Yeni Kask aldım,ARAİ RX-7 Corsair

bu kask ne malı?üzerinde amerikan bayrağı tarzı bişi var?allah cc bizi emperyalizmden korusun :p

Hayırlı olsun güzel kask almışsın:cat: Asfalt yüzü görmez, hep böyle yeni kalır İnşallah.

Şu ABD bayrağını da sevemedim gitti.. Neyse, zevk meselesi tabiiki, güle güle kullan. :)

"1790tl normal satış fiyatı ama daha düşük bir fiyata aldım" diyorsun. Hadi 1000 tl'ye aldın diyelim. Yine bence fazla.Güvenlik testlerine bakıldıgında fiyatı kadar güvenligininde üst düzeyde olmadıgı görülüyor.

Umarım 1000 tl'den az vermişsindir.

Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş motorumu sattım yazmışsın, kaskı başına güneş geçmesin diyemi aldın:cherry::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet ya bende aynı şeyi sölicektim, hem motoru satmışsın hem o kadar paraya kask almışsın, askere giderken yanında mı götürecen :silent::silent:
askerde kep yerine giyecek heralde:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 PM ----------

fiyatı 1790tl mi benmi yanlış anladım :silent: 10,000tl motora para verriim ama, kaska maximum 400tl den fazla para vermem :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı uğurlu olsun..Sağlıcakla kullan ...Fiyatıda çok UYgunmuş.Beleş

Bence arkadaş en fazla 600-700 vermiştir.:)

Hoş kask hele bir motoru alayım 2 tane kask yapıcam biri karpuzdan biri kavundan ha birde kabaktan etti 3 hergün başka kask.:):):)

bu kaskın sharp testlerinde 3 yıldız aldığını biliyorsundur umarım http://sharp.direct.gov.uk/search/details/?id=9 , üstelik bu kadar pahalı bi kaskın 1.35 kg olması biraz garip...

Malum sitede schuberth s1 pro'da sadece 2 yıldız alabilmiş..Halbuki motorrad testinde yanlış hatırlamıyorsam 1. olmuştu...(Kardeş model olan S1) S1 ile S1 pro arasında güvenlik açısından fark olacağını düşünmüyorum...Kime güvensek bu konuda anlamadım...

Fiyat konusuda gelince bence aşırı pahalı....Sanırım 2008 model,bunuda göz önüne alırsak "fiyat almış başını gitmiş".........

Forumdan Uzaklaştırıldı
nE ?????

Yanlış yazdın sanırım

arkadaşlar daha pahalılarıda var mesela bendeki kask 1000 euro + KDV :) tabi benimki sıfır değil artık ikinci el oldu çizikleri falan var :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 PM ----------

askerde kep yerine giyecek heralde:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 PM ----------

fiyatı 1790tl mi benmi yanlış anladım :silent: 10,000tl motora para verriim ama, kaska maximum 400tl den fazla para vermem :cat:

neden allah korusun bir kazada seni öldürecek olan motor koruyacak olan kask :wiinkk: bu yüzden kaska verebildiğin kadarıyla ver...:rendeer:

arkadaşlar deiştirdim kaskımı ARAİ Rx-7 Gp Diamond White aldım 2 hafta falan sonra elime geççek inşallah bende bayraktan haz duymadım geri verdim elmaslı beyaz aldım .

kolay gelsin

Arai'nin kaskları yurt dışındada pahalı diğer kasklara göre fakat türkiye ve yurtdışı karşılaştırılması yapıldığında bu fark daha göze batar hale geliyor...Şuan arai'nin kendi sitesinde 900 dolar olarak gösterilen Corsair-V model kaskı 1500 civarı turkıyede satsalar içim yanmaz...

arkadaşlar deiştirdim kaskımı ARAİ Rx-7 Gp Diamond White aldım 2 hafta falan sonra elime geççek inşallah bende bayraktan haz duymadım geri verdim elmaslı beyaz aldım .

kolay gelsin

bence de bu beyazı daha güzelmiş, ama ben hala motoru sattıktan sonra bu kaska niye bu kadar para verdiğini anlamadım :silent::silent:

bence de bu beyazı daha güzelmiş, ama ben hala motoru sattıktan sonra bu kaska niye bu kadar para verdiğini anlamadım :silent::silent:

başka motor alır .....olamazmı almazsada evinin vitrinine koyar para adamın zevk adamın ...siz neden bu kadar takılıyosunuz anlamadım..:cat::cat:

başka motor alır .....olamazmı almazsada evinin vitrinine koyar para adamın zevk adamın ...siz neden bu kadar takılıyosunuz anlamadım..:cat::cat:

para adamın tabi istediğini yapar, ama adam askere gidecem diye motorunu satmış, gitmiş kask almış, tuhaf geldi, merak ettim sordum.
sen niye savunmaya girdin ki onu anlamadım :silent:

para adamın tabi istediğini yapar, ama adam askere gidecem diye motorunu satmış, gitmiş kask almış, tuhaf geldi, merak ettim sordum.
sen niye savunmaya girdin ki onu anlamadım :silent:

savunmuyorum her şeyide anlamana gerek yok zaten..........sen fikrini sölemişsin bende kendi fikrimi okadar..başka bişi yok...ben de sana neden adama saldırıyosunuz mu demem lazım ozaman...

savunmuyorum her şeyide anlamana gerek yok zaten..........sen fikrini sölemişsin bende kendi fikrimi okadar..başka bişi yok...ben de sana neden adama saldırıyosunuz mu demem lazım ozaman...

ya ben adama fikrimi soruyorum, sen de adama kendi fikrini söle, sana ne kardeşim benim yorumumdan.
neyse daha fazla ikili muhabbete girmek istemiyorum, bi problem varsa pm atarsın, bu kadar basit :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar