi gezmişsiniz ne güzel...
:)

:)Mami Uludağ gezisinde askeri hastanenin önünde kulaklarını çınlatmadık değil hani,Sahi sen orda Siirt te motor neyim görüyormusun:silent:

Ahh ahh. Damarıma basmasaniz olmaz. Ama çıkar bunların acısı :-( cok nadir motor görüyorum. Nizamiyede nöbet tutmak bu açıdan artı ama siirt gibi bi yerde ne kadar motor görebilirsiniz ki. Genelde bi tüpcu var onu görüyorum. Java kullanıyo hani bu yan tarafında oturmak için yeri olanlardan :-D ama dün şaşırdım 2 enduro gecti. Biri varaderoydu diğeri transalp. Belliki tura çıkmışlardı. Hatta sıcaktan terlemişlerdiki ayakta gidiyorlardı :-D 4 ayda 2 enduro iste gerisini siz hesap edin. Bu yüzden motoron dergisine abone oluyorum. En azından resimlere bakar bikac haber okurum... :'(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saolun ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım darısı hepınızın basına:) dedım amaaa bakın halaaa ayaktayım yavv:p valla 10 gun bıle uyumadan onu seyredebılırım

çok tatlı valla Allah nazardan saklasın maşşallah diyelim . saçlarıda şimdiden tarz yani :)-

arkadaşlar artık bilgisayarımı hazırlamış durumdayım ve kimden oldugunu bilmediğim bir internet kullanmaktayım :)

adam modemi açık tuttuğu sürece yazabiliyorum demektir bu da:)

soner abi hadi gözün aydın, çok sevindim allah analı babalı büyütür inşallah. saçları da tam günümüze uygun durumda yani:)

bakalım Arda MT, ilerde endurocu mu olacak yoksa chopperci mi :)

snrsimsek Allah BağışLasın, anaLı ßabaLı ßüyütSün inŞ.
MaaşaLLah Çokta ŞekeRmiş :)

soner abi yeğenimizin fotoğrafını çekerken ne olursun flaş kullanma bilhasssa 6 ay buna dikkat etmeye çalış
bi kez daha allah analı babalı büyütsün vatana millete anne ve babasına hayırlı evlat olsun

arkadaşlar artık bilgisayarımı hazırlamış durumdayım ve kimden oldugunu bilmediğim bir internet kullanmaktayım :)

adam modemi açık tuttuğu sürece yazabiliyorum demektir bu da:)

soner abi hadi gözün aydın, çok sevindim allah analı babalı büyütür inşallah. saçları da tam günümüze uygun durumda yani:)

bakalım Arda MT, ilerde endurocu mu olacak yoksa chopperci mi :)

Hemende kendine pay çıkartmışsın :) saçlara bakılırsa çılgın bişeye benziyor. Sscide olabilir :-D

:)Scooter rahalık demek,scooter keyif demek,scooter pratik olarak hava ve rüzgarı hissetmek demek.....Fakat biz yinede şöyle yaparız,Arda bebek emeklemeye başlayınca ortaya bir scooter,bir racing,bir chopper,bir touring ve birde enduro koyar karşılarına geçip el çırparız,hangisine giderse ondan olur velet...(tercih onun)::biggrinn

dogustan motorcuuu::xrock::

Yaa hakikatten de doğuştan motorcu kerata. Saçlara bak. Resmen motorcu saçları var bu küçük adamın yahu!

Soner çok çirkin bu herif yaa!( Sakın ciddiye almayın. Nazar değmesin diye çirkin denir bebeklere) Allah analı babalı büyütsün. Nazar değmesin. Maşallah maşallah.

Yanlız çok büyük bir eksiklik var fotolarda Soner. Motorsiklet üzerinde çekmemişsin bebenin fotoğrafını!

:)Scooter rahalık demek,scooter keyif demek,scooter pratik olarak hava ve rüzgarı hissetmek demek.....Fakat biz yinede şöyle yaparız,Arda bebek emeklemeye başlayınca ortaya bir scooter,bir racing,bir chopper,bir touring ve birde enduro koyar karşılarına geçip el çırparız,hangisine giderse ondan olur velet...(tercih onun)::biggrinn

İlk cümleye dğil ama diğerlerine katılıyorum. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar